Vi vill alla ha en ones-in-a-life-time-moment

Det är få personer som inte tror på sig själv, inte tycker om sig själv. Jag tycker inte om mig själv och hur jag ser ut, men jag väljer att inte bry mig om det och visar det sällan. Det finns egentligen inget mindre sexigt med en människa än att den trycker ner sig själv.
En självsäker kvinna som vet sin sak kan vara bland det mest attraktiva från en mans point of view. Desamma tycker jag om män, män som tycker om sig själv. Inte skryter, det är mycket lite attraktivt.

Det sägs att många drar sig till dom som är hetast och rikast, men helt ärligt skulle jag aldrig stå ut med en sån person. En person som tror att den kan få allt serverat på ett silverfat. Nu är det ju inte nödvändigtvis så att alla rika hunkar är så och beter sig så, men i det stora hela så är det väldigt många. Så fort man har pengar så köper man den hevigaste bilen och tror att det skall få damerna på fall.. Små fjortis flickor möjligtvis, eller mindre intelligenta tjejer.

Visst är det inget fel i om mannen har det bra ställt, en fin bil, ett snyggt hem. Men det kan ju vilken medelsvensson som helt få, bara de använder pengarna rätt. Kanske inte kan köra miljonbilarna, men det ska man inte heller. Det skall vara en dröm och man ska få en "ones-in-a-life-time-moment". Hur kul är det egentligen när du kan göra allt och alla drömmar och mål försvann på bara nått år? Vad önskar man sig egentligen om man är ekonomiskt oberoende?

Ne, ja nöjer mig med mina önskningar. En uppsättning porslin, en dammsugare (en tyst en), nå garn, sygrejer och en walk-in-closet! Vad mer kan man begära ^^

Krams från moi!

Man ska aldrig säga att något är på ett vis innan man själv vet om det är så

Vissa måndagar är det skönt att känna att man inte har något jobb, jag har nog börjat inse att jag inte är lika ung som jag tror att jag är ^^
Men faktiskt hade det underlättat om jag hade ett jobb idag. Jag har inte tänkt på hur ont i kroppen jag har och inte behövt tänka på hur trött jag är. Men tog igen sömnen i natt eftersom den var frånvarande i helgen ^^

Men nu är jag helt seriös när jag säger att jag ska ta tag i livet imorn, upp och hoppa tidigt på mornarna, kanske ta en morronprom om vädret bjuder på det. Få tag i ett sånt där förbannat jobb som inte verkar existera för min del?!?! Och bara allmänt börja leva ett vanligt vuxet liv :)

Jag måste vara den enda människan på jorden som drömmer om ett vanligt "Svensson liv"!

Krams på folk som har livet i ordning!

Vi mår som vi fötjänar att må

Man mår ju som man förtjänar dagen efter ;)
Hade en underbart trevlig gårkväll, iaf vad jag kom ihåg. Jag kom, jag såg, jag ramlade. Ungefär så kan man sammanfatta gårdagen. En trevlig biltur med flickorna och mannen i brist på lokal och jag har tydligen glömt bort hur allt slår till när man bara sitter ner och klunkar i sig. Vi kom in på lappis, träffade mest 40+are och sen bar det av nerför trappen. Ett resultat av fyra bulor och mer blåmärken på ena knät och en finfin reva efter smalbenet och självklart ölen i håret, det var fest igår!
Sedan undrar jag om jag skallade någon, trappen eller räcket? Har så f-bannat ont i näsan!

Tydligen for jag hem tidigt, men det var nog lika bra de ^^ Somnade på toagolvet, vaknade upp i sängen med kläderna på. Slet av mig alla kläder och allt ur BHn rasar all världens väg, går tillbaka till toan, ser mig i spegeln och bestämmer mig fort för att ta bort det jag såg, kammade mitt hår och la mig till ro och sov som prinsessan på ärten tills jag vaknade igen. Det är nu jag kan säga som jag sagt tidigare, va fan hände igår?!

Krams på lyckade utekvällar!

Det blir vad man gör det till

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Undrar om livet är så tjorvigt som det uppger sig att vara. Tror allt har en lösning, man gör det bara besvärligare för sig än vad det egentligen är. Ibland lovar man lite för mycket saker och hipps vipps har man en tjorvig situation som i slutändan löser sig.

Men det är ju inte livet i det stora hela dom gör det tjorvigt, det blir ju det man gör det till. Jag är en sån där typisk människa som ställer till det för sig själv, har lätt för att lova på tok för mycket. Men jag löser oftast situationen, på ett eller annat sätt. :)


Krams

... det är fortfarande blankt ...

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down...
...Oh baby, your time is running out

Det är blankt, så blankt det kan bli. Allt står stilla, inget kommer fram. Jag har stannat. Varför sitter jag fast?

En såndär fantastisk dag. Varmt, soligt och bara härligt mysig. Lite blåsigt dock, men inget som dödar. Ändå sitter jag här, lyckades sova länge fast jag bad gubben på fyra ben att väcka mig runt tio/elva, icket! Men farmor fick upp mig när hon banka på dörren, tänder lampan och frågar mig om en massa saker som jag inte förstod mig på vid just den tidpunkten. Men hon fick upp mig iaf ^^

Så, vad gör man en dag som denna? Tror jag ska sitta här och bara vara. Måste egentligen på banken, men känner ingen ork till de. Vi skjuter upp det till imorn ^^

Krams

Have faith

I believe that somethings happens for a reason. We meet some people because we have something to get there. We hear things that´s meant to be heard. We believe in things that we are suppose to believe in.
And we won´t give up until we got what we have strong faith in.

Sometimes I wonder what people would say?.. But honestly, I don´t give a damn.



Jag har alltid trott på ödet, att vi gör våra val av en anledning. Jag ångrar inte vad jag gjort, utan vad jag inte gjorde. Men ändå inte. Hade jag gjort vissa saker annorlunda, hade jag vart samma person idag då? Hade ja kanske kunnat vara någonting mycket bättre?
Men det är dumt att ångra överhuvutaget. Därför gör jag det mesta som dyker upp, på så sätt ångrar jag aldrig något jag inte gjorde. Inte nu mer iaf :)

Jag tycker alltid att det är värt att ge allt ett försök. Vem vet, kanske är det de bästa man gjort och är tillsist den grund du bygger upp din framtid på. Det kan även vara det värsta, men man lär ju av sina misstag. Jag tänker inte lämna något åt sidan, inte pausa något som än inte är startat, inte dömma boken efter dess omslag. Inte heller ge upp något bara för att det anses fel, det är väl jag som bestämmer vad som är fel i mitt liv?
Och nu har jag röjt undan det som jag ansåg var fel i mitt liv och därför lever jag än en gång lyckligt, med eller utan pengar så är jag faktiskt lycklig just nu. Jag har fått fäste på mina tankar och funderingar, nu vet jag vad som är bra och dåligt för mig. :)



Jag vet, jag kan, jag vågar

Krams.

If I could hold on

I keep singing Would it be beautiful, or just a beautiful disaster?



Krams

Jag gör inget jag skulle ångra, men jag gör saker för att inte ångra att jag inte gjorde det.

