Bara för att man inte går efter regelboken betyder det inte att det är fel det man gör

Att ha ett djur kan liknas med att ha ett barn. Man matar, nattar, leker och älskar dom m.m.
Men om det nu är så att ha ett barn är som att ha ett djur (påtungefär) så kan jag bara säga arma mina egna barn! Det lilla barn jag har här hemma har jag glömt ute, glömt mata, glömt rensa lådan(blöjan kan vi likna det med) och så fort jag har han borta får jag hjärtsnörp. Ja, mina framtida barn kommer inte att ha det lätt, men det som inte dödar en gör en starkare! Gusis vilka muskelknuttar jag kommer att ha till barn.

För att jag älskar dig lillvännen!

Krams Mulle


Vi utelämnar att nämna saker som inte är helt klara

I min ensamhet, som jag oftar hamnar i genom att jag just bor ensam, så funderar jag över hur det hade kunnat vara om jag valt att göra saker och ting på ett helt annat sätt. Jag ställer frågor som ingen kan svara på, jag försöker ge svar på något som inte ens är en fråga. Jag har bestämt mig för att ödet tog mig dit jag är idag, för ärligt talat så hade jag ju inte fått träffa det underbara folk jag fått träffa här, jag kanske inte ens hade flyttat hit till Umeå. Jag hade inte upplevt livet i Kalix om jag inte hade valt att gå den väg jag gick. Jag hade heller inte vart denna framåt kvinna som jag är idag. Finns en sak till som jag väljer att inte nämna, men kanon är det så det slår härliga till!
Men med allt som jag har hunnit vara med om hittills så har det stärkt mig själv och jag har lärt mig att acceptera det som är och behålla det som finns. Jag har fått en bättre relation med min familj, mina vänner och jag ser att det finns ett ljus när det är som mörkast.

Det bästa som har inträffat just för tillfället är att jag vill hem. Jag har bestämt mig att det är hem jag ska, om ja så ska släpa mitt pick och pack själv! Ja, ni lästa rätt, Miriam vill tillbaka till Arvidsjaur igen. Jag har accepterat att samhället vill ha mig kvar där och så får det bli för att tag till ^^


Krams på.. ja, Arvids.

För vissa blir livet helt enkelt kort, det blir ju vad man gör det till

I'm moving home
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life for me
I believe it finally
I'm moving home


Blev väckt strax före nio i morse av en trevlig kvinna som ville komma förbi och utrota mina oinbjudna gäster. Tack! Hon säger att hon kommer förbi om tio minuter, jag avråder henne det och ber henne komma förbi om minst 30. Ville bara vara hygglig och inte låta henne se mig nyvaken och oklädd ^^

Nu är iaf dosorna utsatta och myror dör en efter en. Vandrat en hel dag på stan, har haft ett trevligt fikat med Maria och satt sprätt på mina sista besparingar. Jag har packat mina grejer, de mesta iaf, och inväntar morgondagen. Nu kör vi!

Krams

Ibland måste man bara

Kände för att svära:
HEEELLVEEEETEEEEES JÄÄVLA SAATANNNS FÖRBANNADE HELVETE!!

När det kommer tomma ord från en tom människa så lyssnar man helt enkelt inte. Det var bara ord som var oläsliga och mina svar var som att kasta sten i vattnet, helt onödiga. Precis som dennes ord.

Sådär ja. Och fråga inte.

krams

Vi spelar tills spelet är över

Just nu sitter jag mitt mellan allt och inget. Jag vet inte åt vilket håll jag ska luta mig åt riktigt. Men som det ser ut nu så kommer jag mycket troligt att flytta hem igen, hoppas bara att jobbet blir mitt så jag slipper oroa mig för pengar.

Livet är en lek och jag får väl lov att fortsätta leka, eller spela spelets regler?

Krams

Det är när vi är ensamma som vi börjar fundera över det vi gör

I heard that you're settled down,
That you found a girl and you're married now,
I heard that your dreams came true,
Guess she gave you things I didn't give to you

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Det är farligt att städa. Jag hamnar i mina egna tankar och att jag ska vara själv med mina egna tankar är som att sätta igång en evighetsmaskin. Jag har hoppat fram och tillbaka i samma tankar i ungefär ett halvår nu, tankar som aldrig blir klara i mitt huvud. Det dyker bara upp fler frågor, mer känslor. Men det värsta är att jag vet att det jag tänker på sårar mig och gör mig illa, ändå överväger jag tanken om och om igen. I need someone to slap me in the face!

