Det blir nytt igen

Testar en ny sorts blogg :)
Ni hittar mig på: miriamstenberg.bloggplatsen.se

Ibland finns det inget annat att göra.

Hade en mindre händelserik dag idag. Steg upp, åt, skottade och snörde mig i en behövlig dusch. Men efter det hade jag inte så mycket annat för mig än att leka med håret och ja, så här blev det iaf:

 

Var även tvungen att tanka min lilla bensinsnåla blå prick och det sved när den rymmer 70L + moms... Men nu dröjer det länge till nästa gång! ^^ Även kyl och frys var tvunget att fyllas och det blev en stor vecko handling, även den sved. Men äta bör man..

 

Men sedan blev det ett besök i Renträsk och nu sitter jag här och trycker i mig chips ist för att följa med ut på krogen. Ja, jag är nog gammal av mig, men ack så mycket bättre jag kommer att må imorn än dom ;) Har nog blivit äldre än ja trodde.

 

puss o gonatt hälsar Mullemeck

 


Det är när det rullar det går framåt.

Och så var det igång igen!
Efter ett par om och men så är äntligen internet igång på nytt. Fanns tydligen någon tidigare ägare som klippt ingångskabel för tele och på så vis stoppat trafik in i huset. Jaasi, jaasi.. Men det gick ju att ordna, slutet gott allting gott!

Iaf så rullade det in några kulor idag och lika fort rulla dom ut ^^ Men kan sammafatta att det lönade sig att ha tre jobb förra månan! Inte dumt alls. Visst kostade det mig tid och ork, men lätt värt mödan!

Men till saken. Nu när internet äntligen funkar så kommer det att trilla in en å annan bild på huset, livet mm. :)

puss o krams

Money buys you happiness

Snart kanske man kan börja om att skriva här, om nu Telia sätter igång bredbandet :) Då kanske det även kommer upp nå bilder på de vi hunnit göra hemma. Måste även lägga upp bilder på min lilleman så världen får se hur snygg han är!

Fick ju även lyckobeskedet att det blev mer lön än väntat! Ett par tusen mer härifrån taxi + de från posten och Avis. Inte dumt, inte dumt! Men vad jag får göra med dom små slantarna är väl att betala räkningar, en liiiten shopping tur i Skeå på fredag och sen är väl pengarna slut... eller förhoppningsvis inte.

puss o krams

Det är väl bara att tuta och köra?

Har fruktansvärt kli i fingrarna,klättrar på väggarna! Känner mig så rastlös, vill pyssla, vara kreativ. Vill fixa mitt syrum, men utan pengar blir det inget inköp av tapeter. Dessutom är det fullt med grejer där inne. Men kan väl göra nå annat som inte kostar?

Funderar även på att göra nått åt den här bloggen, den är ju så fruktansvärt tråkig.. Men utan internet så går det varken bra att uppdatera och förnya. Vill in med mer bilder. Mer text. Mer skratt. Mer äventyr.
Men det får gladeligen vänta tills den 22/2 då segaste Telia ska sparka igång bredbandet. Får väl hoppas min dator lever tills dess ^^

Men förövrig har jag klarat all teori till nya körkortet, nästa vecka uppkörningen och efter det är det bara att tuta och köra, och få betalt för att bara rulla runt på vägarna. Känns ju inte så tokigt att få ett jobb där det innebär mestadels att bara köra bil, ett stort nöje i livet!
Får hålla tummarna nästa vecka:)

Nu måste jag väl återgå till arbetet. Eller ja, jag gör väl inte så mycke egentligen.
puss o krams

RSS 2.0