Kanske tog i när jag sa att man får svar idag, kommer säkerligen ta nån vecka att få veta :) Men det var väldigt trevligt att sitta och vänta i 40 minuter för att göra något som tog 3. Och kallt var det ute, så någon prom dit var det inte frågan om, sen så kom jag till banken en kvart innan dom öppna och då fick det vara, gör det imorn ist.
Alltså vakande jag klockan sju för att göra något som tog tre minuter och har hela dagen fri till att göra något annat, och vad gör jag? Självklart somnar jag i soffan framför tvn^^

Men är inte helt kry efter sjukhusvistelsen. Efter att ha sett, kännt och pumpat ut lite blod som tog en evighet känner jag mig vimmelkantig. Usch för nålar! Ändå har jag tagit sju hål i örnonen och funderar starkt på att tattuera mig, vara blodgivare och ta ett eller två hål till i öronen. Jag är en smart kvinna utan dess like ;)



Krams

I´m the only girl in the world

Bara att krypa till sängs så man tar sig upp imorn :) Klockan nio kanske man får svar på alla dessa gåtor, fast man ska väl inte hoppas för mycket när det gäller Arvidsjaurs sjuka..

Men har iaf hunnit klart en av sockarna idag, börjat på den andra och så är ca halva mitt "lilla" mästerverk klart ^^



Krams

De enda begränsningarna som finns är de som vi själv sätter upp

I hopp om att allt skall bli bra så lugnar jag mig själv med att intala mig att det löser sig :) Det har det alltid gjort och kommer troligtvis alltid att göra.

Kom på att det inte hinns med någon träning imorgon. Ska på sjukan och måste fasta på morgonen.. Inte vidare smart att träna på tom mage, då vill jag lova att blodsockret sjunker till noll! Men jag ska nog inte lyckas svimma om jag stiger upp just å pass så jag hinner till nio ^^  Kände idag, fast jag ätit frukost, att jag var tvungen att äta något vid tolv. Planeten började gunga och kroppen att skaka. Jag har ju klarat mig förr på bara frukost fram till middag och klarat mig utan frukost och bara ätit lunch.. Nå galet har hänt, men det är nog inge allvarligt :)

Krams

Sova gör vi i graven

Inte blev man nå klokare idag... Vars tusan är jobben?!?!


Krams

Det finns ingenting som kallas normalt

Det är tur min hjärna går alldeles sakta.. Man kanske skull ha lagt på ett kol och tok träna! Det kan ju vara en fördel när jag söker jobb som kräver lite styrka. Så imorn kväll blire träning och sen morronen efter fortsätter den. Få se hur länge ja palla med det, men det skall nog gå bra så länge det varar :)

Nu hade jag tänkt sova, men vet inte om jag vill in i drömmarnasland. Har haft så sjuka drömmar den senaste tiden. Att jag är lesbisk, att jag har sex med en bög mm. Hur normalt låter det? :o
Ajja, det värsta som kan hända är väl att jag kommer ut ur garderoben. Men minst troligt ;)

Krams

Tell me you cannot go through this world without me

Ojojoj, nu är det stressigt! Är uppbokad en dag varje vecka några veckor framöver och jag hinner inte med nå annat ;) Mycket stressigt liv jag har.. Värst är det när jag lyckas träffa in två möten samma dag och samma tid. Men nu hoppas jag att det vänder, har så mycke tips på jobb :)

Krams

All or nothing

Det här har jag inte tid med. Misstänker att jag blivit sjuk.. Jag som hade tänkt ut och jaga jobb idag, men jag vilar idag och ger mig ut imorn ist, måndagar är ändå ingen bra dag att söka på :) Men alla telefonsamtal kan jag göra!

Krams på er!

Say you like it, or say you don´t

Ibland undrar jag över varför jag är orolig över vad du skall säga. Det finns ingen anledning till att jag borde.

Kom just på att mitt unga tonårsliv snart är över, är närmare bestämt lite mer än en vecka kvar. Och jag har inte riktigt planerat vad jag skall göra på denna dag.. Har bara planerat helgen efter och jag tror det kommer att bli kanon! Annars så löser det sig, som alltid :)

Men kan fortfarande inte fatta vars livet har sprungit iväg! 20 år åt vars? Mycket har jag hunnit göra, men inte tillräckligt. Det fattas något, men jag hoppas jag hinner göra lite till de 80 åren som jag har kvar i livet (hade planera till hundra iaf). Men nu skall jag inte tänka på hur lite tid jag har kvar, utan den tid jag spendera och vad jag skall göra här näst. Nu, ingenting... Senare, möjligtvis film med nå folk :)

Krams

Cheer it up!

Visst är det lite uppmuntrande att det är så, men samtidigt väldigt jobbigt. Det är ju en komplimang utan dess like i vanliga fall, men inte nu.

Maybe baby I´m a heartbreaker, heartbreaker, heart of ice..



Det är ändå ganska härligt när man blir väckt av dessa ord: "Va f*n hände igår?" ^^ Haha, men förlita er inte på att chaffören kommer ihåg allt bara för att den var nykter, minnet är bra men otroligt kort!
Tack iaf för gårkvällen, men nästa gång är det jag som ska väcka någon på morron och fråga, ja just de, "va f*n hände!?"



Krams

Ibland är det bara så att det är så

Helt underbar gårkväll/natt!
Började kvällen med ett kärt blodsockerfall och panik på statoil för att köpa nå ätbart innan världen försvinner och jag har svimmat, det hade ju inte vart så bra med tänke på att jag satt bakom ratten. Sedan var vi nog överallt och ingenstans. En kämpe utslagen redan vid tolvtiden, vaknade dock till liv igen vid fyra. Stor beslutångest från det ena och det andra hållet, ingen visste riktigt vars de skulle :P Men jag vara lika glad ändå.

Hade en mycket förträffligt trevlig kväll med kanon sällskap och träffar med glatt folk. Dock synd om två pojkar som fick sova själva inatt. Men, jag tror inte det hade funkat mellan oss... ;)

Krams på trevligt folk

Tid är pengar

Om det finns någon hjärtelig person där ute som tycker att denne har alldeles för mycket pengar över och inte vet vad denne skall göra med dessa så kan denne gärna skänka dem till mig! :D
Jag känner att jag lever ett dyrt liv och just nu behöver jag pengar till att köpa garn till massor! Sedan har jag en hel del resor som jag vill göra, men som pengarna sätter stopp med. Jag vill även byta ut mina garderober och allt som är i dem. Skulle även behöva en ordentlig skogarderob, en lägenhet, ett nytt katträd, ny säng, nytt/mer smink osv osv.. Ja, om du nu känner dig träffad så är det bara att höra av sig! ^^

Krams på dig isf!

If it feels like something´s not right, make it right

Får det kallas mat när det är absolut oätligt?
Pyttipanna måste vara den mest vedervärdiga maträtt som någon kommit tanken på att skapa. Genom att det bjöds på bordet idag så valde jag ist att äta ett äpple till middag ^^ Känner jag mig själv rätt så var det där en aptitretare och magen kommer att skrika efter mat inom en snar framtid... Inte bra!
Det är samma sak med fiskpinnar, mycket äckligt! Det är väl dom maträtter jag gärna ratar, finns massor mer som inte är det godaste, men dessa går inte att äta.

