Någon gång i livet kan man ta bort en händelse och min händelse är nu inte ens ett minne blott

Måste vara första gången jag på riktigt har insett vilket misstag jag gjorde i livet, under den tiden man skulle vara som mest lycklig. Ja, nu ångrar jag de 1,5 åren du fick av mig. Den tid som skulle bli den bästa.
Jag har aldrig varit så arg, besviken och sviken av någon förr. Att jag lyssnade och tog in de lögner jag trodde var ord för att skydda mig. Att jag gav upp en vänskap för att få vara med om ett helvete. Att måsta vara en del av ett kaos av hat och oro.
Och det värsta av allt är att jag inte har insett det förens nu. Inte förns du ljög mig rakt upp i ansiktet en sista gång.

Och att jag har vart så dum som trott att det skulle bli en människa av dig igen (som du tydligen aldrig var heller), men nu har jag insett att det enda du är är en idiot som fortsätter att lura, utnyttja och ljuga för folk som du lossas stå nära.
Jag var kär i någon som inte ens fanns, en påhittad person.

Men det bästa är att sanningen alltid hinner upp en och det har den redan gjort dig. Ja, som man bäddar får man ligga kan man säga.



Någon gång ska vara den första

Kokade, helt ärligt, min första köttsoppa idag. Var relativt nöjd, fast de hade inte suttit dumt om ja hade haft lite mer salt i ;) Men iaf så fick även mor och far smaka och dom verkade då bli mätta ^^
Nästa vecka ska ja ge mig in på att koka riktig palt, med potatis. Men först måst jag införskaffa en matmäster, orkar inte riva potatisen för hand... Får se vad kontot säger.

Ikväll blir det mest bara att sitta död i fotöljen och se när porkarna spelar Kinekt :) Tvättar även berget med tvätt och diskat högen med disk, sedan pjollrar jag på med annat. Tror inte jag kan sitta still.

puss o krams

Tredje gången gilt. Ska man egentligen ge något tre chanser?

Tredje gången på en vecka som jag lämnar in bilen! Börjar bli kraftigt less, mest för att dom är nästintill inkompetenta som inte kan hitta något fel på den. Jag vet ju vad felet är för guds skull och inte uttalar jag mig för att vara någon mekaniker.
Ajja, ryker den imorn med så vägrar jag röra bilen och tar cykeln ist (aka reservbilen).

Är ruskigt sugen på att baka, men känner att jag inte hinner ikväll. Måste till morsfarsan så jag kan tigga lite kött till köttsoppan och lite annan mat ;) Tur man har sånna som har lite mat man kan ta så man slipper handla själv! ^^

puss o krams

Det är våra mål som får oss att kämpa vidare

Tog på mig bakarvantarna efter många dagar och nätter, tog mig modet att baka en banankaka trots att jag inte tycker om varma bananer. Testade om bagarkvinnan i mig fortfarande fanns kvar och javisst, där var hon!
Blev en mycket himelsk god kaka, denna kan jag gärna göra fler ggr :) Var inte så avanserad som jag trodde och den räcker troligtvis ett helt sekl.. eller till gubben kommer hem ^^

Har haft bloggen på hyllan ett tag, orkar inte ta mig tiden att skriva, har så mycket annat att göra. Men i väntan på att kakan skall svalna så jag kan packetera den så tar jag mig en liten tid här.

Just nu känner jag för att totalrenovera, bara för att jag vill göra det nån gång. Riva tapeter, måla väggar, lägga golv, köpa nytt. Ja, you name it.
Men mellan rivsåren och blåmärkerna så tjänar man inte miljoner på posten, speciellt inte om man bara är halvtidare. Jag får allt lägga det med på hyllan och låta det samla damm som allt annat jag vill göra. Dock är det en mycket spännande hylla jag har, en som jag tittar på när jag känner att jag inte orkar mer. Det är där jag får kämparglöden och förstår varför jag fortsätter :)
Men kanske (hoppas massor) så blir badrummet iaf renoverat, dock är det inte jag som får vara där och riva kakel och golvplatter, det får allt våran kära hyresvärd göra!

puss o krams

Jag är en race:erförare som kör sitt eget race

Första dagen på jobbet efter två veckors ledigt, en veckas sjuka och en massa kryp i benen. Jag har faktiskt, för en gångs skull, hittat något som jag trivs med! Och det bästa av allt är att jag typ fått en halvtidstjänst nu i höst iaf :) Sen får tiden räkna ut vad som händer sen.

