Tankar från en försvunnen tid

Läste just min gamla blogg. Fanns saker där som både gjorde mig glad och fundersam. En gång i tiden hade jag inga problem, en gång i tiden hade jag inget att bry mig om. Kom även ihåg att jag hade en annan blogg, min första blogg. Det var, vad jag minns, en mycket glad och rolig blogg. Jag hade mitt sätt att skriva på. Ångrar djupt att jag tog bort den, hade vart roligt att läsa den idag. Visst hade slutet spårat iväg en bit, men det är början jag saknar. Tiden då det absolut inte fanns några bekymmer. Och där hade jag ett helt annat sätt att skriva på.

Idag vet jag inte varför jag skriver, vad jag skriver, hur jag skriver. Men ska försöka hitta tillbaka till mina gamla skrivar rötter. Allt flöt på bättre då :)

Och nu efter att ha skrivit tre inlägg på en kväll inser jag att jag verkligen inte har något att skriva om. Men det blir så när vardagen bara handlar om jobb, städa, fixa och dona. Men alldeles snart dyker det upp bilder, bilder på huset, på julafton, på familj, vänner och det som händer. Ska försöka komma ihåg kameran när det skall vara med. Ska försöka ta mig tid att tänka över min vardag och summera det jag gör och se om jag gör nå vettigt. Hade kunna göra nå vettigt nu i väntan på att nån ska ringa, hade kunnat sticka klart mina vantar som ha legat i korgen pag allt annat ^^

Skulle vilja veta om nån vet om det finns nån speciell app för blogg.se i mobilen?

puss o krams på er som orkar läsa

Bara svammel

Om jag inte hade vart så trött och pissnödig så hade kvällen vart frid och fröjd! Det är inte jag som spenderar pengarna, det är inte jag som mår dåligt och spyr, det är inte jag som måste vänta på en taxi, det är inte jag som plumpsar i snön i stilettklackar påväg till krogen och det är inte jag som kommer att vara bakis imorn!

Dock är det jag som går miste att träffa alla hemvändare och mina nära och kära, men det kommer fler ggr :) Jag finns ju andra dagar om det är någon som vill träffa mig ^^ Vid nyktra dagar vill säga.



Det var längesen jag hade en dag, en vecka, en helg då jag inte är inplanerad i något. Och mitt i allt vart jag sjuk. Imorgon blir det en stor middag med familjen och kusinerna inkl respektive. Kommer bli trevligt med tanke på att jag inte har träffat dessa kusiner på ett bra tag! Men pga dessa plötsliga planer så var min tvättid tvungen att flyttas, igen. Högen växer och det vill inte säga sakta och lite. En Ikeasäck och tvättkorg full nu.. men planerar man inte rätt får man skylla sig själv :P

Nu skriver jag bara för att ha något att göra så blir inte intressantare än så här!
puss o krams

En sen kväll dagen efter julafton

Julen har svävat förbi och den har vart riktigt skön, lugn förutom monstret(valpen) som härjat och jagat min lilleman. Har även vart så snäll att jag fått mig en popcornmaskin, ny matmester, plastfoliehållare(vad nu dom heter), pengar, godis, mitt besticksätt(som jag beställde för ca två-tre månader sen;)), en värmefilt(!) och lite annat smått å gott som jag inte kom på just nu :) Ja just ja, brorsan tanka bilen åt mig ;)

Men just nu sitter jag på samma gamla ställe som varje helg, men denna gång en söndag för att det är idag folket skall ut. Hemvändarfesten.
Hade ju själv tänkt mig ut, men man är så snäll och ställer upp för laget!.. eller så är det mest pengarna som lockar ^^

Förutom att jag är tröttast i sverige just nu så är jag sjukt rastlös och kokar korv till gubbarna. Hoppas alla har en mycket trevlig kväll ikväll och dansar massor för mig!

puss o krams

Vid oväntade situationer kommer det oväntade, mest impuls helt enkelt

Helt plötsligt, som taget ur skyn blev jag bilägare än en gång. Men inte till en Skoda dock ;)
Mitt i mitt bullbak av lussekatter blev det att tvärfara och kolla på den. Och den var ju ur tjusig! Var som inget att tala om så slog till direkt. Men jag rekomenderar starkt att inte baka samtidigt som du köper bil... Tillbaka hemma möts man av över jäst deg och stora lussekatter, dom tre ja hann göra :P Och genom att klockan börjar vara mycket så blev det att tvär kasta ihop resten av degen. Så hos oss bjuds det inte på små lussekatter ^^

Nu skall resten gräddas och jag skall duscha för att sedan kasta mig i säng och invänta sista jobbdagen innan jul :D
Får bli en bild sen på den nya pärlan i familjen, den måste bara få sig en putsning ^^

puss o krams

Sista minuten är bättre än försent

Nu blir det lussekattebak och ett nytt försök i att koka knäck! Blev mer kolasås förra gången... Men det är bäst att sätta igång nu när det endast är två(!!) dagar kvar till jul. Vet inte hur jag ska hinna allt innan dess, var inte så passande att vara sjuk förra veckan och ha en som fyllde år mitt i denna vecka ;P

puss o krams

Återgår till en försvunnen tid

Har valt ett val och känner att det gör mig gott. Nu kanske jag kan koncentrera mig på annat, typ mitt eget liv :) Det hade ingenting med vad det var och hur mycket det användes, det berodde på vad som hände där. Jag orkar helt enkelt inte mer och återgår till ett annat liv, mitt gamla liv :)

puss o krams

What doesn´t kill you makes you stronger

Det är lustigt hur folk som jag knappt känner, bara vet vilka dom är och som har samma relation tillbaka kan säga saker om en själv som man själv inte visste. Detta är en av de anledningar jag har att avsky detta samhälle.
It makes me sick!

