Ett nytt år, nya möjligheter

Orkar inte skriva nu, säger bara: Gott Nytt År på er allihop! Ikväll kör vi och det nya året kommer att startas som en kanon! 2011, välkommen :)

Krams

Varför undvika det man är bra på?

Jag är nog en pysslig person. Jag gjorde julkort med Susanne till jul (såklart) och sen nu har jag börjat "syjuntan", blir nog bara jag ett tag nu framöver tror ja ^^ Men iaf, har börjat om med stickningen och det är såå roligt! Sedan har jag sedan en tid tillbaka börjat lägga mitt 5000 bitars pussel, tro ja börja typ i samma veva som när jag flytta hem igen.
Just det här med att pilla med småsaker, pyssla i all ära är faktiskt riktigt kul. Det blir nog julkort varje år i resten av mitt liv! Det blir mer personligt. Sedan tror jag att jag ska utveckla mitt stickande och sen lära mig att virka igen. När jag får mitt eget place ska jag göra i ordning min lilla syhöra för min symaskin. Jag kommer att bo i ett hav av tyger och nystan ^^ Vilket paradis!

Det är en rofylld hobby, man blir lugn och jag känner att jag är duktig i något ^^ Ja, jag tror inte jag fyller 20 snart. Jag går direkt till pensionen och sitter med min stickning i gungstolen.

Krams på er alla

Om man inte vill något så gör man det inte

Går dagen var hhändelserik. Steg upp åtta för att träna och sen inse att jag inte hade något mer att göra förns på eftermiddan.. Iaf så blev det lunch med flickorna och Viktor, sen iväg att klippa håret som jag förövrigt blev nöjd med. Men det var mot kvällen saker hände. Syjuntan har tagit en ny nivå! Det var humor, argsinthet, glädje och kanske rent utav sorg ^^
Vi var tre tappra hjältar som började. Efter att två av dom andra rivit upp sitt för tredje gången så var dom på banan igen, jag rev upp en gång för att jag ändra mig ;) Men en av dem andra lyckades inte ändå och gav helt och hållet upp. Hon var helt enkelt inte ämnad för detta! Senare när huvudet började kännas tungt efter allt slit begav vi oss ut för att se var samhället bjöd på.

Idag hände det desto mindre. Steg upp för 30 minuter sen.... Vad hände?? Är trött som ett fån och vill gärna lägga mig igen. Men tar ist tag i syjuntan och försöker göra klart min skapelse!

Krams på de morronpigga

Keep talking about your self

Alla planer jag hade idag gick som upp i rök bara för att en person inte svara i telefon. Men då hitta ja på nå annat att göra!

Jag har alltid vart en person som haft en förkärlek till att prata. Jag kan babbla om allt mellan himmel och gjort, viktiga och oviktiga saker. Bara för att ha något att säga. Ibland säger jag fel saker, gör ofta bort mig, men kan även säga bra saker för att få andra att må bra.
Jag skrattar gärna, mer än gärna. Jag kan le bara för att det gör mig glad, jag skrattar helst tills tårarna börjar rinna och det händer mer än ofta. Jag älskar att vara glad! Jag ser ingen anledning att sura bort livet. Jag ler mot mina motgångar och skrattar åt dom som försöker få mig att må dåligt. Jag låter sällan något trycka ner mig, om det inte går som jag velat gör jag något annat, söker något annat.

Jag har lätt för att bli förälskad och det är min förbannelse. Det händer oftast om det är någon ny jag träffat, någon jag inte känner.... jag faller pladask! Av någon underlig anledning så är det mest männen från en by nära mitt hem Arvidsjaur som får mig på fall. Jag vet helt enkelt inte varför, men det är just dom som får mitt hjärta att klappa. Jag har både vart lyckligt förälskad där och oerhört sårad, men mest sårad. Ändå fortsätter hjärtat att banka på just denna ort och jag måste helt enkelt acceptera detta. Vem vet, är det där som min sanna man gömmer sig?

Men det är inte bara där som jag faller. Jag faller lite hit och dit, mest för byborna. Stadsborna har som aldrig fallit mig i smak. Det är något med dessa norrlänska karlar som får blodet att rusa, håret att resa och hjärtat att klappa.
Men oftast är det fel män jag träffar... Den jag söker ska ha framtidsplaner, vara mogen, men ändå lekfull och ha ett hjärta av guld, men mjuk som bomull. Men det är inte dessa män jag träffar, det är raka motsattsen för det mesta.
Ofta är det sådanna som tror dom är något, såndanna som ser sig som överlägsna. Dom utmanar ödet och tror att det inte gör något att krossa stackars flickors små hjärtan. Men for the record, det GÖR ont!

Men jag har nu börjat ett "nytt" liv, eller det ska officiellt börja efter nyår. Jag ska tänka mig för vad det är jag faller i armarna på, tänka mig vad det är jag sårar eller blir sårad av, om det är värt mödan. Men jag har ju även lovat mig själv att alla fötjänar en chans. Det är inte förns man kommer riktigt nära som man kan komma åt det som döljer sig under skalet. I det nya livet ska jag också ta det mer varsamt, inte ha så bråttom som jag alltid annars har. Bara för att vi träffas en kväll behöver vi inte kläcka ut ungar och gifta oss dagen efter... Varför har man det som första mål när man träffar någon ny? Eller är det bara jag..?

Iaf, detta är jag och mitt ständigt klappande hjärta ^^

Krams på hjärtat

Face your fear

Känner att det inte är så många som vet så mycket om mig, hur jag egentligen känner för vissa saker och vad det är som förgyller min vardag. Därför tänker jag avslöja lite "hemligheter" om mig själv då och då när jag kommer på vad det är som är sådär himla speciellt med mig ^^

Som många vet så älskar jag att köra bil. Jag är en såndär person som dom kallar körkåt, jag är den som ställer upp som chaffis ist för att fara ut och supa. Jag tar gärna bilen vars jag än ska, om det så skulle vara till grannen. Sladdar och kör fort gör jag gärna, men jag är även ansvarsfull. Håller mig nästintill till hastighetsgränserna, kör gärna inte fort när jag har någon annan i bilen, där ansvaret hänger på mig.

Men till "hemligheten": jag är förjävla åkrädd! Så fort nån annan sitter bakom ratten får jag ont i hjärtat. Jag trycker min fantasibroms i botten så fort jag vill att man ska bromsa, det är ju ingen som märker det och det hjälper ju inte, men jag måste. Det känns som om det hjälper.
Men varför är jag såhär åkrädd? Jag var inte det förr, jag har blivit det mer och mer med tiden. Jag har aldrig krockat eller åkt av vägen, men är ständigt rädd att det händer. I snart 20års tid har jag åkt bil med min far då han kört och aldrig har det hänt något, men i helgen när vi körde hem från Jutis så var jag rädd. Jag får denna dumma bild framför mig att alla djur som finns ska hoppa upp på vägen, att vi ska få sladd och livet är ett minne blott.
Jag tror att denna åkrädsla sitter i generna, min mormor lider av precis samma sak. Jag hoppas bara det inte går över till att jag inte vågar köra bil. Om jag skulle krocka skulle det nog ta ett bra tag innan jag vågar köra igen, om jag känner mig själv rätt vill säga. Tog ju ett år innan jag vågade cykla igen efter jag krachat med den så ^^

Vad gör jag åt mitt problem? Jag försöker sova mig igenom resorna ^^ Eller det kan jag bara göra om det är några längre svängar man ska, vore ju lite dumt att tvär slockna om man bara ska till konsum. Det enda som gör mig trygg är bältet, men inte heller hjälper det.
Den enda föraren som jag känner mig säker med är mig själv. Jag litar bara på mig själv!