Just för tillfället så tror jag att gud gråter, den har stått spö i backen mestadels hela dagen. Härlig temperatur att jobba i, men kunde dock ha skippat regnet. Fick mig ju också en mjuk start efter två veckor av ledighet och sjuka. Kom dit och satt i 40min utan att göra så mycket, sen så kom det inte så mycket andra leveransen och slutade redan halv tre :)


Ikväll ska jag mest bara vila upp mig, diska undan en kartong med köksgrejer som är kvar, dammsuga och bädda rent. De är så jag vilar ;)
Och förövrigt känns det som om fönstren ska komma in flygandes vilken sekund som helst. Ja, ett hus byggt på cirkus 50-talet och aldrig blivit renoverat är inte så stabilt efter åren..

puss o krams

Vi försöker alltid hitta något negativt

Jag drömmer om detta silkeslena långa håret som tydligen aldrig verkas vilja växa ut. Ju mer jag väntar desto kortare blir håret.
Dagen inlandsproblem..


puss o krams

Går emot det som anses normalt

I min stilla ensamhet hörs ett högt dunkande ljud, massa mansrop och sång. Ja, det vankas fest i grannskapet och jag sitter här i min ensamhet och tycker synd om mig själv... men det lider ingen nöd på mig iaf, jag har godis, chips, popcorn, film och mycket, mycket mer ^^
Kan vara relativt härligt att vara sjuk ibland ;) Dock ger det mig en aning panik att det är lördag idag och jag måste vara frisk innan måndag! Kan ju inte jobba när jag blir anfådd av att bara gå i lghen :O Men jag hoppas denna hemma helg (utan att göra några sysslor) ska få mig att bli frisk :)
Så tar mig en kopp te med citron till en början!

Dock blir man lite orolig när man hör polis/ambulans/brandbil mestadels hela tiden och kyrkklockorna slår hela helgen...?



Har även kommit på vad jag ska skaffa nästa gång ja skaffar ett husdjur, en gorilla!

Lilla Enzo som jag såg för 5 år sen, han rörde mitt hjärta en aning :)

puss o krams

Minnen blöder

Medans jag tittar på en film på tv och det blir reklam så flippar jag över på ett annat program och det råkades handla om hundar och inte om vilka hundar som helst, utan om just Breton. En Breton som Troja var, som lillhjärtat var <3


Gu va ja saknar dig!
puss o krams Troja

Handle the truth

Det finns en sak som jag inte har förstått mig på än, det är detta med att uttrycka sin kärlek på internet: facebook.
Visst kan man uppdatera sin relationsstatus, men va fasiken är detta med att skriva till varandra så att andra ser att man saknar, älskar, skickar hjärtan m.m när man ist kan göra det irl till varandra?
Det är väl gulligt första gången, men efter 3292485 gången är det inte lika gulligt längre. I mina ögon ser det lite mer desperat ut. För guds skull folk, älska varandra i verkligheten och inte genom facebook! Bara för att det inte hänt på face betyder inte att det inte har hänt i verkligheten!

Phuu, nu var det sagt. Tack för mig! (hoppas bara jag inte får skit för något som ingen annan vågar berätta ^^)

puss o krams

Ångest är en mycket stark och eländig känsla

När man är sjuk och tycker synd om sig själv så gör det ju inget att det dyker upp ett paket med posten som jag helt och hållet hade glömt var på väg :D Sedan fick jag ett underbart sms i morse om att mina glasögon är klara nu! Men de kunde ju ha kommit igår så jag hade kunnat fara dit idag och hämta dem, men får väl bli nästa vecka om jag har tid, annars blir det om två veckor... Vill ju ha dom nu!
Men nu har ja ångest om ja var nöjd eller inte. Kändes som om ja bara skynda mig på för att jag hatar att välja glasögon, det är ju inte precis något man byter varje år.