Nevermind, I'll find someone better than you!!

Krams

Ibland gör vi saker för att låta tiden gå

En underbar torsdag! Strålande sol och varmt, dock får ja ju inte vistas i solen så mycket så jag har hållt mig inomhus. Har dammsugat, putsat fönstrerna, plockat och stökat. Avnjuter en (två) kaffekoppar och kaka nu innan jag sätter igång med skurningen och dammtorkningen. Börjar kännas riktigt fräscht här inne igen, har legat lite på lat sidan sen ja kom hem från påsken. Blir även nybäddat och lite annat smått o gott!


Bara för att lilla Allis såg så ensam ut ^^
Krams

När man inte trivs i situationen så återvänder man till den situation man trivs i

Ne, jag har alltid mer att lätta från hjärtat!

Tänkte på en sak, jag orkar aldrig läsa bloggar som skriver långt, men det gick upp ett ljus för mig att jag brukar dala iväg i mitt skrivande ibland. Så det kanske är fler som jag som inte orkar läsa när texten är alldeles för lång? Men å andra sidan så skriver jag för min egen skull, inte för hur andra vill ha det. Detta är mer ett sätt för mig att komma ihåg vad som händer mig i vardagen genom att mitt minne inte brukar hänga med mina svängar som jag gör ibland ^^

Kan ju även snabbt nämna att den senaste veckan (alltså förra) spenderade jag i underbara Jutis! Det är en plats där man bara mår och får ta igen lite tid med släkt och vänner. Men det var inte samma i år som det brukar vara. Det var mindre folk, mindre hundar.. Och det var framförallt så fanns där ingen snö!
Så det blev ingen direkt tripp till fjällen, utan till närmsta sjön. Men jag är lika gla ändå, för hade en underbar vecka som gärna hade fått vara längre! Mycket sol, mycket skratt och mot slutet av veckan badning i badtunnan för oss damer. Bara älskar underbara Jutis!


Men jag började ju veckan med att vara till läkarn som konstaterade att jag har en infektion/inflammation på stämbanden och måste därmed byta jobb om jag vill behålla min röst, måste även hitta en logoped för att kunna behålla den eller för att den ska åter gå till någorlunda normalt tillstånd.
Så pga det så ser det ut som om jag hamnar i Arvids igen efter 2,5 underbara månader i Umeå. Ja, här har jag trivts som fisken i vattnet och träffat underbara människor. Men som det känns nu så kommer det inte vara sista gången dom ser mig! Nån dag ska ja ta mig tillbaka (dock hitta ett bättre jobb) och röja runt igen. Kommer att sakna sötingarna på Chef!! Men vi kommer att ses igen, kommer och hälsar på så småningom :)

Krams på Jutis

Vi har alltid många bra svar, men vi har allt för många dumma frågor

Är det okej att känna en sak, men sen säga något annat? Är det okej att säga något som man egentligen inte menar? Och är det helt okej att bli kär utan att själv veta om att man skulle bli det?

Enligt mig, jag vet inte. Men ibland så kanske det är bäst att inte säga hela sanningen om det förvärrar en situation, men att säga något man inte själv tror på eller något som inte är helt sant kan sätta en själv i en mycket värre situation.


Sista frågan. Självklart är det okej!

Det var väl allt ja ville lätta från hjärtat :)


Krams från hjärtat

När vi gör samma sak flera ggr kan vi det tillsist utantill

Det är nästan lite komiskt. Första gången jag skulle ta mig från Arvidsjaur varade det i två månader, andra gången varade det tre månader. Nu har det gått 2,5 månader och jag är troligtvis påväg tillbaka.
Ne, det är bara att konstatera att jag tar mig inte bort från min hemort, det är väl lika bra att stanna där då?

Men nu ska jag inte tänka negativt! Det jag får ut från det här är att jag snart är flyttexpert, jag är inne på 6e gången nu, och så får jag ju komma hem till mamsen och papsen ;)

Fel av mig, är inne på 9e gången..

Krams på flytthjälp

Bara acceptera att det är så här det är och vi kan inget göra åt det

Nu händer det grejer! Dock kanske inte det jag ville, men ett jobb är på g. I ett samhälle jag tydligen har problem att komma ifrån, får nog helt enkelt acceptera att Arvidsjaur vill ha mig kvar där!