Så nu vet ni hur det ligger till med de ;)

Krams på de åkrädda

Ta inget förgivet

Det där med att måla hyllan idag gick inge bra. Man måste först få fram hyllan... Är det nånting min far är bra på så är det att spara på grejer! Under 254353834864 st bräder ligger hyllan jag behöver + att det står nå andra saker i vägen som jag faktiskt inte vet vad det är. Lite armstöd från nån gammal fotöjl, en träningsbänk, nå rör och en ofantlig hög av skrot helt enkelt. Ja, det blev som inte lätt att måla den där hyllan längre.. Men kanske efter ett handtag av min far så ska den nog ligga prydligt framme och redo att målas ^^

I väntan på att det handtaget skall göras så städar jag rummet, myser med min lilla man och funderar ut livets svåra gåtor.

Krams

Att inte våga är ett misstag

Nej. Vad är det ordet bra till egentligen? Tror jag ska helt enkelt sluta säga nej. Bättre man tackar ja till allt och ser vars det leder ^^ Kan ju som inte gå värre än fel.

Sova, sova, sova.. Ja, det är vad jag gjort idag. Så nu tänkte jag göra något åt det lilla som är kvar av dagen! Blir att måla en hylla (mest för att ha nå å göra), sen städa. Bara för att jag av nån underlig anledning har sand över hela golvet igen.. Jag märker vem som kommit hem igen ^^

Resten av dagen spenderar jag hemma! Orkar int fara nånstans. Ser just nu ut som om jag har en bakisdag: mjukiskläder, inge smink och bara håret i en tjovs för att få de ur vägen. Vacker med andra ord!
Men om jag ska hålla vad jag lovar så säger jag inte nej till nå erbjudande för kvällen, hoppas bara att det inte dyker upp nå ^^

Krams

Att tro på något som någon har hört att någon annan har sagt är som att intala sig att tomten finns, det hade dock vart underbart ^^

Varför kan man göra spontana långa resor enbart för mat? Varför lägga ut en massa pengar på sånt man har hemma i kylskåpet?
Jo, för att det är sällskapet som räknas! Äter heller en god macka i underbart sällskap, än att sitta i min ensamhet med en limpmacka ^^

Varför tycker man om att höra skvaller? Vad är det som är så rogivande att höra om andras missöden och misstag? Vet inte varför, men kul är det och skvaller tar tydligen aldrig slut! Rykterna fortsätter och de bästa är rykterna om en själv, saker som sagt som jag inte själv visste hade inträffat ^^

Krams på skvallerbyttorna

Planera inte mer än du klarar av

Flitig har man väl vart idag fast man försov sig i fem timmar ^^ Har hunnit träna, fått hem Mulle, duscha Mulle, diska ur kattlådan, duschat mig själv, städa lite och nu helt plötsligt sitter man hos Malin och "ser" basket. :) Har sett roligare saker, men vad gör man inte för laget! Sedan blir det en sväng till Frida, var allt för längesen vi sågs och bara umgicks, men nu är vi typ alla här och det blir mys framför tvn!
Veckan känns överplanerad, men ändå inte. Iaf onsdan är de ^^ Då blir det ett besök på eventuellt jobb/praktikplats, klipp hos frissan, sen hoppas jag på festligheter på kvällen. Missa ju trots allt juldagens festligheter ;)
Krams på min lilla vän på fyra ben

Man lär sig av sina misstag

Hemme igen efter en mycket trevlig jul och jag har iaf vart lite snäll i år :) Mycket mat och gott sällskap, spel och mycke nöje. Det kan inte bli bättre! Som mest blev det 30 personer och ca 8 hundar, eller en mer lik en häst. Bilder kanske kommer senare :)

Annars så mår jag räv... Jag har mått dåligt i över en vecka och jag misstänker laktos, men det är nå annat också. Har konstant ont i magen och så är de nå annat otrevligt som spökar.. Funderar på en tripp till sjukan, men har int tid, har int ork. Vill int veta allt som är fel på mig, för jag vet att jag har nått. Och så har jag en dålig dag, känner mig nere och trött, sitter och grinar fast jag inte vet varför jag gör det. Hoppas det nya året kan komma med en vändning :)

På tal om det nya året, vad händer då? Vet rent int vars jag ska ta vägen eller vad jag ska göra! Men troligtvis dyker det upp något :)

Krams

God Jul!

Nu börjar vi snart att rulla. Inväntar bara mor och bror och sen tror ja att vi far :)

Vill bara tacka för en underbar lunch med fin folket och sen snabb rundan på diverse ställen av samhället med Frida, vi gillar privata chafförer ^^

Vill sedan önska alla en riktigt God Jul! Så hörs vi efter helgen :)

Krams på alla de som firar jul

Tacka dom som hjälper

Ska nog försöka vakna kl sju varje morron. Är relativt skönt att ha tränat och vara nyduschad och veta att man inte behöver stressa med nånting :) Nu har jag fyra timmar att inte göra nånting, men ändå vet jag att jag har massor att göra. Städa, packa, luncha och massa annat pjoller.
Snart lämnar lillgubben mig över helgen och jag kommer att sakna den lilla störande saken som håller mig sällskap om nätterna. Vill bara tacka den underbara familjen som ställer upp att ta hand om mitt lilla barn! Önskar er en riktigt God Jul!

Krams från lilla mig

Ta tillfället i akt

Ojojoj, skärpning unga dam! Steg upp vid tretiden efter att ha blivit väckt tre ggr innan. Då vare bara att sätta igång med bakningen inför kvällen. Nästa vecka blir det nog nyttigt för våran del hoppas ja ^^

Snart blir det i sängs, måste upp tidigt.. Blir att stiga upp vid sju och sen tvinga i Mulle ett åksjukepiller för att sedan åka iväg över jul.. Kommer att sakna min lilla man :) Men som tur är det bara över helgen!
Så det blir träning på morronskvisten hade ja tänkt och sen besök av kusinvitamin, sen lunch med folket och sen drar jag. Drar för julefrid i det sköna Jutis hos världens finaste mormor. Kommer att bli skönt att få komma bort ett tag och se något annat än samhället :)

Krams

-önskar ibland att jag inte har så bråttom att bestämma mig, om jag bara hade väntat ett litet tag till... hjärtat tog som ett skutt och jag visste att jag gjort bort mig. Det var ju det här jag hade väntat på, men missade min chans. Men chanser brukar komma igen :)

Fyll inte livet med dagar, utan dagarna med liv

Det finns dagar och så finns det andra dagar. Det finns vissa dagar, men vissa dagar finns inte. Ingen dag är den andra lik, medans vissa dagar är likadana. Ibland finns det dagar man inte trodde fanns och vissa dagar bara finns. Dagar kommer och dagar går, till sist tar dagarna slut... eller så fortsätter dagarna att gå. Men för det mesta är dagar ett tidsfördriv för att få dagarna att gå.