...Men det var iaf ett gott äpple!

Krams


When you can´t decide, choose something else

Har funderat på det här med horoskop. Att nånting uppe på himlavalvet har snurrat, vride och flytta på sig kan väl fort vara möjligt, men om man skulle leva efter sitt horoskop och de nu byter/flyttar dom så blir man ju en helt annan människa, för enligt alla stjärntecken så är den ene modig, den andre vis osv. Så jag var tvungen att kolla upp vad jag hade för något stjärntecken...
Tydligen är jag inte längre denna stolta vattuman, utan nu mer en stenbock... Men det mest lustiga med det hela är att horoskopen för vattumanen stämmer bättre överrens med mig än stenbockens. Så, är det verkligen så att stjärntecknen har flyttat på sig? Eller är det bara ett nytt påhitt av någon snubben som spenderar dagarna med att stirra upp på himlen och tror att han skulle verka smart som upptäckt detta? Och vad skall jag nu läsa när jag kommer till den delen av tidningen med horoskop, vattumannens eller stenbocken?!?! Detta är verkligen dagens problem ;) Man kan ju inte läsa båda och gissa vilken av den man ska gå efter!



Vad ska man välja, den ståtliga Vattumannen eller mindre charmiga Stenbocken?.. ;)

Krams


Antingen är vi med eller inte

Hittade ett par av mina glasögon, eller jag kom på att jag har ett par till :) Dom var int lika fula som jag minns dem, men något förstora(?) Hur nu optikern tänkte vet jag inte, och hur jag tänkte vet jag inte heller ^^



Med eller utan? Det är frågan den..
Krams

Trotsa motvinden

Har så där jätte tråkigt, men jag får väl skylla mig själv när jag inte orkar höra av mig till nån :P Är alldeles för lat idag. Men om någon mot förmodan skulle vilja så är det bara att höra av sig! ^^


Krams

Ibland bör man överraska sig själv

Nu har jag gjort iaf litegrann, med hjälp av paint och lite gissningar ;) Man tager vad man haver helt enkelt! Men tack snälla Anna om du känner dig manad att göra en riktigt headerbild å nå annat!!

Nu hade jag tänkt dra mig från datorn. Suttit med den här eländiga bloggen i närmare 2,5 timma...

Krams från finurliga jag

Förändringar gör skillnad

Nu måste jag ju göra nått åt min blogg! Om någon känner sig manad så får dom gärna hjälpa mig att göra en fin header och sida mm. Göra det allmänt snyggt och stilrent! :)
Hade gjort det själv om jag hade förstått mig på alla bokstäver och siffror i koderna och om jag hade haft kvar photoshop, men nu kan jag inte och har inte så jag överlämnar det till någon annan ^^ 


För övrigt så tycker jag illa om telefoner. Går ALDRIG att få tag på någon i vårt lilla avlånga land! Och som pricken över i:et så är min handledare borta till måndag och hon hade lovat att ringa en snubbe nu i veckan och sedan ringa upp mig, men nej, vi åker bort ist! Jag älskar AF och deras egagemang till att hjälpa en :D...

Men resten av dagen skall jag vara glad och fortsätta med mitt lilla liv och pyssel, ska även fundera över att skaffa VISA för nu blir jag galen när jag inte kan betala vissa saker ^^ (måste betala för att tjäna pengar, har inte tänkt köpa något!)



Krams

Turen vänder för alla någon gång

Började dagen med att sitta i telefonen i ca 1,5 timme, men sammanlagd samtalstid blev nog bara 10 min.. Men så är det att ringa till Arvidsjaurs sjuka. Blev bedd att ringa fem olika personer, men vad gör man inte för att komma till sitt slutmål ^^
Sedan blev det stenhård träning, städning, dusch, presentköp åt moder som fyller år idag! Blev vackra blommor, ett kort och en ros och sedan en massa tårta, så nu mår min mage inge bra...

Har hunnit med ganska mycket annat idag också, kanske för att man lagt datorn åt sidan och gör nått annat med sitt liv ;) Fick även höra en massa jobballternativ och ett lät mycket intressant! Så vi får se vad det blir för något, ska söka på allt och höra runt lite. Sen ett litet extrajobb som man kan ha vid sidan om som kan ge rätt bra med pengar! Det gillar vi :D Nu jävlar ska jag jobba arslet av mig!!

Hann även sticka klart mina babysockar igår och har nu börjat på ett par nya åt mig själv. Blev faktiskt nöjd, fast nått galet med ena hälen blev det som sagt på ena ^^ (var ett fult och dåligt garn, men det spela ju ingen roll när det ändå bara var en prova-på-socka)

Krams


Gör ett första ryck för att kunna göra det sista senare

Okej, nu gör jag ett ryck, för mitt eget bästa. Från och med nu fram tills dess att pengarna börjar rulla in på riktigt så skall jag inte beställa något mer! Jag ska heller inte panikshoppa upp de få slantar jag har och får varje månad. Nu skall här sparas så jag kan leva iaf en hel månad ut ;P

Okej?
Så jag behöver som sagt all hjälp jag kan få, typ. Alltså, jag ska inte köpa något onödigt, bara om jag verkligen behöver det. Jag får unna mig något en gång i månan (typ)... Det här kommer att gå bra känn ja. (bortse från lögnen sist, behövde bara peppa mig själv). Har även funderat på att lägga undan pengar, tex om jag är sugen på godis så lägger jag undan motsvarande summa ist för att handla. Tror jag kommer att ha en stor hög med pengar innan jag vet ordet av det :D



Krams på er som hjälper mig

Jag älskar det lilla jag har!

Oj vad mitt lilla hjärta har saknat mig ^^ Men han är även på ett "ge-igen"-humör... Nu börjar han ta mina sminkgrejer och bollar de fram och tillbaka på golvet. Topsar får jag aldrig behålla och tror jag har borta nå korkar..
Men ja tycker om han ändå, han är ju trots allt söt ^^

Nu blir det att sy ihop socken och sen är första paret klart! Sen sova för att stiga upp imorn..

Krams

Var barn så länge det går och sedan fortsätter du

Trodde det värsta hade hänt, hittade inte honom någonstans. En tanke slog mig, ytterdörren stått öppen utan att någon vet hur eller varför,.. han har lämnat mig och farit sin väg. Jag springer runt huset, skriker efter honom. Han har frusit ihjäl någonstans där ute, vars skulle han gå? Efter att ha inbillat mig det värsta tänker jag att det kan vara värt att gå en sväng genom garaget. Och där, under bilen, sitter mitt lilla barn och trycker, rädd och ledsen.
Mulle tyckte det var en kul idé att leka kurragömma utan att berätta det. Men han är återfunnen och hjärtat kan lugna ner sig ^^ (arma mina framtida barn!)



Krams på mitt busfrö!