Får väl hoppas att det blir grönt från deras håll så jag kan börja om att arbeta igen :) Det är ju det viktigaste! Eller hur?

Krams på the lovley Arvids.. ?

Ibland måste man bara acceptera sitt liv..?

Jag har fått den där känslan av att Arvidsjaur inte är allt för långt borta nu.. Jag vill inte tillbaka nu, jag trivs och är inte färdig med Umeå än! Men pga läkarens råd så har jag tre veckor på mig att hitta ett jobb, annars blir det en resa hem igen, utan jobb där också.
Fan vad jag hatar saker och ting ibland! Lider jag av otur eller är det bara min livsstil?

Nä, bara ut och söka jobb nu!
♥Krams

När vi längtar till något går tiden väldigt sakta, men medans vi har roligt så finns där ingen tid

Snart äntligen bär det iväg mot Jutis! Eller de är ju några timmar kvar, men snart!

Ska iaf iväg till sjukan på en timme och kolla upp mina fel. Om dom inte hittar nå fel så tar jag bort halsmandlarna själv. Nog för att det känns helt onödigt egentligen att fara till sjukan här, dom tror ju aldrig att man är sjuk. Men det löser sig!

Krams

Vi blir äldre för var dag som går, men vi önskar alltid att vi vore yngre

Det är ingen vanligt dag, nej det är broders födelsedag. Hurra, hurra, hurraaa! Ville bara gratta min bror idag som fyller 22 hela år, Grattis!

Hitta tyvärr ingen bättre bild ^^

Krams på bror som börjar bli gammal


Vi är spontana när vi vill vara med om något nytt

Ibland undrar jag om spontan är min vardag. Kom hem, var inte på humör för nått och la mig framför en film. Iväg och träffa Malin, allt för sällan vi ses! Sedan helt plötsligt var jag på fest, hade ju bara tänk vara social och träffa nå folk, men ett försök att supa mig under bordet inträffades och misslyckades.

Nu efter många om och men så sitter jag hemma och känner att sängen lockar massor. Har haft en mycket trevlig kväll med massor av olika människor!

Krams på dig vännen, saknar dig oerhört!

Ibland är livet helt enkelt orättvist

Fick ett mindre trevligt samtal idag, fick höra något som jag inte trodde var möjligt. Vännen finns inte längre, hon finns inte längre kvar vid vår sida. Hon som var så glad att se en varje gång, hon som var så mesig att vi skrattade, hon vi skrattade med, hon vi älskade. Hon har funnits i vår familj i en så lång tid att jag trodde att det alltid kommer att vara så. Hon var verkligen ett exempel på människans bästa vän! Trofast och gjorde inte en fluga förnär, ville alltid vara nära och har tröstat mig i vårt och torrt.

Så jag satt där på bussen hit till Arvids och det föll tårar, hade och har fortfarande en klump i halsen. En semestervecka jag sett framemot tog sig en tvärvändning, det är ju inte samma sak nu. På bussen skrek en katt utöver sig, fick mig bara att tänka på allt som kan hända min lilla gubben. Vars är han när man behöver honom som mest!?

Har märkt att man inte tar livet allt för givet, det är nått som kan finnas ena dagen, men borta nästa. Hade ju planer att ta hand om henne då hon blivit för gammal för att vara till skogs. Hon fick inte ens sin sista vila på ett rättvist sätt, det var alldeles för tidigt. Men jag hoppas du min lilla vän vilar i frid ♥

 

Kommer alltid att sakna dig Troja! Men nu får du träffa en annan kär gammal vän, Ria. Vila i frid mina töser ♥

Krams på dig


Ibland måste man lätta på tyglarna lite

Börjar ha lätt ångest att vara borta från min lille man i en hel vecka, över en vecka! Så ett sista mys här i soffan innan jag måste transportera honom till "barn"vakten :)
Vad skulle jag göra utan mitt lilla barn!?! ^^

Krams, älskar det här lilla pyret


Vi måste alla gå vidare någon gång

Dagen har vart.. känslosam. Vi har vart trötta, glada, lessna(?) och allmänt flummiga. Tog ett farväl av två underbara personer som slutade hos oss idag och då bjöds det på fika, mycket fika! Rasten blev dubbelt så lång och magarna mätta. Tråkigt att dom slutar dock, vems fula kommentarer ska vi nu skratta åt när Jonte lämnar oss och vem ska man skvallra med nu när Camilla lämnar oss. Iofs så har ja ju resten av gänget som ligger på samma nivå som dessa två, men alla hade vi vår plats... tror vi överlever ändå ^^
Vi kommer ju änså alla snart att sluta där så.