Krams

Ha inte bråttom, saker och ting sker när det är dags

Gud vad jag känner mig som världens bästa syster! Jag och min äldre bror for till min yngre bror och städade, diskade och allmänt gjorde det fint åt honom. Jag hoppas det uppskattas och det behövdes verkligen! Tror int vi är släkt egentligen, sådär sluskig är då inte jag ^^ Men fint blev det då och jag är nöjd med min insats och känner att jag plockar pluspoäng i att vara lillasyster !

Sen fick jag ett litet chockbesked idag! Ett bra sådant. Radiotjänst gav tillbaka 519:- och de är de bästa dom kunde göra efter vad jag har bråka med dom :) Och sen världens bästa besked, jag är av med lägenheten i kalix! Nu har jag helt och hållet flyttat tillbaka till Arvidsjaur ^^ Känns skönt att inte behöva bry sig något mer om den. Det är över, mitt gamla liv är helt borta nu.

Krams på Kalix och den vackra tid vi haft tillsammans!

Just ja, har en såndär infektion...inflamation... iaf nått som gör jävligt ont i fingret... och kunde då inte måla den nageln!
... vilka problem ^^

Det är aldrig någon annans fel

But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?... Didn't I, my dear?

Känner att jag vart hurtig idag! Ringt samtal två ggr (alltså viktiga), städa, gjort hemlisar med Surran, baka en plåt till med morotskaka och nu ska jag snart iväg och vara social :) Mycket nöjd att ens ha gjort nå idag ^^ Imorn väntas träning på morron! Sen städning hos bror som han så gärna ville ha hjälp med ^^ Tror han egentligen inte är kapabel till att bo själv, men han måst väl å lära sig nån gång ;)

krams på lilla mig

Varför gå andras vägar när man kan göra egna? :)

Varför kan inte folk svara i sin telefon, varför har dom en om de inte ens har tänkt svara eller ringa upp med den?
Min vervösa tillvaro blir bara värre och jag känner att man kanske skulle ta sig en sväng dit ist så man får träffa personen i egen hög person :) Det kanske är så att han inte vet hur telefonen fungerar? vi får se hur det blir med de :)

Ikväll blire myys på hög nivå! Fika (as usually) och tvtittande med pojkarna och susanne :) Får se om jag hinner baka en plåt innan. julbaket är ju snart uppätet som skull med till Jutis till helgen ^^
Och just ja, nu har jag och Susanne gjort klart våra hemligheter och hoppas de uppskattas ^^

Krams på mitt vanliga jag

Det kan inte blir värre än fel :)

Jag är sjukt nervös och när jag väl ringer är det ingen som svarar... Alltså jag är inte sådär nervös att jag inte törs ringa, utan det är att jag är orolig att jag ska få ett sånt där klassiskt nej... Men vi ser väl vad killen säger när han väl svara!

Det här med att vända på dygnet är inte allt leka med... Men vakna iaf tre timmar före vanlig tid och bara tre timmar efter väckarn hade ringt :) Det börjar arta sig!

krams

Oroa dig inte i onödan :)

Jag måste ju ha den sötaste fyrfota vännen! Han har ölmage och så kan han bara slänga sig ner på golvet lite var stans. Favoritplatsen är under granen där han kan jävlas och slå bort julkulorna :) Han är charmig när de väl gäll. Speciellt när han ger en såndär oskyldig blick till en ^^

Tackar iaf Erik som gjorde mig sällskap på bio för att se senaste Harry Potter, den var faktiskt bra! Men när man har läst boken så blir man lite besviken ^^

Nu blir det sängen för att vända till dygnet! Viktiga telefonsamtal väntas och en nervös Miriam skall genomföra dom..
Krams på charmiga män

Få motivationen och bara gör det!

Tro det eller ej (igen) men jag har allvarligt fundera på att börja träna igen ! Jag måste om jag ska klara av det jobb jag vill ha och så sägs det att det är bra för kroppen, men gör de mest för jobb ^^

Så jag börjar väl imorn antar ja..? Få se om de dyker upp nå annat, annars gör ja de! Wow, känn motivationen!

Krams på träningsfreaks

Gör inte något som du själv inte vill

Är jag en heart-breaker rakt igenom?
Det är väl inte mitt fel om jag inte känner samma som en annan person känner. Jag får väl ändå vara trevlig? :) Och jag vet att jag kan vara väldigt flirtig i fyllan, men jag hoppar ju inte direkt i säng med alla för det. Fast jag har insett att jag kan såra både den ena och den andra genom att "luras"... Men sådan är jag, jag flirtar tills jag hittat den rätta. Fast mest menar jag att vara trevlig, tydligen alldeles för trevlig ^^

Iaf, kvällen igår var kanon! Hade hur trevligt som helst och som jag sa hela kvällen: det löser sig! Och javisst löste sig våra problem ^^ Var dock lite besviken på antalet personer på lappis, men det var ju som ingen speciell kväll så man kund väl int ha räkna med så mycket mer :)
Men i det stora hela hur kul som helst ^^

Ikväll hoppas jag det blir bio!
Krams på fulla lilla jag

Ta en dag i taget

Vilken dag! Iväg vid elva för att luncha med Susanne och sen iväg och göra våra hemligheter ^^ Det tog ungefär tre timmar innan vi ens börja för att vi fastna i att titta på gamla bilder. Jag säger bara: hahaha! Att de kan va så kul att se sig själv så liten, att man har sett ut sådär och tänka tillbaka på alla våra galna upptåg ^^ Ojojoj, vad jag saknar den gamla goda tiden.

Blev även bjuden på middag hos Susanne, tackar för den! Var riktigt god :) Sedan iväg till Adam för arbete! Vi målade på riktigt ordentligt och resultatet var inte att leka med! Riktigt kanon jobb gjorde vi :D
vi hann ju även med lite fika paus under arbetet och en promenad efter, innan hälften av gänget slockna ^^ En sov då iaf.. Men en underbar dag har jag haft! Längtar till jag skaffar eget hus som jag kan pyssla om ^^

Imorgon blir det förhoppningsvis utgång!

Krams på dagen

There´s no turning back



Det är när jag ser sådanna bilder som jag ser att jag tappat vikt... men jag är påväg tillbaka :) Men jag gillar det såhär egentligen, dubbelhakan är nästintill borta ^^ (eller ja hade andra där det syntes mer, men vill int lägga ut dom^^)


Så vi avslutar med en bild på den finaste som bara går upp i vikt! Försökte göra honom lite julig, men han hade inte samma planer som mig ^^

puss o kram

Att känna lycka betyder att man lyckats

Hur är det möjligt!? I vanliga fall har ja inget att göra och helt plötsligt är morrondan helt fullbokad ^^ Men ja gillar de! Det är såhär det ska vara. Först vakna tidigt så man kan ringa och söka jobb, sen kanske svänga förbi där om de anser mig aktuell. Lunch med Surran och sen lite hemligheter ^^ Senare vet jag inte om det är helt spikat, men förhoppningsvis målning i finhuset på 12an :) Vi får se vad dagen mer bjuder på!