Ta vara på det du älskar

Hemmkommen sen nån timme tillbaka efter något jag kände som två jätte långa dagar. Men alltid lika trevligt att sluta sin resa i Jutis, byarnas by. Hemmet för alla djur (alltså hos min mormor) och bitande iskall kyla.
Har som vanligt blivit övergödd, och efter många om och men lärt mig att sticka hälen på sockarna av två mycket virriga tanter! Ena på andra sidan luren och den andra som fått allt om bakfoten, men det gick och det blev bra!.. eller på den första iaf, nå galet blev det på den andra ^^

Efter gårdagens turer och jag hade tagit mig fram, insåg jag att jag gjorde ett stort misstag. Om jag tar dit en bil för att lämna så finns det bara ett sätt att ta sig därifrån, via buss... Finns det nå värre! Får ont i magen och tror jämt, alltid alltid att jag har missat den. Stod ute i kylan i minst tio minuter och undrade om jag skulle ha liftat med tyskarna som just brassa förbi eller om jag ska skita i att fara hem. Är ju ändå mysigt hos mormor :)

Krams

Jag uppskattar det små sakerna i livet

Det krävs inte mycket för att förgylla min dag ^^ Älskar lastbilschaffisar som visar vägen!
På vägen från Luleå hamnade jag bakom en lastbil ett bra långt tag utan att kunna se något, men efter ett tag så visar denna person att jag kunde köra förbi. Det lilla gjorde mig otroligt glad! När jag väl hade kört om blinkade jag ett tack och fick en flirt tillbaka (alltså en flash). Tack kära lastbilschafför!

Resten av resan lyssnade jag på radio där dom pratade om en sak som är ibland det mest attaktiva hos en person samtidigt som det är motbjudande. Alltså rumpor!
Det kan vara det charmigaste och sötaste, samtidigt som det är en väldigt motbjudande gest. Men vi gillar helt enkelt små, runda, söta rumpor som man kan klämma och smiska på.

Ett mycket bra tips att få en fast och fin rumpa är att träna den medans man gör något annat, tex att köra bil. Men det kan resultera i kramp/träningsvärk och att man kan bli kissnödig. Men man behöv ju inte köra på tills man inte kan sitta ner, bara lite då och då ;)


Krams på små söta rumpor

Det är inte alltid man får som man vill

När man har skrivit ett långt sms från hjärtat så tycker jag väl att personen som mottagit detta kan svara... Kanske vore dock bättre om jag sagt det mellan fyra ögon, men jag kunde inte och så var klockan så mycket när jag äntligen tog mig själv i kragen :)

Stiger upp klockan sju för att vara färdig duschad och klar till klockan nio, men får då nyss veta att mannen nyss har farit och är minst en timme bort... Alltså kunde jag ha sovit en timme till :o Men det gör inget, jag är lika glad ändå och har mer tid till att göra ingenting ^^
Efter svängen till Luleå går vägarna mot Jutis. Tvärs över vårt vackra land :) Blir en sån där dag då man mest spenderar den i bilen.

Krams på bilkörning

Vindarna vänder när det blir motvind

You were always on my mind, you were always on my mind...

Ibland har allt en konstig vändning. Varför händer vissa saker som vi inte vill? Varför gör folk sånt som vi inte vill att dom ska göra?
Men oftast händer saker av en anledning. Det finns en mening med det onda i livet, det kommer en tid då något gott kommer upp från det som vi önskade aldrig hände :) Jag tror att jag kommer att få en lysande framtid och jag vet att jag lärt mig av mina misstag! Det är nu jag vet hur saker och ting funkar, det krävdes någon annans olycka för att jag skulle se min egen lycka. Det är tragiskt, men sant. Det är nu det vänder, eller det har redan börjat vända :)

If I could
Give anything I could
If my thoughts could d
o you good

If I could help you with

This spart of life you've got to live
You could load your weight on me


If I meant to you

What you mean to me

Your fight would also me
The greatest thing
You could do for me

If I knew

When your pain be shining through
I could be watching over you

If I'd been close

I could reach the things to use
And know just what to do

One thing I will do

To never let you go
Never let you go

Never let you go



Krams

Vi väljer det andra om vi inte kan få det ena

Efter att ha snozat i fem timmar tyckte jag att det var nog. Varför kan inte jag bara kasta mig själv ur sängen!?
Men troligtvis så får jag ingen sovmorron imorn, blir kanske att hämta en bil med morbror och då äre bara upp med tuppen! Fundera om jag ska låna bilen över veckan och så kör jag den till Jutis i helgen och stannar där, får se om det går för sig :) Fast iofs så kan ja ju fara till Jutis imorn och stanna till typ tors? Ajja, får se hur jag gör :) Måste hur som haver ta bussen hem...

Annars så har jag haft en mycket skumm drömm! Jag blev tydligen lesbisk och brädade en typ pygmé/hiphopkille och ja, vad säg man? Jag hoppas inte att drömmar slår in, haha ^^

Krams på mitt straighta jag

Vi köper onödiga saker för att fylla ut det tomrum som vi inte har råd att fylla

Ibland undrar jag om det är värt det, om jag ska. Kommer jag att ha användning av det. Men det blir ju så mycket bättre, så mycket vackrare. Men ack så mycket jobbigare, bökigare och klumpigare. Men det känns som om det är något jag behöver. Men kommer jag att använda den, jag brukar ju inte, så varför nu? Men man kan ju inte heller använda något som man inte har, så jag kanske börjar om den finns där.

Jag funderar ett tag till så ser jag om jag behöver det, egentligen inte, jag har ju en liknande. Den är mindre och så mycket smidigare, men med en sån där blir det fortfarande så mycket bättre...

Krams

Vi avstår från vissa saker för att få något mycket bättre

En allt för lat dag, men ändå inte. Det är mys på hög nivå och älska sig själv dag!
Steg upp halv fyra, tränade, legat på spikmattan med ansiktsmask, duschade, fixade ögonbrynen och nu fixar jag fötterna med lite pedikyr. Sen blir det manikyr för hela slanten! Har för en gångs skulle lyckats hålla naglarna hela, någorlunda iaf ^^ Men om jag får jobbet jag vill ha så blir det inge mer långa naglar.. Men det kan jag leva utan ;)

Krams på sådanna mysiga söndagar!

Det vi aldrig fick skaffar vi oss sen

Det är mot småtimmarna som tankarna börjar snurra, det är nu som jag verkligen funderar över mina val, det är nu jag får kalla fötter.

En stor fråga ställer jag mig själv varje dag och varje dag har jag ett nytt svar. Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Men det finns något jag lever upp till, att våga pröva. Om jag har provat så vet jag. Om jag inte försöker så kommer jag aldrig få veta om det var det jag ville och behövde, om så inte är fallet och jag har provat, så kan jag alltid vända mig tillbaka och börja om från början.

Men hur länge kan man hålla på att börja om, när måste man sluta pröva? Jag tror inte det finns något direkt svar på det, för behöver man verkligen sluta?
Livet är som ett enda stort prov och ibland får det högsta betyg, men ibland måste det göras om för att klara kursen.

Jag har aldrig vart någon stjärnelev, har heller aldrig vart något läshuvud. Men när det gäller praktiska saker har det oftast gått väldigt bra för min del och jag anser att livet är ett stort praktiskt moment som jag är säker på att jag kommer att klara, men anser även att det är en kurs man aldrig blir klar med.

När jag nu sitter här och funderar, fast jag egentligen borde sova, så inser jag att jag inte behöver fundera längre. Livet är en del som vi får leva med och en del vi får se vad som händer, men det är mest en del jag uppskattar.