Måste även tacka Camilla för att hon möjligtvis hittat ett jobb åt mig! Guld värt!!

Nu måste här packas inför färden mot Arvids imorn och en katt måste skeppas iväg och en massa andra saker!

krams på er underbara människor som jag kommer sakna!

Det krävs bevis för att kunna bevisa något

Har lyckats jobba en hel dag och jag är nöjd, kanske håller på att bli frisk trots allt.

Duschade min lilla katt idag för pälsen var statisk och skitig (enligt mig) och tog mig då ann honom och duchen i samma mening och det är ingen lek vill jag lova. Döv blir man nästan också. Men iaf så överlevde jag duschen (även han) och kunde skura golvet och sätta mig till ro tills jag upptäcker att han fortfarande hade kvar shampoo i håret... ja det var bara att kasta in han i duschen igen..

Men den bästa nyheten jag hört idag var iaf från provsvaren som kommit, jag är inte allergisk mot min lille grabb! :D Känn på den du mor ;)
Så alltså är det något helt annat som är i görningen och spökar. Få se om jag får nå svar på måndag, eller får göra några tester åtminstone.

Krams på min lille man

Livet leker när man är med i leken

Jag lever efter ett motto: Det löser sig! Och självklart gör det alltid det :)
Jag har haft stor panikångest för katten under påskveckan, men äntligen ställer underbara Sofia upp och tar hand om honom. Du är guld värd flera ggr om!! Så man kan säga att det löste sig, nu är jag inte orolig längre över att jag inte ska få min egna lgh, ett nytt jobb eller något annat. Det löser sig helt enkelt ^^

Annars känner jag bara att livet leker idag. En helt undebar morgon, har sovit som en stock och känner ingen stress nu på morgonen. Men det bästa med allt är att jag ska iväg och jobba. Äntligen! Får se om halsen håller hela dagen, det hoppas jag, peppar peppar..

Krams på du älskade människa som kan ta hand om mitt lilla barn

Vi gör förändringar för att förändra saker, vi ändrar inte på vissa saker för att vi helt enkelt ska kunna behålla det gamla

Någonting som jag tycker om att göra så är det att spendera pengar, pengar som jag inte har för det mesta. Kommer säkerligen så småningom hamna i lyxfällan. Var och handlade på Coop idag, skulle bara inhandla lite småsaker, och när jag handlat färdigt insåg jag att det enda som fanns i korgen var godis och bröd. Inte är det så att jag ska börja med nån diet iaf!

Något annat som slog mig med tanke på diet är att detta år är alla träningsnördarsår. Vars man än tittar så springer det förbi nån jobbare eller promenerare, folk som just vart på IKSU eller på nått annat gym. Det enda det pratas om är träning hit och träning dit.
Den slutsats vi kan dra är att jag inte faller för grupptryck! Det är väl bra?

Men till nått helt annat. Jag har ju alltid sagt att det som gör mig illa eller är dåligt i mitt liv det tar jag bort och jag fundera starkt på att ta bort en del saker, eller i det här fallet personer, ur mitt liv. Det enda som dessa har försakat är problem och ännu mer problem.
Men ska inte göra något förhastat, men det är en tidsfråga innan botten är nådd.

Krams

Ibland finns det inga ord

Jag var på ett sånt kanon humör idag, hade förhoppningar och tro. Men allt sjönk efter att ha pratat med en person. Jag får glutenallergi, jag har rentutav sinne!
Vad jag inte kan förstå är hur man kan lova en sak och gå med på det, för att sedan ändra sig och påstå saker.
Jag kan inte ens beskriva hur arg jag helt plötsligt blev. Allt som fanns där försvann just och har insett att jag aldrig mer ska lita på denna person.

Ne, de blir inte ens en kram här.