Hade iaf en mycket trevlig kväll med mycket fika! Tackar så mycket för den mina damer och herrar :)

puss o kram för planerade dagar

Känn glädje över de små sakerna

Känner så här: Våga älska makeup store! Har aldrig vart med om ett smink som suttit en hel dag och mer därtill :D Lite är mycket och jag behövde inte mycke för att bli glad ^^ Efter jul kanske man drar sig en sväng till mot stan för att byta ut det sista av billigskiten som är kvar. Man blir som en ny människa!

Ja, jag vet att det ser lite lamt ut att skriva detta, men det är verkligen underbart ^^ Varför har jag vart så snål tidigare?!

puss o kram på fejk ansiktet

Att vända sig om är att inte se framåt

Upp tidigt, tidigare än vad jag brukar iaf ^^ Kl 7, upp å duscha. Kl 9, iväg på möte. Mycket lyckat sådant också! Nu är det på kö man står tills "drömmen" blir sann och innan de blir det nog praktik om det inte faller in något jobb.(som jag hoppas!!!) Men nån gång borde väl turen vända och nu tycker jag att det är min tur att jag får tur och allt kommer att gå som planerat !

Sen har dagen bestått av bakning och inget mer.. tror ja. Jo en sväng med mor på varuhuset ^^ Men sen ikväll hoppas jag att det blir fika :)

puss o kram på mina planer

Att ta ett första steg kan vara det första till framgång

Äntligen gör AF nån nytta här i världen! Och jag hoppas innerligt att kön inte är allt för lång så jag innom snar framtid får sätta igång med det jag länge vela :)

Resten av dagen blir det bakning och ut på samhället igen med mor. Var inte allt för roligt att gå i morse när snön blåste upp näsan och man inte såg nått annat än denna underabara vita snö som föll ^^ Kvällen bjuder på fikat med finfolket!

puss o kram på snöiga dagar

När man känner att man inte kan längre gör man något annat

Känner inte för att skriva längre, eller inte just nu. Jag har tappat mina skrivar fingrar. Jag har inget att skriva om helt enkelt! Det händer inget, jag gör som lite. Men det är jul snart och snart ett nytt år, kanske början på något nytt. Mitt nya år ska bli en nystart på mitt eget liv, på riktigt den här gången ^^
Jag hoppas under nästa år på jobb, lägenhet och annat tjosan som man behöver :)

Och som ett snyggt avslut, tack för en trevlig kväll folket! Fika gillar vi alla ^^

puss o kram på mitt nya liv som kommer!

Det är inte förrens man lämnat något man vet hur mycket man kommer att sakna det

Fylldes just av ett tomrum. En enorm saknad.
Jag kommer alltid att sakna denna familj som jag så älskvärt blev välkommen av. Jag hann knappt lära känna dem så kände jag mig hemma. Jag kommer alltid att sakna den där busiga tvååringen och den där familjen som alla hade kärlek till varandra. Jag har aldrig förr mött någon som välkomnat mig som ni gjorde, det fanns alltid plats för en till. Kommer alltid att minnas allt vi gjort och alla upptåg jag fått vara med om.

Och just nu i natt kände jag denna saknaden av er. Det är som se men inte röra. Ni finns där, men jag kan inte vara där. Don´t blame him för vad som hänt, det var tillsist jag som valde att det skulle bli såhär. Jag orkar helt enkelt inte längre. Men jag vill att ni ska veta att ni alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta. De må vara litet, men det rymmer så mycket!

Jag kommer alltid att vara där som en vän, eller som den dotter ni aldrig fick, vad som helst. Bara ni vet att ni och alla minnen finns kvar hos mig och där stannar dom :)
puss o kram på bland de finaste människorna!

Man lär av sina misstag

Fick en chock när jag kom in i rummet, hade helt glömt bort att jag möblerat om ^^ Ibland undrar jag om jag äger ett minne eller om det bara är ett enda stort påhitt!

Såg just "ung och bortskämd" och jag måste säga att dessa föräldrar har ju något kraftigt fel! Inte konstigt att ungdomarna är som dom är. Och när en av tjejernas pappa bara blundar för sin dotters ointelligens undrar man vem av dem som är den osmarta.
Ajja, jag är glad över att jag haft en hård uppväxt! Ville jag har något så fick jag jobba för det och inte slapp man undan dammsugarn eller disken här inte. Kanske därför jag har ett sånt tvång av att alltid ha det så städat runt omkring mig? Är lite av en perfektionist, men inte allvarligt! ^^

puss o kram

Utan förändringar kan inget bli annorlunda

Läste just en annan blogg där det skrevs om att folk förändras fort och i andras sällskap. Men visst är det så att folk förändras, men jag anser inte att jag har det. Jag kan bete mig olika bland olika folk, men är ändå samma gamla tjej som jag alltid har vart. Eller är jag inte de? Det är upp till er att bestämma om jag blivit någon annan än den jag alltid vart ^^

Men visst har denna person rätt. Vissa har verkligen förändrats och många pga nytt sällskap, både bra och dåligt sällskap... Men det är en del av livet, vi kan inte alla vara den vi är och man kan inte heller vara samma person som man var när man var barn. Andra vägrar växa upp, medan andra har alldeles för bråttom. :)



Jag anser att man ska vara glad för andras lycka. Men ibland undrar jag hur mycket tur en enda person kan ha, borde det inte vara mer fördelat mellan alla människor? ^^ Alltså, jag tycket det är lite orättvist att en del har allt och andra inget. (nu syftar jag inte på miljonärer och fattiga i afrika, det är så uttjatat..) Jag vill också lyckas och leva i lyx! Men jag får vänta på min tur, nån gång måste jag få tur i oturen.

puss o kram

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Kom just på att det är Lucia idag och det är inte mindre än -25 grader på våran tomt! Tror inte det blir något luciatittande för mig idag, om nån inte vill att jag ska följa med, och jag tror inte heller att det blir någon promenad för min del heller idag, även om någon skulle fråga om ja ville följa ^^

Det är nästan skrettratande att stockholm har mer snö äv vi här uppe i norr. Vi har kallt över hela landet och man kan inte njuta av detta sköna land som vi har. Vad var det som hände? Vi som är känd för vårt snöiga vinterland och lite kyligare dagar är ett minne blott(?). Håller vi på att vända jordklotet upp och ner eller har vi bara ett oturs år när det gäller snön?

Jag hoppas starkt på att det vänder och att snön snart börjar komma fallandes från skyn och att graderna ökar så man kan vara ute och njuta!
puss o kram på vita vintrar

Det första man gör varje dag är att öppna ögonen

Vad är oddsen. Det börjar med att väckarn börjar tjuta klockan nio på morron, vid elva väcks man av telefonen och pratar ett tag så man kände sig någorlunda pigg. Man lägger undan telefonen och lyset slocknar än en gång... När klockan blev kvart i två tvingade jag mig själv att stiga upp.
Vad hände?