Krams

De ljusen en måra för du å

Man ska ju inte vara avundsjuk på andra personer men ibland måste jag fråga: Vars är min man, mitt hus, min hund och mina barn?!?! Jag verka ha förlagt dem allihop någonstans där jag glömt vars ^^

Är relativt imponerad av mig själv då jag inte skrivit något inlägg förns nu :) Men det hinner inte hända mycket då man stiger upp halv tre och sen sätter sig för att försöka sticka ett par sockar. Det går verkligen inte bra! Har världens sämsta garn (orkar inte ta nå bra för att det blir en testsocka), fel storlek på stickorna och så blir det bara fel. Vill göra nå kul mönster, men kommer inte på hur man gör ^^

Krams

Det är i mörkret vi inser hur mycket vi behöver ljuset

Insåg just hur beroende man är av el. Strömmen gick just i ungefär halva samhället och paniken slog till direkt! Låg och såg film på datorn så var int riktigt med på att strömmen försvann (har som sagt ett batteri i datorn), men när jag titta ut så var jag påväg att hitta lampknappen till gatulyset, men insåg sen att det inte är jag som tänder dom och ser sen att hela huset är bäck svart och att fader vandrar omkring med pannlampa ^^

Men när det väl hade gått in i huvet att strömmen var borta vart jag hungrig och rostat skulle jag ha och vad behöver man till de, jo ström. Sen insåg jag att jag inte hade någon ström i telefonen och paniken blev värre, skulle ut på internet innan batteriet tog slut, men kom på att det trådlösa också går på ström, och sen gick allt i krash och jag kunde inte göra nånting. Kunde inte ens tvätta ansiktet ordentligt pga att jag inte fick spola så mycket i kran... Lyckan vände dock när jag famlade runt med tandborsten i mun (sova vad det enda jag kunde komma på att jag kunde göra) och ljuset kom tillbaka. Men nu har jag gjort mig i ordning för att sova och sova skall det bli!

Krams på gubben som upptäckte elektrisiteten

Det är när vi är kreativ som vi inser vad vi kan göra

När man har lite att göra hinner man göra mycket.

Stickade klart min mössa just och blev faktiskt nöjd med den också :) Det är en mycket enkel modell, en egen tolkning av "Åremössan". Nästa blir med "finare" garn och mindre stickor, en mudd och annat mönster.
Tror jag ska prova mig på sockarn nu!




Krams

Det vi inte visste vet vi nu

Ätit palt så jag är helt enkelt i koma nu. Ska vila magen och sen hoppas jag det händer något ikväll :) Fast är även sugen på att ligga och jäsa framför en film hela kvällen.. Är typ helt slut i kroppen efter att ha i en hel vecka sove alldeles för dåligt. Jag har sove, men mest för länge eller för lite eller vid konstiga tider.

Jag är så tom i huvet så jag vet inte riktigt vad jag skriver, men jag skriver ändå ^^

Krams

En gång var vi ung och dum, sen blev vi gamla och kloka

Det är sjukt vad jag saknar dessa korkskruvar jag en gång hade! Det var i årskurs nio som jag gjorde valet att klippa av mig dom, allihop, kort blev det. Och jag ångrar det massor! ^^
Men nu är det bara att spara ut håret igen och se om dom kommer tillbaka igen. Skulle då inte jag göra om jag blev bortklippt från livet, men man kan ju alltid hoppas :D

Krams på alla våra mindre problem

Vi har alla bra och dåliga dagar

Guuuud vilken underbar morron jag haft! Började med att försöka få tag på nån på sjukan vid sjutiden, men ringde tydligen för tidigt. Men iaf så sov jag fram till elvatiden då jag fick ett underbart samtal. En jobbintervju inbokad i Umeå! Hoppas det går vägen :) Men jag har lite beslutsångest, hade gärna jobba på stället jag var på tidigare i veckan... Men det där löser sig. Vill ju även flytta.. ja, nu dyker de upp nya problem ^^
Sedan blev det träning för fulla muggar, städning och en skön dusch. Nu blir det att möblera om en aning och sen får jag se vad dagen bjuder på :)


Går dagen var helt underbar. Först till Campus för examen, sen fika på nå café (dock torr bakelse^^ och jag skulle verkligen ha undvikit mjölk i kaffet!) och efter det bara mys hos bror och Nicki. Sedan kom middan på Johanna i parken och sjukt gott var det! Fader hade mindre tur och missa middan, han kasta in handduken tidigt kan man säga.. Men nu är han på benen igen, nogorlund iaf :)

Blev iaf en lång dag i Skeå, var hemma runt elva och då var det bara att gå i säng för att stiga upp tidigt nästa morgon (alltså idag) som jag inte heller gjorde.



Jag ock pappa busfotade varann
(detta är alltså mor och far ^^)



Nicki var såklart också där
(den söta personen är alltså brors tjej)



I väntan på betyg och sånt



Dom som stal Brors och Davids ämne i en uppsats..
..och fick ett stependie på 2500:- var



Sedan en stolt kille som äntligen är klar efter tre tuffa år :)

Var väl ingen vidare fotograf, funkar inte att kolla inställningar och vara med å fota samtidigt ^^


Krams på bättre dagar.

Vi vänder aldrig om, vi kämpar vidare framåt

Jag tar nog tillbaka det där med att Stockholm har mer snö än vi i vinter. Vi är på god väg att slå rekord på bara några dagar. Visst är det roligt att vi äntligen får ett ordentligen skoterföre, men bara för att jag önska mig mer snö måste det inte vräka ner! Nån måtta må det väl vara :o Tur är väl att det inte är  jag som skottar ^^
Men det finns egentligare inget mysigare än att se snön sakta men säkert falla från skyn. Känner för att kasta mig ut och leka i snön, men avstår då jag gjort mig fin för stan ^^

Ska snart väg till Skeå för att grattulera min käre bror som vart duktig nog att ta examen! Ett stort grattis till dig :D

Känner att det kommer att bli en jobbig resa.. somnade inte förns vid tre-fyratiden och sen upp vid halv nio. Men jag överlever! Kanske tar mig i säng i tid ikväll ist :)

Krams

Ingen idé är en dum idé, det är bara att genomföra dem som kan vara dumt


I wouldn't wanna have it any other way, I'm addicted and I just can't get enough


Bad gateway
, just vad det står vars jag än ska in och kika på internet. Speciellt till min egen blogg står det, ett tecken? ;)

Ne, men snart blir det en massa roliga saker jag skriver om. Måste bara få ordning på saker och ting, livet mm. Det roliga är att om jag hade ett jobb skulle det ändra på allting ^^ Pengar kan köpa lycka! Jag skulle kunna ha mitt eget place, jag skulle kunna fara och hälsa på mina vänner oftare, jag skulle kunna resa som jag drömt om att göra (fast jag är livrädd för utlandet), jag skulle kunna skaffa mig en ordentlig garderob att fylla och jag skulle bara allmänt må. Kanske inte kan göra allt på samma gång, men... ni fatta :)

Jag tror på mig själv, och jag vet att jag kommer att lyckas!

Krams

Det är lite riv i det här.


Ibland vänder vinden!

