Med för mycket tid hinner man ingenting

Nu fick man även tillbaka pengar för att ja betala för mycket, jag är allt för generös!

Vart en varm dag i bilen, men slutade lite tidigare än väntat. Dock svarade inte fru Frida så henne blev det inte att umgås med, kom på att jag inte hade hämtat ut madrassen jag hade på tvättning så panik dit. Sen har ja int hunne nå mer... Så det blir att göra en middag nu, sen tvätta bilen om int gubben hinner komma hem innan de :)

Man kan säga pladask ^^

puss o krams


Har vi inget att göra ser vi till att vi har nått att göra

Det var allt för längesen ja uppdatera nu. Så ja slänger in en liten stortå så här på kvällskvisten!

Jag har haft alldeles för mycket att göra, tagit mig vatten över huvet som dom brukar säga ;) Jobbar heltid, städar husvagn, bil och lägenhet. Försöker flytta in i lägenheten, målar lite möbler, hjälper mor och far med lite allt möjligt. Färdas och far omkring, sitter inte still och känner att livet är på topp!

Tänkte slänga ut lite bilder från midsommar, men det orkar jag inte nu, skall upp och jobba om ett par timmar. Men den tillbringades iaf i Malmis, härligt och skönt med fylla, knort och mat! Sedan på lördan vidare mot Piteå för att hälsa på fyllefolket där. Nä, vi sitter inte still... och jag gillar det!

En allt för skön bild på Nikko!


Nu skall lilltösen här sova så hon orkar med morgondagen som bjuder på jobb, umgås med Frida, tvätta bilen, måla lite till och invänta gubben som kommer hem. Eventuellt tvätta vagnen utvändigt ^^
puss o krams

Ibland måste man ge sig själv en utmaning för att veta att man lever

Har haft en kanon dag på jobbet idag, känner att detta kan vara yrket för mig :D Imorn ska jag få vara "själv" och på fredag helt och hållet själv! Alltså ragga runt i bilen utan att någon kan berätta vart jag ska, dom som vet om mitt lokalsinne vet att detta kommer att bli en utmaning ;)

Det är sommar nu!

puss o krams


Hard work, work!

Det är mycket som händer just nu så har inte riktigt haft tid att skriva.
Men helgen spenderades iaf i Jutis, å underbara Jutis! Där blev det röjning i bodan likaså ute på gården. Nu har vi iaf skrapat ihop 4-6 nya sovplatser, så nästa påsk ska vi minsann rymmas! Och ute på gården har jag vart rallyförare på gräsklipparn, ack så mycket roligare det är med en gräsklippare där man kan slänga ner rumpen på ett säte och bara glida omkring på gräsmattan medans solen gör sitt. Ljuva sommar!
På lördagskvällen blev det badtunna och nån alkholholig dryck och tog mitt första dopp i sjön, det var mer än skönt vill jag lova! Inte för varmt och inte för kallt.

Idag gjorde jag bort min första dag på posten och gusis vad roligt det var! Att jag inte har tänkt på att jobba där tidigare. Man får både köra bil och städa(sortera) ;) Kan inte bli bättre för mig!(?)
Dock missade jag en jobbchans på OK ikväll, men det hinns med fler ggr hoppas jag :) Gu va jag älskar att jobba!

puss o krams

Ångra inte det som hänt, gör det som inte blivit gjort

Fruktansvärt skönt att få jobba igen, på ett riktigt jobb. Man får nå gjort, man fördriver tiden och framför allt så rullar pengarna in. Och på tal om pengar, idag kom återbäringen, prisa återbäringen! Underbart att få in lite mer pengar, men är rädd att dom inte kommer att vara kvar tills nästa gång pengarna rullar in ^^

Var även och kollade på balen idag och hips vips längtade jag tillbaka till min egen. Men jag är glad att den tiden är över, är mycket fixs och trixs med förberedelserna, men det var de värt!

Nu ska jag gå ut i det varma vädret innan det blir att krypa till kojs, blir att stiga upp tidigt imorn för att jobba.

puss o krams

And so it´s on!

Det har vart mycke nu och ääntligen ska man börja jobba! Imorn blir det en kort introduktion (bara för att uppdatera mig lite) på OK, sen torsdag blir det jobb från morron till eftermidda, på fredag introduktion på Posten och på måndag drar allvaret igång!

De händer mycket i mitt liv just nu och jag är glad att det händer. Finally sitter jag inte längre på arslet och funderar om man skulle ha tagit tag i livet, livet tog tag i mig ist!

Och idag har man inte vart annat än hurtig. Sola, städa husvagnen, städa bilen, äte mjukglass, sett när mor bytt gardiner, vart å handla m.m m.m. Så nu ska ja försöka somna i denna värme!

puss o krams

RSS 2.0