Jag vill vara en såndär allert morgon människa! Men jag har sånna fruktansvärda problem att stiga upp på morgonen om jag vet att jag inte har något viktigt att göra nån viss tid. Men när jag väl är uppe ur sängen är ja pigg som en mört. Vars är min levande väckarklocka som vägrar ge sig tills jag stigit upp?!

puss o kram på mornar som dessa...

Att orka är en stark vilja

Känner att det är mycke snack och lite verkstad i min vardag just nu! Jag måst banne mig komma på nått att göra  omdagarna, hitta ett f*bannat jobb! Imorn blir det AF, söka jobb (nu bryr jag mig så lite som det bara går vars ja jobbar) och allmänt göra nå, kanske köpa de sista julklapparna :)

Sedan har jag gett upp hoppet om en sak, eller jag orkar rent inte. Jag vill, men orkar helt enkelt inte. Det får dyka upp när det dyker upp. Orkar inte söka, orkar inte hoppas. Vill inte hamna i samma gamla misstag, därför kommer jag inte att se något på detta vis på ett bra tag.
Varför jag inte orkar är för alla lögner. Har inte nog med ork att bli förd bakom ljuset igen.. Kan inte ta mig tillbaka på fötterna lika snabbt nu mer, snubblar över samma misstag om och om igen.
Men vem vet, denna "sak" kanske dyker upp när ja minst anar det ^^

Annars så känner jag att min söndag är slut snart och ska lägga mig för att sova, efterlängtat!

puss o kram

Ibland måste man koppla av för att veta när man har det stressigt

Söndag. För mig är alltid söndag en söndag. En dag då man inte gör någonting eller då man städar och donar, men för det mesta ingenting. Man sover till tre på eftermiddan, ställer sig i duschen om man orkar göra sig fräsch, man äter en bit mat och sen sitter man här. Inväntar tills man ska gå och sova igen, fördriver tiden med att se en film eller bara stirrar på det fasligt fula tapeterna som man får en känsla av att riva ner för hälften är ändå borta.
Eller så städar man. Ut med alla sängkläder, möblerarom, byter plats, fixar i ordning. Fördriver tiden tills man ska sova igen. Det är som det enda man ser framemot på en söndag, att få gå och sova igen. :)

Men om det är söndag idag så måste det ha vart lördag igår! Vill bara tacka Erik för en trevlig kväll ^^ och jag måste säga, det är helt enkelt hur kul som helst att vara nykter i onyktert sällskap! Jag höll formligen på att dö ^^ Tackar pojkar!

puss o kram på allas våran söndag

Skynda långsamt

Känner att ja inte är på topp idag. Var en hård dag igår, jag pallar helt enkelt inte min livsstil längre ^^ Tacka vet jag internet som underlättar den delen av livet!

Har även fått det klart för mig att julen inte är nästa vecka, det är veckan därpå(!) Varför har ja då stressa! Finns ju gott om tid att hitta alla klapparna ^^ Och nyår är ju inte förns veckan efter det så det är lungt tycker jag.

puss o kram

Att köpa sig lycka är ingen riktig lycka

Kom hem just innan IDOL börja på tv från Skeåtown. Och jag vill lova att det olyckligtvis nog brann lika mycket i min plånbok som det gjorde i grannens hus tidigare idag. Stackars karl, har förlorat allt han äger... :/

Men annars så blev det mer julklappar till mig än vad det var tänkt. Var ju meningen att jag skulle köpa till alla andra ^^ Men nu har ja iaf uppdatera lite i underklädeslådan och lite baskläder och så har jag äntligen köpt ett smink med kvalité! Make-up store! (blev en dyr affär, men helt klart värt) Så nu kanske sminket sitter kvar hela dagen, eller åtminstone halva(?) :) Blir kanske att fara iväg en sväng mellan jul och nyår och inhandla lite mer som ja int hade råd med idag, om man nu har fått peninga vill säga ^^
Har även införskaffa mig en ny börs, men insåg att det var för tok för liten! Mina kort rymtes inte... Får väl lägga undan några som ja kanske inte använder just direkt nå ofta ^^
Fick även umgås med Denise nästintill hela dagen och det var väldigt trevligt! Hoppas vi träffas snart igen :)

Resten av kvällen blir slö. Ska se vem som vinner finalen och sen tror jag på att sova. Är sjukt trött! tror även att jag blivit laktosintolerat... Ska pröva en vecka utan mjölk och se hur ja mår då :) Vore ju kul att sluta vakna mitt i nätterna och må illa...

puss o kram på en lyckad dag

Att ta sig vatten över huvet kan göra det svårt att andas

Ibland vill jag flyga, men jag har inga vingar..
..ist för att flyga, kan ja springa
ist för att springa, kan ja vandra..
.. varför vara sur när man kan vara gla.


Ja, så kloka var orden i låten jag hörde idag ^^ Höll då iaf på att skratta ihjäl mig på vägen hem från samhället. Det var en sån underbar melodi också!...

Har iaf haft full rulle hela dan och skjutsa runt farmor hit och dit. Spendera pengar fram och tillbaka, bestämt vad mormor skulle köpa till mig efter att hon envisat att hon måste. Blev även paketinslagning, hämta ett skåp till bror och vidare å hälsa på folk. Nu känner jag att jag int ska göra nått, utan slå igång en film och sen sova! Blir ju som sagt Skellefteå imorn med hela familjen tydligen för att inhandla några julklappar, hälsa på bror och så ska ja väl hinna unna mig själv nå ^^ Sen har ja ju även turen att Denise också ska dit och hoppas då på en lunch med henne och kanske smakråd på saker och ting!

puss o kram på speckat schema

Att lyckas är en lycka, att misslyckas är en lärdom

Mormor kom på besök idag och stannar till imorn då jag får agera taxi :) Hon hinner inte mer än in så har hon pratat ihjäl en, men det är det som är charmen med denna kvinna ^^ Det är alltid lika kul att höra hennes historier, hon har alltid nått på upptåg. Denna kvinna kan aldrig sitta still helt enkelt!

Annars har jag fått se Adam och Matildas nya hus och hur sött som helst ^^ Väntar på att få se det när det är helt färdigt! Var också trevligt att jag fått en hörna i deras garderob! Det är mer än vad jag har här, så varför inte ;) Man vet aldrig, kanske ja kommer in och bosätter mig i garderoben ^^ För övrigt en mycket trevlig kväll och pratstund, mycke skvaller, de gillas ;)
Fick även träffa en riktigt katt, kanske måste ta dit Mulle så han lär sig hur man egentligen ska bete sig som katt ^^

Och som Erik sa, vi måste ta tillbaka förlorad tid! Jag har ju tydligen missa en massa ^^

puss o kram på mysfolket, gott kaffe å bulla vare också!