Känner att saker och ting börja gå sakta med säkert frammåt :D Mötet idag anser jag gick väääldigt bra! Hoppas på en praktik innom en snar framtid och sen förhoppningsvis jobb direkt efter :) Eller ja skulle gärna börja jobba nu, men behövs mer jobb för de... Men de blir bra ändå!
Nu måste jag bara ta tag i träningen på allvar. Måste bli lite starkare. Inte för att han klaga på det, men jag känner att det kommer att behövas.

Åååå vad glad jag blev idag :D Känner taggen på att jobba, äntligen!

Imorgon blir det Skeå mestadels hela dagen. Finkläda på för att fira brors examen, Grattis till honom!! Så nu måste jag gräva i garderoben efter nå fint och så fixa annat grejs och sticka klart min mössa :)

Krams på den flitigare jag

Förändringar kan både vara bra och dåligt, men vi behöver dem för att kunna gå vidare

Snart bär det iväg, äntligen! Men man ska ju inte hoppas för mycket, men jag hoppas innerligt! Vore guld värt om allt vände till det bättre nu :) Är något jag verkligen behöver för tillfället.

Iaf, möte 15.15... varför blir jag alltid lika nervös? Det är ju inte direkt första gången... men det är på ett helt annat ställe än vad jag brukar vara på :o

Önska mig lycka till :)
Krams

Det är aldrig försent att ändra sig


And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go

Ibland undrar jag hur snabbt ja tänker och planerar. Efter att nästan ha stickat klart min mössa så ångrar jag mönstret och river upp den... Är iaf bättre det än att jag sytt ihop den och den bara får ligga sen ^^

Sen så råkade jag gå in på ICA och hämta ut ett paket och så råkade det vara två par skor som nu vilar tryggt i min garderob! I love it!



Var inte bara jag som tyckte om de nya skorna ^^

Krams

Livet är som solen, det går upp och ner ibland

Vaknar om och om igen hela natten. Tror att jag försovit mig, inser att det är natt, vaknar av att jag ligger över katten, tittar på klockan, fortsätter sova, klockan ringer, somnar om, klockan ringer igen, bara att he sig upp..
Älskar mornar då man stiger upp tidigt, men inte när man inte har sovit. Mycket som snurrar, mycket att fundera på, mycket att tänka en extra gång på.
Men ibland överraskas man och efter ett lyckat möte på AF så blir min dag det bästa! Jag styr upp det här, det här kommer att bli bra :) Jag vet vad jag ska göra med livet.

Imorn, möte med personen som jag äntligen fått tag i, två ggr faktiskt nu på morgonen(!) Hoppas på bra resultat. Sen om det inte blir bra så vet jag tre ställen att söka jobb på. Livet leker ibland!

I väntan på något bra:
Krams från mig

Ett slutet hjärta är ett stängt hjärta

Förbjuden kärlek, finns den?

Jag måste göra något. Jag måste bort. Vars f*n är pengarna så jag kan fara! När det är som mest panik så finns dom inte där...
Jag pallar inte längre. Jag behöver se något nytt, behöver göra något annat. Behöver ett jobb helt enkelt! Nått så att jag spenderar bort dagarna på annat än åt mina tankar och funderingar.

Med tiden hoppas jag läker alla sår. Med tiden hoppas jag på en vändning :)

Krams på dem som inte strular till det som jag

Var ung så länge det går, sen blir du gammal och klok

Fick lite nostalgikänsla och började titta på gammla bilder, jag har inte många, men dom som finns där är guld värda! Vill spola tillbaka tiden, ta vara på den tiden, krama den tiden. Tillbaka till tiden där videoband var det hevigaste, kassettband var coolt, kort sattes in i fotoalbum (alltså korten var konkreta!), tiden då 90talet regerade. (Tror vi var den enda årskullen som var barn tills det inte längre gick. Alkohol, smink, snus, ciggaretter var inte ens att tänka på)
Eller tillbaka till tiden då man äntligen blev 15år och var stolt på sin moped, man tog sig fram snabbare är "småglinen" på cykeln. Tiden då allting hände, tiden vi alla umgicks och var överallt och ingenstans.
Sen återuppleva tiden då man började längta till körkortet, moppen var det töntigaste som fanns (fast det bara var ett år sen man körde själv), tiden då man raggade runt på samhället varje helg, tiden då man suktade efter männen i gammla, handrollade, mattsvarta volvos. (Mina och Fridas ädla springare ;) )
Vad hände? Vi alla växte upp..

Man ska egentligen inte längta tillbaka till det förflutna, bara ta med sig det i minnet och lära sig av det. Det var tider det, tider utan bekymmer och krav. Vi levde, vi styrde, vi segrade!

Och för att göra det hela mycket roligare så lägger ja upp lite bilder från olika tillfällen, i oordning! Blir inga bilder från 90talet, så jobbigt att scanna in å sånt ^^


Fanns så många fler, men orkade inte he upp alla ^^ Vi hade våra moments!

Krams på den bästa tiden i livet, livet som barn.

Never alone



Everyone thinks that i have it all, but it's so empty living behind
these castle walls... these castle walls. If I should tumble if I should fall, would any one hear me screaming behind these castle walls?
There's no-one here at all, behind these castle walls...


Om du känner dig vilse, gå åt ett annat håll

Började dagen i ovanlig ordning att väckarn ringer kl sju och ligger sen och drar mig närmare halv åtta då det rasar från taket och jag trodde ett krig hade startat. Iaf fortsatte jag att slöa i sängen och när kl senare blev nio tyckte jag att det började va dags att stiga upp på riktigt.

Ja, till vilken nytta? Som vanligt inget svar, tror det är fel att ringa på en måndag efter långhelg men ändå. Så imorn kl sju ringer jag, varken se jag är vaken eller ej. Ska ju ändå iväg på möte kl nio så måst stiga upp nån gång vid sju ^^


Krams på den morronpigga jag!

Only you can make the drama in your life



Det har vart en såndär dag då jag har söndag, alltså riktigt söndag. Sovit bort dagen, ingen dusch, mjukiskläder och massa fetandes framför tv:n (för ovanlighetens skull faktiskt). Men det är även en sån där dag då jag lämnat tankarna åt mig själv. Och jag vill lova att jag får ångest för varje stund som går. Hur säger man till någon att det är mitt fel och att man verkligen menar det?
Jag lever ett dramaliv och jag skapar dramat själv. Nu vill jag bara få svar på nån arbetsansökan så jag kan flytta, bort från allt jag "förstört". En klok vän sa till mig att det kanske är bäst jag går på egen hand ett tag, det är nog precis det jag behöver göra :)

Krams

We all have that feeling



Känner att den lilla tåflirtaren är mannen som förgyller dagen!
Krams på dig Mulle

Livet är som ett flipperspel

"And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster
"


Livet är fyllt av utmaningar och prövningar, jag failar på alla... Det är inte förns i slutet jag inser att jag gjorde fel från början och då är det bara att börja om igen.
Men nu vet jag typ vad jag ska göra, men det blir min lilla hemlighet ^^

Många av er har säkert hör uttrycket: "Manligamän har inte sexpack på magen, utan i kylen", och då måste jag fråga om min fyrbenta man är manlig? Han har nämligen en ölmage.. Tror jag ska köpa honom ett sånt där ekorrhjul så han får springa av sig lite ;)

Krams på det fria livet

Som man bäddar får man ligga

Börjar dagen med att stiga upp vid två i vanlig ordning och har då hunnit äta "frukost" och handlat med moder. Nu fundera jag på att gå och lägga mig igen, två timmar senare. Vilket underbart liv jag har! ^^

Ikväll blir det iaf att besöka folket på 12an, blir mysigt :) Var ett tag sen sist känn ja, och så måst ja ju se hur trappen vart!
Det är ju även lördag, och jag känner en söndag. Vill ut, men har ingen ork. Vill sova, men inte heller missa något.. Jag har verkliga problem inser ja ;)

Ajja, allt löser sig med tiden :)
Krams

Att inte gå efter sitt eget hjärta är att ljuga för sig själv.