När man inte vet tar man reda på det

En mycket mättande kaka bjöds det på ikväll hos pojkarna bus, tror det överkonsumerades socker i den, men det funkade. Om man tog en liten mängd av kakan ;) Börja fundera över vad det riktigt är för fel på min mage, pallade inte intaget av kakan helt enkelt, har rätt så ont i den nu.
Men vad gör man inte för fika ibland!

Blir nog inget jobb imorn, rösten brister om vart annat och halsen brinner. Ne, hemma och mysa och sova ut lite. (som jag bara gjort i två veckor nu!) Börjar bli kraftigt less att vara sjuk!! Men får leva med det och hoppas att nån nångång hittar felet på mig.

Krams, natti natt

Beslutsångest är en tung börda man ibland får leva med

Jag vet inte om jag gjort något dumt eller om det är något bra. Har iaf bestämt mig för att börja plugga igen, kommer på det bara sådär fyra dagar innan sista anmälningsdagen är. Jag är mycket för implus har ja märkt, ska man vara med i mitt liv så är det bäst att hänga med i svängarna ;)

Men nu har jag iaf sökt och får ser vad som händer senare, har ju en hel sommar att ändra mig och skulle inte förvåna mig om jag gör det ^^

Krams

Ibland vänder saker och ting

Jag är botad! Eller vet inte om det var något jag egentligen inte tålde. Kan iaf äta laktos igen, gjorde ett move igår när jag handla att köpa en liter vanlig mjölk och klunka mer eller mindre i mig hela, inte så gott, men var tvungen att kolla. Och ja måste säga att jag märkte inget, det hände inget. Äntligen kan jag börja handla mat som jag har råd med!
Men om det nu inte var laktosintolerant, vad var det då? Eller kan man vara intolerat bara för en kort period?
Är väl helt enkelt bara känslig.

No more!


Förutom det så synda jag igår, köpte godis. Det bara blev så. När man placerat allt man ska ha i korgen och beger sig mot kassan så passerar man dessa onskefulla hyllor! Det är inte mitt fel..

Imorn blir det iaf jobb och tydligen blir det bowling direkt efter! Jag som hade tänkt fixa till mig lite grann innan, men icket, dom får ta mig som jag är resten av dagen/kvällen. Får iaf en gratis kväll med bowling och mat + alkohol! Vi älskar när det är gratis ;)

Krams

Sanningen är hård ibland, men ytterst nödvändig

Glömde ju att berätta hur ägaren till salongen betedde sig. Det var ju så att jag var som en "provdocka" genom att det var en visningsklippning inför en arbetsintrevju, och med det så skulle ju ägaren också kolla klippningen så att det blev okej. Och det var nu jag riktigt kände mig som en provdocka. Han slet och slängde med mitt hår, ruffsade och kramade. Borstade och ruffsade lite till.
Jag hade ont i huvet med andra ord. Men nog kunde han sin sak. Det bästa med hela upplevelsen var att han tyckte mitt hår var en katastrof och första frågan var om jag blekt det och färgat det igen. Kan vara möjligt? Jag har ingen aning, men tuktar mitt hår gör jag ^^

Är det nått jag kan så är det att förstöra mitt hår. Det färgas, det klipps, det plattas, det lockas, det rent utav bränns och produkter till miljoner.
Ja, mitt hår får prova på det mesta... stackars små strån.

Krams på mitt hår

Gratis är alltid gott!

Alla gillar när man får saker gratis, jag älskar gratis grejer! Fick mig en klippning idag och det satt inte helt fel. Tydligen behövdes mitt hår räddas för den som klippte mig senaste hade tydligen misshandlat mitt hår, som salongsägarn sa: personen måste ha vart mongo ;) Haha! Kul kille det där.

Det är tur man ställer upp för andra och tack Cillan för att du hjälpte mig! Du vet vars ja bor nästa gång du behöver någon frivillig ;)

Nu ska jag iväg och handla upp dom sista besparingarna jag har, man måste ju äta(?) Så en tripp till Copp får det bli, hade tydligen billig korv där. Och det sitter ju inte fel ones in a while! (ni får tolka hur ni vill)
Är på ett så sjukt bra humör idag! Lycklig helt enkelt, om man bortser från myrorna som invarderar min lgh.

Krams på de hjälpsamma

Om inte om fanns skulle jag vara miljonär just nu

Fick en såndär otrolig längtan till att ha ett slumber-party! Tänk på den gammla goda tiden då man sov över hos sina kära vänner och bara allmänt hade trevligt.