Att uppleva är en upplevelse i sig

Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This town's too small for me to stay
The time is now
I'm heading out
... and I´m out.
Under min nattliga promenad i natt så fick jag se mig ett rådjur ^^ Gu vilken längtan jag fick av det fria livet i Jutis! Den förmodligen bästa platsen som skapats på denna jord. Visst är folket lite av sitt eget slag i denna by, men den byn har sin charm. Det är så fritt. En tripp upp på fjället, en båttur på någon av sjöarna, en allmän skogspromenad. Och varför inte mata min mormors "hus"djur, rådjuren. ^^ Eller änderna, fåglarna, ugglorna eller vilket annat djur man vill.
Annars kan man uppleva naturens själva under, platsen där man ofta får se norrskenet, känna kylan bita i näsan och kinderna, känna värmen på fjälltoppen eller allmänt på sommarn. Man kan ju även ta en tripp till vårt kära grannland, Norge. Ja, man kan inte annat än gilla den plats :)

Jag älskar Jutis!

puss o kram

Att inte ta tillfället i akt kan vara ett livs misstag

Varför kan inte jag bli erbjuden ett vanligt jobb? Varför ska det antingen vara starta själv, au pair i ett annat land (jag är ju rädd för utlandet!!) eller nå annat likande? Jag vill ha ett vanligt 7-4 jobb, nått där ja vet vad jag ger mig in på, nått jag vet ja skulle klara av. Jag vågar helt enkelt inte nu, men ja kommer säkert ångra mig om jag inte tar tag i saken och provar. Men sån är tydligen jag, en feg liten tönt. :) Men vad har ja att förlora?...

fegisen säger, puss o kram

Att upprepa samma sak betyder att man vill att folk verkligen ska veta det, eller så har man bara hakat upp sig

Har gjort ett nytt försök att få ordning i garderoben, men det blev värre än vad det var tidigare ^^ även om man köper en till garderob så blir det inte mer plats någon annanstans ?! Det är fortfarande trångt och jävligt! Ajja, jag får överleva att ha det så här ett tag till ^^ Kanske man kan hitta nån såndär konstigt formad garderob som passar måtten här inne. Vore lovely..

puss o kram

Döm inte boken efter omslaget

Alltså katter. Det är ju ett djur som kurrar när de mår. Fräser och burrar upp sig när de försvarar sig, tex mot hundar. Det är självständiga djur som mest sköter sitt och kommer då och då för att bli klappad, mestadels på ryggen en snärt. De tvättar sig själv och äter när dom känner för det. De är nattdjur som sover helst om dagarna och då i tystnad.

Min katt, det är ingen katt. Han är en diselmotor som går dåligt och låter högt (kurrar) och han gör det så ofta han kan. Han vet nog inte vad fräser innebär för han kan inte, burrar upp sig gör han bara när han blir överraskad. Han älskar hundar, är nyfiken och vill busa med dem. Han kan inte leva ett liv själv. Gråter så fort man är borta. Han lägger sig på rygg och vill att man ska klia honom på magen så länge det är möjligt, gärna massera tassarna. Han vet inte hur man tvättar sig själv, eller så är han bara lat och gör de när han känner för det.
Han sover helst hela dagarna och myser sig gärna nära om nätterna, men tyst kan han aldrig vara. Han morrar när han drömmer, han snarkar värre än en storväxt karl, smaskar värre än min bror brukade göra i sömnen (och det var mycket) och han kan helt enkelt inte vara tyst. Han pratar på mest hela dagarna om allt mellan himmel och jord.
Och jag tror bestämt att han kan läsa för han sitter just nu och tvättar sig ^^

Det var min "katt" det. Min älskade lilla man!
puss o kram på lill hjärtat


Att inte försöka är dömt misslyckat

Måste sluta äta skräp! Godis, poppcorn, chips. Ja, snask i all ära! Jag mår skit dåligt nu ^^ Man trycker och trycker i sig, tugga efter tugga och till sist säger magen stopp. Jag vill spy! ^^ Har enbart mig själv och beroende att skylla.
Hur står man emot något man verkligen tycker om? Hur håller man tassarna borta från något man inte kan sluta tänka på? Hur släpper man taget om nått som fångat ens intresse?

Som ni kanske märker handlar frågorna om så mycket annat. Men det är just så nu, jag kan inte hålla tassarna borta. Jag vill ta, hålla, smaka. Men jag vet att jag inte får, att jag inte kan. Det vore inte moraliskt rätt, eller det var väl fel ord, men jag kan inte. Man kan inte om den andre inte vill...
Måste få tankarna på annat! Måste stå emot det känslorna vill.

puss o kram

Slå huvet på spiken ist för spiken på huvet

Efter en titt i garderoben insåg jag att jag äger mycket som är randigt ^^ Och till veckan kommer lite till som är randigt, bara för att fylla ut den lilla yta som finns kvar i varje garderob.. Varför kan inte taket i detta hus vara som i normala? Jag behöver en vettig garderob som är iaf 2m hög! Någon som känner sig manad att höja taket på morsfarsans hus typ 2m? ^^

När jag får min efterlängtade lägenhet (ja tar för givet att jag får en snart) så skall det finnas garderober! Om så jag måste vara utan säng så är det värt de, bara mina kläder får de bra ;) En ordentlig skogarderob skulle inte heller sitta fel.

Så... Kära tomten.
Om du anser att jag vart en snäll flicka så vet du vad jag önskar mig :$

puss o kram på kläder

Planera i tid, men planera inte för mycket

Okej, nu är det riktigt nära jul och jag har inte köpt en enda julklapp. Sen gick det upp för mig att nyår är nära och planerna var på noll, men nu kanske vi har löst det problemet ^^

Blir iaf att fara till stan på fredag och inhandla det mesta! Eller de hoppas jag, för här i Arvids finns det inte mycke till utbud :)

puss o kram

Ta vara på dagen, fånga dagen.

Alltså, nått fel har ja! Jag vill int sova bort hela dagarna ändå gör jag det, det är fysiskt och psykiskt omöjligt för mig att stiga upp på mornarna... Och det är omöjligt att somna om nätterna. Jag är väl en såndär "nattuggla" som det så vackert kallas. Som helt enkelt måste leva ut sitt liv om nätterna ^^
Jag behöver ett jobb! Nånting som tvingar mig upp om dagarna, nånting att göra :)

Och just ja, jag behöver fortfarande en kattvakt under jul, bara över helgen! Nån som kan ta hand om mitt lilla barn ^^ Om ja kunde hade jag tagit med honom, men det går inte med tanke på allergier..

puss o kram

Lev i verkligheten

Såg just The Social Network, filmen om facebook. Är sjukt egentligen hur det gick till och hur sjukt fort det kunde bli så kännt och de sjukaste var att jag gick in på facebok just efter ja sett klart ^^ Borde bli förbjudet, är som en drog ;)

Man börja märka hur kännd sidan har blivit, vi pratar om det och vi pratar som de. Det "gillas" tex sägs rätt så ofta. Är det här det nya svenska språket? Det har ju ändrats förr, varför inte nu? :)

puss o kram

Man ska inte ångra det man gjort, bara det man inte gjort

Känner att jag är lite seg av mig, men det gick just upp för mig att det var lite mer än ett år sen vi var på Malta. Jag och faktiskt den bästa klassen jag någonsin kommer att ha varit med :) Vi hade våra för och nackdelar, men vem har inte de!
Men iaf, ett år sen jag för första gången satte min fot i utlandet (om vi bortser Norge och Finland, jag anser att dom inte räkans) och jag gillade det faktiskt inte. Jag ville hem, jag tyckte det var en plåga att vara där, jag saknar det inte. Men trots det vill jag tillbaka, jag vill göra om allt för att se det ur en annan vinkel. Det var mycket som hände under just den månaden och jag mådde inte bra och under just denna vecka vi var där kom min bästa vän hem igen och jag ville vara där. Jag längtade bara hem...