Har nån sett min hjärna för jag verkar ha förlagt den någerst?
Jag kan verkligen inte tänka. Jag blir arg på mig själv för hur jag agerar.. Varför gör jag det? Jag vill verkligen inte såra någon, men denna gång gör jag verkligen det. Men jag måste väl gå efter mig själv och inte leva i nån lögn?

Och vad hände? Jag hände..

De var inte menat att det skulle bli såhär...
.. krams

Ett år närmare döden, ett år fyllt med liv

En lustig tanke slog mig! Om precis 28 dagar (ja, flickan kan räkna) kommer en dag då jag slipper vara beroende av andra :D Detta år ska jag inte glömma bort min egen födelsedag, den är alldeles för viktig! Inte för att jag hade tänkt fylla år nå mer sen... Men iaf, det är dagen då jag fyller hela 20 år. Det är snart 20 år sedan min mor hade mig i sin mage för sista gången, det var 20 år sedan mina föräldrar förgylldes med att få en dotter, en dotter som vart en plåga och det bästa man kan ha. Jag har vart världens bästa syster, för vad skulle mina bröder göra utan mig ;)

Det hade vart underbart att ha en såndär 20års fest som man aldrig glömmer, en såndär helt otroligt underbart rolig dag och kväll. Det enda problemet jag har är att jag inte har mitt eget place och hit till morsfarsan vill jag inte ta hit vilket folk som helst, hur mycket folk som helst. Är ju som sagt inte mitt hus ^^
Men jag hoppas det där löser sig så småningom :)

Krams på den snart jätte gammla Miriam



Sätt dig före alla andra

Känner mig som en looney tune, känner mig som katt, känner mig känslosam.
Har som blandade känslor idag. Är lite förvirrad som vanligt.. Ibland vet jag helt enkelt inte vad jag vill. Fast jag vet att jag vill så vill jag det inte. Jag går emot mina egna grunder helt enkelt. Men nån gång ska jag nog få ihop tankarna och övertala huvet vad det är jag vill :)

Ikväll blir det tydligen att sitta i kiosken på ishallen. Var int så himla taggad på det, men vad gör man inte för att göra min bror glad som verkligen inte har huvet med sig varje dag ^^ Jag är nog en såndär person som ställer upp, anmäler mig frivilligt fast jag inte tänker efter först. Som sagt, agerar först tänker sen :)

Krams

If you feel like it, do it!

Efter 5,5 garnnystan senare är jag äntligen klar med den första av mina egenhändigt gjorda stickade grejer :)
Den blev lite stor, lite mycket fluffig, men mysig så de inte går att bli mysigare ^^ Jag skulle bara ha vart lite större så hade den vart kanon. Nästa blir smalare, längre och mindre fluffig. Dock ska det först bli en mössa!


Ser trassligare ut än vad det är :)

 

Sen så känner jag såhär, varför sitter jag uppe till mitt i natten och stickar en halsduk?

Krams på den händiga jag!

För att övertyga någon annan måste man först övertyga sig själv

Ibland imponeras jag av mig själv! Att ta saken i egna händer är det enda rätta, det är då de händer saker.  :)
Jag är inte riktigt samma tjej som jag alltid varit, jag har blivit något mycket bättre! Den där blyga flickan har vuxit upp och blivit en stolt kvinna, och det här på loppet inom några veckor. Jag behövde det som hände, jag behövde en spark i arslet, en spark ut till verkligheten :) Att se saker med helt nya ögon lyfter upp det man tydligt blundade för, lyfter upp det som då var så osynligt. Jag gillar mitt nya jag helt enkelt!

Jag är en makalös kvinna som står med båda fötterna på marken och gör som en kvinna är menat att göra!
Krams

Att övertala sig själv är själva början till allt

Tror inte att det är så många som vet, eller nån vet säkert, men iaf. Tror int det är många som vet att jag inte tycker om mig själv, hur jag ser ut, den intelligens jag inte äger och att jag allmänt inte tycker om hur jag beter mig. Trots det är jag nöjd med mig själv, jag tycker om mig själv :)

Jag må inte vara den snyggaste personen på jorden, jag har mina fel, mina komplex. Tycker ibland att jag är tjock fast jag vet att jag inte är det, men så fort det börjar puta på magen, en dubbelhaka börjar synas, lovehandles dyker fram så ser jag mig själv som tjock. Dumheter är vad jag skulle kalla det, men hjärnan vill att jag ska se alla mina komplex ist för de bra ja har ^^
Tycker heller inte om mina fötter, mina händer, min potatisnäsa mm. Har dock tagit bort en sak som jag störde mig på massor, min glugg ^^

Jag är heller inte den vassaste kniven i lådan. Jag är inte skolsmart, streetsmart eller allmänbildad. Jag säger ofta fel saker, saker man ska hålla tyst om. Annars säger jag det på fel sätt, jag har svårt att formulera mig. Har även börjat inse att jag börjat stamma(?) Men trots att jag inte är detta läshuvud så lever jag ändå :)

Jag är en person som vill vara snäll, ibland är jag för snäll. Jag gör gärna som andra vill, mina egna ideér håller jag tyst om. Jag svarar heller inte på frågor för jag är rädd att ha fel, men jag kan fort sitta med det rätta svaret. Jag sårar ofta folk för att jag beter mig fel, jag "lurar" dem att tro något. Jag menar aldrig så, det är bara det att jag agerar utan att tänka. Det är inte förns i situationen som jag inser vad det är jag håller på med. Som jag sa, jag menar inte att göra någon illa :)

Alltså för att rätta mig själv så VAR det här jag. Nu har jag börjat ett nytt år på riktigt, jag ser inte längre mina komplex, eller visst ser jag den där potatisnäsan varje dag i spegeln, men det är inte något jag stör mig på längre. Jag har accepterat att jag inte är smart, men jag behöver inte vara det för att ha roligt i livet, det är personer som jag som bjuder på sig själv. Och jag ska banne mig fortsätta vara snäll, kanske tänka först och agera sen, men jag ska ändå vara den där trevliga glada figuren som välkomnar allt å alla. :)

Krams på det rätta jaget

Det är bara du som kan lösa dina egna problem.

Det var tänkt utgång idag, men jag känner typ noll sug efter de. Jag är alldeles för trött, börjar kanske bli gammal trots allt..?