Hade tänkt lägga ut bilder på dom, men då fanns dom int kvar på hemsidan så får väntas tills dom är hemma och betalda.. :P

puss o krams

Det är våra behov som är de viktiga att tillfredställa

Så fort jag får känslan och tror att det är över så dyker det upp som en våg och jag kan inte andas, igen. Så det var bara iväg och köpa en termometer och se vad jag har i feberväg. Blev även lite mer inhandlat, men glömde de viktigaste av allt, GODISET! Men jag får klara mig till nästa gång ja ids ut och handla :)

A confession:

Jag vet inte om jag sagt det förr, men here it goes. När alla trodde jag mådde bra igen grät jag om kvällarna. När alla trodde jag hade gjort mitt val stod jag fortfarande i ett vägskäl.
I början var jag arg på mig själv för att ha valt fel väg och försökte ta mig tillbaka till vägskälet och ta den andra vägen, men idag är jag väldigt glad att jag aldrig kom mig tillbaka dit och gått en väg som hade gjort att jag aldrig haft det jag har idag :)

Aldrig har jag träffat någon som älskar mig precis för den jag är. Mina dåliga sidor, bra sidor och konstiga sidor. Han är så fantastisk att han försöker trots att han är allergisk mot mitt lilla barn. :)
Och han är precis en sån karl som jag vill ha! En camping-och friluftsmänniska som tycker om när det händer något, vi har båda damp när det gäller att sitta still ;) Det finns så mycket mer som kan berättas men det håller jag för mig själv :)

puss o krams på alla underbara människor!

Alla är vi en kändis för någon annan

Fick frågan idag varför jag inte var och såg när Foppa m.fl spelade fotboll på IP. Ja, för att jag är sjuk och orkar inte se några gamla gubbar sparka boll när jag inte bryr mig speciellt mycket om sport eller kändisar ^^
Jag har aldrig förstått de där med att avguda en kändis, leva efter en kändis, måsta se en kändis uppträda eller något annat liknande. Visst kan de vara kul att se någon sångare/sångerska spela sina låtar, men ja kan lika gärna lyssna på dem hemma. Då blir det inget strul med hur de låter live, om micken inte fungerar osv osv ;)

Så ist hämtade jag hem en kartong med grejer, nå skolådor och lite annat smått och gott från mor och far! Snart är det tomt hos gammföräldrarna och överfullt i lghen... Men ack så roligt det är med grejer!
Men har nu bestämt mig för att lugna ner mig med handlandet. Måste spara ihop några slantar så jag kan köpa mig en datorn (när denna håller på att ha sagt sitt), ha råd att betala min del av hyran och möjligtvis spara till en resa som kommer att kosta mig skjortan! Men det kommer att vara värt det är jag helt säker på :) (men det är nog minst 1,5 år bort)

Men som Elgiganten säger, tillbaka till verkligheten.
puss o krams

Sjuk eller inte sjuk?.. Det är väl nått man gör sig till?

Jag klarar inte av att vara sjuk. När man är sjuk så ska man sitta still, men det kan inte jag. Nu har jag skrubbat och torkat hela lgh och för tillfället tvättar jag bärget från förra veckan. Tror även att jag skall ta tag i småfixet som ingen annan ser men som jag ser ;)

Eller skulle man ha tagit de lugnt?

Känner även för att se nån roligt äventyrsfilms aktig grej ikväll... Får se hur kvällen blir ikväll!

puss o krams

Det är när vi inte vill vi måste

Jag är hemma efter en vecka på Piteå havsbad, lillgrabben är hemma efter en vecka i Suddis. Båda trötta och nöjda. Avslutade min vecka i vagnen med att bli sjuk och jag vet att jag har massor att göra i veckan, tänkte hinna allt innan jag börjar om att jobba.
Har vart väldigt skönt med en riktigt "semester", men det skrämmer mig att jobbet börjar gå mot sitt slut.. Jag hoppas på förlängning i höst, men man kan ju inte bara hoppas på det. Så det blir att börja jaga jobb... igen. Jag är less!
Vad vill jag jobba med?

puss o krams

RSS 2.0