Nu efter ett år så ångrar jag att jag kände sådär, jag hade ju kul! Jag har lärt mig att inte längta till saker, längta bort tid. Det var just vad jag gjorde med det tredje året på gymnasiet, jag längtade bort det och jag ångrar det. Jag vill tillbaka och ta tillbaka tiden! Jag vill umgås med dom finaste igen :) Jag var ju glad och jag hade kul! Varför gör man sånna dumma misstag och önskar bort en tid man aldrig får igen?

Jag får helt enkelt bara se fram emot klassåterträffarna och sitta där i mina tårar som jag tydligen har börjat med när jag får ett sånt där kärt återseende ^^

puss o kram på den finaste klass jag haft!







Be proud, show your body!

Har just möbleraom i rummet medan jag lyssnar på radio, som vanligt. Känns som nytt å fräscht ^^ På tal om det, på radion, rixfm, så säger dom att de alltid spelar ny och fräsch musik. Men när dom spelat samma låtar i flera veckor är det väl inte nytt längre? När blir ny musik gammal egentligen?
Ajja, är väl inte ett världsproblem direkt, men vore kul å höra nå annat än samma hela tiden ^^ Och nej jag orka int göra en egen spellista så jag får väl stå ut med det som bjuds ;)
Annars tidigare idag så höll jag på att störta ut i underkläder när det satt två främmande karlar utanför rummet. Hade inte vart okej! Iaf inte från min sida ^^ Jag tog som tur(?) på mig kläder när jag hörde röster så jag klara mig. Men jag fattar inte de där med jag och gå i underkläder, dom hade ju inte vart dom första som sett mig springandes i underkläder utan förvarning ;)

Hade tänkt fortsätta och vara hurtig idag och laga ett par slitna jeans mm ^^

puss o kram på mina jeans

Att älska sig själv är den sanna kärleken

Kom på en sak som jag inte riktigt tänkte på tidigare. Den där glada tjejen finns där innom mig ^^ Fick skratta mig till krockodiltårar ikväll! Jag blir så glad när jag nu inser att den där glada tjejen fortfarande är med mig och tar mig igenom allt. Inget kan stoppa mig nu när jag hittat mig själv!

puss o kram på denna älskade glada skrattandes tjejen <3

Längta inte efter det du inte har, älska det du har ist

Bara mys med familj och lill hjärtat ikväll! ^^ Och har vart på ovanligt glatt humör idag. Jag gillar de !


Ibland gillar han att fota ;)


puss o kram för myskvällar

Överraska dig själv

Min bror fortsätter att överraska, nu har han målat mina naglar ;) (eller iaf en, han fick int mer^^) Och jag undrar hur han har lärt sig de? ^^

Men nu har han börjat gå ännu mer åt sin kvinnliga sida, haha! Plattat håret och vinprovning (dock inget framtids yrke för honom) ^^

puss o kram på min bror

Om du ler kan du få alla andra att le

Undra varför jag inte lever upp till det jag alltid uppmanar andra att göra? Men vi kan ta som ett exempel: en tränare blev inte proffs fast dom möjligtvis lärt upp en som blivit.
Kanske just det, jag ger andra goda ord på vägen och kan själv inte ta emot dom. För jag lever verkligen emot alla mina ord, fast ja inte vill...? Jag ser hellre andras lycka ist för min egen, men jag vill själv uppleva den.

Häromdan gick det upp för mig att jag försökte ordna upp någon annans liv utan att titta till mitt eget. När nu denna person gick ut ur mitt liv gick det upp för mig att jag inte hade någonting kvar. Jag hade inte fixat mitt eget, min "back-up", min livlina. Jag var så upptagen att få någon annan att må bra ist för mig själv. Det är inte konstigt att hela planeten rasa, min bärande vägg fanns inte kvar.
Så nu är det bara att börja om igen, från början. Fast denna gång måste jag inte gå någon skola, och därmed blir det sociala livet tyngre. Jag får helt enkelt hitta på någon annan lösning :)

Jag vill möta utmaningarna, men vet inte hur.
puss o kram, sov så sött

För att nå det onårbara måste man börja med att sträcka sig mot det

Det sägs ju att man ska sträva mot sina mål och det låter ju väldigt logiskt. Men om ens mål är så stora och rent omöjliga, hur ska man då ha motivationen att sträva dit?
Nu har inte jag några omöjliga mål egentligen, men för mig känns dom omöjliga. I mina mål så blandas andra personer in och jag kan ju inte tvinga med dom bara för att jag har ett mål jag vill nå. Men kan det vara värt att fråga dom om de vill vara en del av mitt mål?

Sen har ja ju även mål som bara jag kan påverka om jag vill nå dit. Jag vill nå dit, men kan inte..


Till något helt annat.
Kan man vara svartsjuk på någon som man egentligen inte borde vara svartsjuk på? Varför är då jag det? Jag har inte rätt att vara det?... eller har ja?

puss o kram

Ingen vet när nytt blir gammalt

Gick inge bra med att ha en datorfridag ^^ Har så fruktansvärt tråkigt och efter att ha gjort allt som går att göra så åkte den fram en snärt så här på kvällskvisten innan IDOL. Jag hoppas starkt att Minnah åker ut, tycker att hon skulle ha åkt för längesen, men om man inte röstar så kan man inget styra :)

Idag har jag hunnit göra lite små saker. Vart på samhället och fixat med lägenhet (dock inte fått nån än), inhandlat ett gummiband + två stroppar, sytt dragsko längst ner på min jacka så nu ser jag inte ut som en gran eller vad jag nu ska likna det med ^^ Har även rengjort kattlådan, sytt fast knappar på en tröja, städa, fixat en tvättkorg (är alldeles för lat att gå ner i källaren hela tiden) och sen så kan ja inte komma på nå mer ^^

Vart sugen på att börja sy mina egna kläder :) Då får jag ju en modell på kläderna som jag vill ha, nått som passar mina mått ^^
Men känns som om det inte är som förr, nu är det ju dyrare att köpa typ än vad det var förr.. får vänta med det tills jag har inkomsten och en liten syhörna :)

puss o kram på symaskinen

Att låta bli är en synd, att agera är en upplevelse

Ni vet hur det är när man ser nått som är löst eller likande, man vill som pilla bort det. Just så är mitt lilla barn också. Han kan helt enkelt inte låta bli ^^



Det var bara en liten flik som hade börjat lossna och nu tycker han att allt ska bort! Nog för att en omtapetsering skulle sitta fint, men vill helst köpa nya tapeter innan jag börjar riva ^^

Har även bestämt mig att imorn skall datorn få vila. Måste göra något annat om dagarna än att sitta här eller bara stirra ut i tomma intet. Nu behövs en förändring! Ska även försöka stiga upp i tid imorn ist för att sova bort hela dagen ^^

puss o kram på min lilla man som förgyller vardan

När man nått botten finns det bara en väg att gå, upp igen!