Men nåja, det är väl det man får leva med.

puss o krams

Livet är för kort för att inte göra någonting, livet är för kort för att hinna allting

I once said I hold your paw no matter what, and I still do. Allways my best cute little friend, Mulle!

Det märks att det bara är när jag jobbar som jag får tid över att skriva här. Eller egentligen har jag haft tid i veckan genom att jag vart sjuk, men då har ingen ork funnits. Knappt funnits ork till att städa. Men var dock tvungen att städa i onsdags innan gubben kom hem så han int får ett astmaanfall av allt katthår, är relativt besvärligt att han skulle vara allergisk mot min lille man, och jag som hade nästan svurit en ed att nästa karl ska tåla min katt. Ja, det gick ju i stöpet ^^

Hade också tänkt surprice:a gubben med en sak i huset under veckan, men det gick int så bra nu när jag var sjuk. Hade även tänkt städa upp efter Robins underbara tapetsering i köket. Blev hur fint som helst! Så nu är det bara sovrummet som skall tapetseras om och ett vardagsrumsgolv som skall slipas innan vi flyttar in :D
Vore skönt om vi kunde flytta in redan i januari ist för februari, blir ju ändå av med lghen i slutet av januari om vi vill :)

Men iaf så sitter jag här med "min" telefon och svarar med jämna mellanrum. Man hinner gå igenom internet några ggr och inser att man inte gör så mycket med livet egentligen. Med andra ord hinner man fundera en hel del när man sitter i sin ensamhet, i tystnaden. Rätt skrämmande vad man kan komma fram till för slutsatser ibland. Så slår igång radion ist så nånting håller mig sällskap i denna otroligt lugna kväll i Arvidsjaur. Världen är inte vad den alltid har varit, detta samhälle är definitivt inte vad det har varit :)



puss o krams

Pengar rullar ut som dom ska det går... sämre nu?

Blev en del grejer inköpta i Luleå också i helgen, dock var det en mycket dum ide att fara. Så nu ligger man här och hostar sig inte till sömns iaf. Har ingen röst och är döv på ett öra där det bara mest brusar och piper. Ja, det är väl bara att tycka synd om sig själv, för int är det någon annan som gör det! Mannen skrattar så fort man pratar, mor och far skrattar, alla skrattar. Bara cheferna som förstår en när man säger att man inte kan jobba ^^
Ne, det hadde ju inte vart så lyckat att sitta i en telefon en lördakväll utan röst och utan hörsel. Sedan kände jag att en dag utan jobb imorn blir en dag till att vila halsen, för det går bara inte att vara tyst där :P
Fast när är jag tyst egentligen?

Hade tänkt sussa mig till sömns till en film, men inser att jag av en dum anledning har tagit bort den från datorn den ja tänkt se och väntar nu tålmodigt att den skall bli klar igen så jag kan se den. Kan lika inte sova så.

Men tillbaka till Lule! Jag, en tant(min mor) och en höggravid Jenny tog oss igenom stan och storheden när kl var 19, tog oss ju dock iväg lite sent men hann ändå med det mesta. Dock hann vi inte in på Biltema, den affär jag verkligen ville till! Men men, får klara mig till nästa gång.
Iaf så blev det en del julklappar, mest till mig själv, kunde dock inte inhandla till min mor när hon gick vid min sida. Hade svårt att hitta på något till mina bröder och överöser min man med en massa grejer :)
Kanske skulle ha köpt grejer till han som jag kan ta nytta av?

Men nu skall jag försöka slå igen de två gröna så jag kanske blir frisk någon dag, helst snart, har int tid och råd att va sjuk nu!

puss o krams


Ännu en lördag jag sitter här och har tid

Har vart en underbar dag, iaf för mig, mindre roligt för min lille plånbok som blev ännu mindre efter dagens event ^^
Blev en dag på Ikea i happis där det blev mer än tänkt. Kom hem med två Ikeakassar + två sängbord och två korghyllor. Sedan gick vi damer lös på Rusta där jag fynda ovanligt mycket! Blev tapeter till köket/hallen, målarfärg, överkast mm. Sen en sväng in på ÖB där vi även kom ut med lite fler grejer. Kan sammanfatta att bilen blev fullastad med både grejer och tre glada damer! Satt och myste med allt från växter till lampor, från tapeter till finsksprit. Mycket mysigt!


Så här kan det seut ibland!

Efter denna lyckade dag kommer man hem, dumpar alla grejer, tar sig nå mat, far till mor och fader och nu sitter man här i en telefon för att tjäna peninga. Det är alltid roligt när nån kastar nya saker i ansiktet på en och själv fattar man noll, bättre är det när ingen heller förstår sig på det man gör. Så nu sitter jag här med en annan HTC än min famn, mitt egna headset för att svara när svammel folk ringer. Ja, det är ingen ordning :P

Puss o krams på ni party människor

RSS 2.0