Ne, men helt seriöst så börjar kroppen säga upp sig, huvet ge efter, lungerna orkar inte pumpa luft. Jag känner mig som en 90plussare. Är trött konstant, men kan inte sova. Sover, men vill inte vakna. Även om klockan ringer i flera timmar och jag pratar i telefon så lyckas jag ändå somna om. Det kanske börjar vara dags att ta tag i livet och vända på dygnet, träna på riktigt (har ju bara hoppat över tre pass på rad..) och äta vid rätt tider. Upptäckte att min kropp är van vid att få i sig en kvälls/nattmacka, hade världens blodsockerfall nu när ja vakna. Kunde ha blivit en snygg kullerbytta i trappen!

Får se vad kvällen bjuder på ist för utgång, blev iaf att agera frisör ikväll :)



Krams på mitt unga jag

För att få det man vill ha måste man ibland ta första steget

Humm.. hade tänkt stiga upp i tid imorgon, men icket! Kom hem runt halv fyra och känner att väckare är långt bort från mina planer, men måste ställa en för att ta mig upp innan middastid imorn. Vill gärna hitta nån vän att vara med imorn kväll om ja nu ids ut :)
Annars har ja haft en trevlig kväll !

Krams på dig

If I can´t do it all, it can´t be done

Är det något jag gillar så är det att hämta ett paket som väntar på mig. Det är ännu bättre när sakerna där i passar. Men nått jag inte gillar är när det inte passar det som är i paketet och inte heller att jag måste betala för det..
Men iaf så passa det mesta och jag är så lycklig ;) Kostnaden tar jag sen då den kommer, nu ska jag bara njuta av stunden så länge den vara. Alltså inte allt för länge och skulle inte förvåna mig om det dyker upp ett nytt paket inom en snar framtid.

Skulle ha haft som nyårslöfte att sluta beställa... Men ack så kul det är ^^

Krams på mina garderober som är nära att brista

Har du bestämt dig, gör det!

Ibland undrar jag hur effektiv jag egentligen är. Skulle upp nio på morgonen, halv två gav jag mig själv en spark i arslet och steg upp... Blev ingen träning för jag orkade inte, duschade längre än vad miljökämparna tillåter, satt mig vid datorn och började sticka.
Men har även hunnit med att starta en tvättmaskin (med tvätt ofc) och rensa upp lite skit från rummet och bara allmänt sticka fingrarna av mig.
Nu blir det att hänga tvätt (som för övrigt var klart för nån timme sen), sticka lite till, hämta ett paket, måla naglarna och invänta sällskap :)

Det är bara på kvällarna jag är effektiv.

Krams

don´t look back in anger

I feel like a heartbreaker! Är det något jag kan är det att krossa hjärtan och göra folk besvikna/sårade. Men jag måste ju tänka på mig själv också? Borde ju inte göra något som jag inte vill göra, behöver inte kasta mig in i något. Jag måste vänta och se, vänta på det rätta tillfället innan jag göra något förhastat. Jag har inte orken, styrkan att begå några "misstag". Kanske inte kallas misstag, men hitta inget annat ord. Måste inse vad det egentligen är jag vill, hur långt jag vill att det leder.
Jag går vidare, jag sitter inte fast i det förfluta (även om det förflutna har letat upp mig på ett bra sätt) och jag vill bara blicka framåt. :)

Så snälla, don´t look back in anger.

Krams på allas våran framtid

Ta inte förgivet att saker är som dom verkar

"everyone thinks that I have it all
but it's so empty living behind these castle walls
these castle walls
if I should tumble if I should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there's no-one here at all, behind these castle walls"



Har investerat en hel del garn idag och nå andra stickor, nu jäklar skall här stickas! Är väl snart klar med halsduken ja håller på med, var bara tvungen att köpa mer garn idag ^^ Så småningom kommer det bilder på min kreativa sida :)

Kom även på att jag är officiellt av med Kalix :) Ingen lägenhet eller betalningar kvar där! Bara underbart trevligt sällskap kvar :)

Krams på ett litet yllegarn :$

Om du själv mår dåligt blir det inte bättre av att försöka få någon annan att må dåligt

Ibland undrar jag varför folk lägger sig i ens liv när dom inte har något med det att göra? Det är som tex att vara anonym och lämna meddelanden som jag fullständigt inte har något med att göra! Om det nu är sant vet jag inte, men om det är så att han börjat vara med denna krytiska person så måste jag be en bön för honom och undrar sen vars felet sitter :) Men jag tror väldigt lite på att det är sant och är det nå jag är less så är det lögner om dessa personer, eller mest en av dem.
Är ju inte så att jag är svartsjuk för det är jag som har valt att jag och han inte längre ska ha något liv tillsammans så vet inte vad det är som denna anonyma person vill ha fram?
Har ni inget bättre för er så kan ni ju gå och tracka era egna liv :)

Jag trodde att när det blev nyår så la man allt dåligt bakom sig och tar med sig det bra. Men tydligen tänker inte alla så.


Om man inte tar steget kanske man inte faller över kanten, men om man inte tar steget kanske man missar sin anhalt

Jag känner att det här året kommer jag att göra något åt mitt liv :) Jag känner att det kommer att bli kanon! När det inträffar vet jag inte, har inte bråttom. Bara det händer nån gång så ^^

Jag börjar redan imorn med att ta tag i livet. Upp och hoppa på morgonen, ringa killen som inte vill svara och bara bomba olika företag med CVn. Nu kör vi!






























Krams!

Om man inte försöker så har man redan misslyckats

Garnet tog slut och jag fick som lite att göra då... Men en snilleblixt slog till mig och jag bestämde mig (än en gång). Jag söker jobb bara på måfå på alla de ställen man kan tänka sig, jag ska ställa mig i bostadskö på ett ställe jag har velat flytta till, jag tror det var tre år sen jag sa att dit ska jag flytta! Har även vart många som vill att jag ska flytta just dit, är de det jag vill?
Nu gör jag mitt move och ser vart det leder. Vem vet, jag kanske blir kvar här, men att jag har försökt är ju huvudsaken :)


Krams på mina ideér!

Om du ändå börjar är det bara att fortsätta

Hade som inga nyårslöften, men säger såhär ist: det nya året handlar enbart om självförtroende! Här skall tackas och tas emot, här förnekar jag inte vad jag tycker om mig själv. Ska bjuda på mig själv, inte vara tillbakadragen/blyg eller nå annat sånt crap ^^ Finns ingen mening med det helt enkelt.  Så därför tänker jag bjuda på mig själv precis nu ;)



Krams på det nya året!

Om du ska göra nått, gör det med stil

Ojojoj! Bara för att man är ett litet sällskap betyder det inte att det inte kan bli kanon. Hade världens trevligaste kväll igår! Efter cider på datorn, blomjord över golvet, disk till förbannelse efter en riktigt god middag, tomflaskor hit och dit och en sprängd pommacflaska på bron kan jag bara konstatera att vi levererade ^^

Vi missa dock tolvslaget, men vi firade ändå in det nya året på lappis där det fanns hur mycket trevligt folk som helst! Tack mina damer och herrrar som tog mig in i det nya året med stil!

Ikväll blir det en sväng till Malå för att lilla Denise inte tar sig hem ;)

Krams på det nya året!

RSS 2.0