Fick just en såndär konstig känsla.. känsla av att inget är som det brukade vara. Absolut ingenting. En klump i magen och ont gör den. Hade nästan allt planerat och så rasade allt. Jag står på tom mark, bor i en tom låda och lever faktiskt ett tomt liv.
Min bästa vän lämnade mig, mina flickvänner bor långt hemifrån och jag sitter fast i min ladå där ingen tål att vara. När ska turen vända till min fördel? Varför har alla allt det som jag så gärna vela ha, varför går det så mycket bättre för alla andra?

Kanske låter själviskt, men det känns verkligen så just nu. Jag har nått den verkliga botten och ser ingen väg upp igen. Men det är väl meningen att det ska vara sämre för andra för att andra ska lyckas?
Ibland undrar jag varför jag ens försöker. Ibland undrar jag varför jag inte försöker lite till. Jag vill så gärna att det vänder, men inget serveras på silverfat utan att man kämpar för det man vill. Varför försöker jag inte lite till då?

Jag behöver nån som drar mig upp till ytan igen. Där jag en gång var och trivdes..
puss o kram

Varför leva smått när man kan leva fullt ut!

Bara för att jag kan och vill så lägger jag upp en bild där jag bär så lite sminka man bara kan, alltså inget! Det är mer för min egen skull, bygga upp mitt självförtroende. Jag har inte gått utan smink bland folk så länge jag kan minnas och det är mest för att jag mår väldigt dåligt om jag gör det. Det känns som om alla ser alla skavanker, ser hur ful man egentligen är. Ja, smink kan dölja mycket. Det är så mycket ofixar som det kan bli. Inge smink, bara tvärt satt upp håret, inte gjort nå åt ögonbrynen och bär nå mysplagg ^^
Men jag tänker göra det försiktigt, därför blir det en blyg bild ^^ Tänkte först svartvitt men what the hell, vi kör fullt ut!

Huvva, jag lär säkert ångra det senare !

puss o kram på dom med överseénde









Inga val är dumma, bara dumt att inte välja

Let's go all the way tonight, no regrets, just love..

Om man hade vart frisk, hade ett jobb och en lägenhet så hade min helg vart räddad ^^ Det är ju inte så många krav ja har, varför ska det då vara så svårt? Kanske stora, men inte helt omöjliga!
Blir iaf att se en film, ikväll också. Måste bli frisk helt enkelt. Det underlättar iaf vardan lite ^^

puss o kram

Ta inte ut saker i förskott, besvikelsen kan vara stor

Alltså, varför blir jag alltid sjuk vid fel tillfällen? Alltid när det dyker upp något kul så är jag sjuk..
Blir heller inget skeå i helgen, blir nästa ist. Så nu är det noll planer inför helgen!! What to do?

puss o kram på den som alltid har planer

Att själv vara stolt över sig själv är större än om någon är det

Jag har funderat över det här med träning, och jag kommer bara fram till att jag verkligen inte vill! Men det känns som om jag måste... Ryggen säger snart upp sig, jag behöver bli lite strakare med tanke på vilket jobb jag vill ha och rumpan blir ju faktiskt mycket fastare och snyggare ^^
Men jag behöver helt enkelt motivation. Nån som drar iväg mig, nån som peppar mig. Men jag har ju iaf mina promenader som jag gärna tar, dock inte nu när ja känner mig sjuk, men annars. Det är väl iaf framsteg?

Jag tror helt enkelt att jag väntar med att ge mig hel hjärtat in i träningen tills jag får klartecken angående jobbet :)

puss o kram på de träningsvilliga

Mycke är lite, lite är mycke

Jag gör det för att vinna, jag gör det för att komma frammåt, jag gör det för att lyckas, jag gör det bara för att jag vill och kan.



Färg. Alltså färg kan vara riktigt roligt! Har just målat naglarna rosa och det är faktiskt riktigt kul att titta på dom ^^ Känner bara, lite roar små. Ne, men helt seriöst. Att komma in i ett hus som är svart och vitt känns, strikt. Man törs som int röra nått, man ska vara seriös. Men om man däremot kommer in i ett hem där färger sprakar hit och dit och inget ser likadant ut så blir man glad. Man kan vara sig själv :)

Just nu är mitt rum vitt. Det är så tråkigt som det bara kan bli. Ne, jag har en orange matta, en ful matta, men det sätter lite färg på rummet iaf.
Jag har knappt nå julgrejer för det finns varken väggar eller ytor att hänga eller ställa nått på. Det finns en stjärna i fönstret och en burk med en tomte på som är full med godis, räddaren-i-nöden-burken.
Vilken julkänsla..? Undra om man skulle ha gått ner till förrådet och rota, se vad man hittar ^^
Eller så far jag ut och spenderar pengar på samhället!

puss o kram på sprakande färger

Man får inte alltid som man vill, men man kan ju alltid försöka

Jag vet inte varför jag ska envisas med att  måla naglarna vid datorn. Nån gång kommer det att gå illa! Men det finns förståss nån anledning till varför, jag har helt enkelt inget bord att hålla till på ^^

Var in på A-hem idag för att ändra min sökan på lägenheter och fick höra något lustigt. Om ja hade haft jobb så hade jag gått före andra i kön!? Hur jävla dumt är inte det? Dom med jobb är mer värd än dom som sitter i sjön. Snart kommer jag att snickra ihop en liten boda och ställa mitt på torget där jag kan bo med min lilla vän! För det är helt enkelt omöjligt att få en lägenhet här... Man kanske skulle köpa sig ett hus? Ne just ja, man behöver jobb för det. Men det är inte så himla lätt att ha ett jobb när det inte finns jobb!

puss o kram på de lyckligt arbetande jävlarna ^^

Att avundas någon är att inte tro på sig själv

humm.. 1 december och än fattas julklappar. Är även många som fyller år just denna dag har ja upptäckt(?) Ja, grattis till dom ^^
Men första julklappen/klapparna ska ja väl kanske kunna inhandla i helgen om det nu blir att fara till Skellefteå. Vore bra för jag måste förnya mina underkläder. Av nån underlig anledning har rumpan växt?! Men jag vägrar tro det och säger att kläderna har krymt ^^ (den kan ju inte ha växt när jag har tappat i vikt?)
Iaf så känns det fräscht att ha nya underkläder!

Har vart iväg på en promenad till samhället idag, var ju bara -5 ute(!), och gjort några ärenden. Hade tänkt spendera lite pengar, men var alldeles för lat och det var nog bra det för spendera har ja inte råd med ^^

puss o kram på nya grejer

RSS 2.0