Om man fick vara barn för en dag igen, gu va ja skull hitta på mycke hyss!

Vad jag nyss gjorde med texten vet jag inte, men det får stå kvar så för det är så jag känner!

Krams

När vi inte kan göra något nytt, gör vi om något gammalt

Har fruktansvärt tråkigt! Har som inget att göra, undrar om ja ska ta till och städa. Ja, så får det bli!

Fick som en trevlig överraskning idag ^^ Ska få klippa håret imorn for free! Det är ju inte helt dumt och har jag tur så kanske det blir en färgning på det också, vi får helt enkelt se vad det blir :)

Krams på överraskningar

We keep it like it was

Jag kan vara vad som helst så länge jag inte behöver ändra på den jag är.

♥Krams

Vi kanske inte alltid är den vi säger att vi är

Det här med att minska på sötsakerna går lite dåligt. Har ju lovat mig själv att inte handla nå mer godis och sånt, eller iaf minska på det rejält och det har jag! Men genom att jag inte får handla sötsaker stoppar mig inte från att äta, jag bakar helt enkelt mina egna godisar, känn på den du Miriam!

Helt ärligt så tror jag att jag är schizo. Jag lurar mig själv och försöker komma runt mina egna regler. Ojojoj, denna kvinna har det inte lätt... vem tala jag om nu?

Krams på min andra hälft som vill sluta

Lyckan kommer och lyckan går

Underbar morgon! Vaknade upp till en katt som låg och drog sig i sängen och ett solsken som lätt och varmt smekte mitt ansikte. Det kändes som om det skulle bli en underbar dag, tills jag öppnade käften... Där fanns ingen röst, låter som en pojke som just kommit i målbrottet fast ännu värre! Undrar om min hals någonsin kommer att bli okej?

Jag orkar inte sitta hemma och glo från den ena dumburken till den andra. Vill iväg och jobba så jag vet att det kommer in pengar, hade underlättat om jag hade ett annat jobb. Där jag inte är beroende av min röst. Hoppas innerligt att en underbar människa ringer mig idag och ger mig goda nyheter. Snälla, låt lyckan ha vänts till mig!

Krams

Älska dig själv för att älska någon annan

Vi ställs alla mot väggen ibland, vi måste alla göra ett val någon gång i vårt liv. Ett val som kan förändra våran framtid och det bästa av allt med valet, vi vet inte vad som kommer att hända efter vi gjort det.

Vi gör många chansningar och förlitar oss på magkänslan, den känsla som oftast tar oss dit vi vill. Vägen dit kan vara hård och svår, men vi tar oss ända fram till sluta, förr eller senare. Det enda som behövs i våra val är tålamod och tillit, tillit till oss själva. Att lita på sig själv är bara början på en underbar relation med sitt samvete.

Krams på våra val och chansningar

Vi ställer frågor för att få svar

Har jag blivit gammal då jag inte längre finner något nöje med att se Simpson, Family Guy eller några sånna serier, utan hellre väljer att se nyheterna?


Har jag blivit gammal då kroppen hindrar mig från vissa saker för att ryggen säger upp sig? Är jag gammal då jag överväger saker beroende på hur farligt det egentligen är fast risken att nått ska hända är liten?

Eller så är det bara allmänt så att jag börjat bli vuxen, tråkig och lat ^^

Har dock börjat vela börja träna.. är det bara för att jag är sjuk?

♥Krams

Hopp är något vi aldrig får tappa helt enkelt

Många otroliga saker har hänt idag. Började med att jag fick sova nästan fram till klockan sex och fick en tid hos en läkare. Men det som först chockade mig var att helt plötsligt började jag blöda näsblod! Det har jag inte gjort på jag vet int hur många år, men det som har vart det mest otroliga på hela dagen var att jag på helt egna ben, på helt egen hand, utan någon som helst hjälp hittade till sjukan utan problem! Ja, det är makalöst.

Iaf så hitta dom ingen speciell sjukdom, inte vad dom kan se. Läkarn trodde det var ett vanligt virus som går runt just nu, men ska till Arvids sjuka (fick tydligen inte göra en massa tester här genom att jag inte är skriven här än?) och ta en massa tester hade jag tänkt, hoppas på att dom skickar mig nån annanstans så jag får kolla igenom min mage också och göra nå allergitester... Alternativt att dom skickar mig genom en skanner.

Var även tvungen att gå förbi jobbet med läkarintyget och där möttes jag av två vuxna kvinnor som höll på att fnittra ihjäl sig. Stod där och stirrade på dom en stund innan dom kunde börja konversera igen.
Läkarintyget handlade iaf om att jag måste vila min hals resten av veckan, alltså inte prata. Hur jag ska lyckas med det vet jag inte än. Får lösa det senare ^^

Krams på hoppet som kanske finns

Vi behöver alla ta tjuren vid hornen någon gång

Jag har ett sjukt sockerbegär, och då menar jag sjukt. Måste äta något sött varje dag och helst i stora mängder. Men satt nyss och tänkte för mig själv; jag behöver inte en massa sötsaker! Och jag är inte ens sugen att springa iväg och köpa något nu!... det är ju lätt att tänka så just efter man tryckt i sig en massa chokladbollar.

Nej, mitt sötsug är värre än när en alkoholist ska sluta dricka. Det kommer att krävas mycket av psyket att dra ner på det och mycket hard work. But I will make it!



Krams

Man ska inte ropa hej i förskott

Ligger här under täcket framför tvn och helt enkelt spelar död. Det är iofs bättre än vad det var igår kvälls, men det är heller inte bra. Skulle prata med de enda levande ting som jag har här i lgh, min katt, men rösten fanns helt klart inte där. Halsen har gett upp och lungorna gör ont efter allt hostande, är trött och tycker allmänt synd om mig själv.
Blir ett besök på sjukan imorn oavsett hur jag mår, dock undrar jag om det kommer att gå att fara på jobbet? Vi får helt enkelt vänta till imorn och se. Har verkligen inte råd med detta!

Det har vart mycket snack om jag och mina sjukdomar och fel. Men är det de enda som händer i min vardag så har jag inte så mycket mer att säga. Har iaf haft en trevlig helg trots att jag är sjuk. Fredan var jag ju levande och hade de mysigt, men jag skulle nog inte ropat hej i förskott. Lördan for ja ut på en fika med Frideloo och efter det var jag död. Ne, jag pallar inte livet just nu helt enkelt, funderade om man skulle ha lagt in sig på sluten vård och bara vart där ett tag. Eller?

Krams

Gör man det själv blir det oftast bäst

Fundera om jag ska läsa till läkare, då kanske jag får reda på alla fel jag har. Skall även bli någon form av biomedicinsk kemist och kan där av få veta alla sjukdomar jag har. Plus så får jag ett ganska fint jobb på köpet som eventuellt får pengarna att rulla in i dagskassan! Sen får man ju ha en sån där fancy rock på sig, det är ju inte helt fel!
.. Ingen dum idé, ingen dum idé.


Krams på den smartare hälften av mig!

Nån gång ger vi helt enkelt upp

Jag gillar det inte, och jag menar gillar det inte. När det går så långt att jag överväger att gå till sjukan är det allvarlig, har alltid sagt antingen så dör jag eller så gör jag det inte, men nu orkar jag inte längre! Halsen är helvetet själv, magen är inte helt hundra och jag mår allmänt piss. Trodde jag börjat må bättre, men i morse var allt tillbaka...
Är det normalt när det känns som om det brinner i magen?
Har iaf tänkt fråga om dom kan skanna igenom hela kroppen och berätta alla fel jag har och faktiskt göra ett allergitest mot katten bara för att tysta min mor (det är inte kattens fel!) ^^

Får se om det blir en IKEA tripp för mig imorn, har ju lovat att följa och det kan väl ändå inte bli sämre än vad det är just nu(?) så varför inte vara social!

Krams på min underbara kropp som håller sig frisk.
(har allvarligt börja överväga om jag ska måsta börja röra på mig, alltså motionera(!) och kanske börja äta sunt.. då är det allvarligt)

Det är inte alltid så svårt som det verkar

Är det något som irriterar mig så är det när folk inte kan ta bort sin annons när varan eller i det här fallet lägenheten är såld!

Mycket irriterande...

Krams..

Det är inte alltid så svårt som det verkar

Är det något som irriterar mig så är det när folk inte kan ta bort sin annons när varan eller i det här fallet lägenheten är såld!

Mycket irriterande...

Krams..

RSS 2.0