Tillbaka till då-tiden eller skapa oss en ny?

Gubben köper en TV och jag en liten dammsugare... Det är nått som inte är rätt, eller är det så att det är stämplat någonstans att kvinnan skall hålla sig till den specifika avdelningen?

Mitt stilla sinne säger mig iaf att Arvids har alldeles för litet utbud av grejer. Jag har letat som en dåre efter en ställning till blomlådan jag ska ha på balkongen, men det finns ingen! Sedan finns det inga krukor som jag vill ha, måste köpa nya eftersom lillbubben har utan avsikt knuffat en i golvet i natt ^^

Sedan har jag insett att modet är väldigt 60- och 70-tals inspirerat. Är det så att vi tappat fantasin att kunna skapa nya ideer eller gillade vi helt enkelt 60-talet? Enligt mig så är 60-talet en tid jag hade vela leva i!

puss o krams

En perfektionist med tvångstankar.

Jag är egentligen en ganska deprimerad person, men det är sällan något jag visar eller delar med mig av. Men ändå skriver jag det här. Det känns mycket enklare, ingen som man behöver prata med och ingen som ställer frågor. Jag bara släpper det och låter det gå. Jag behöver helt enkelt inte ta tag i saken. Enklaste sättet för mig är att få vara ifred och ensam. Därför kan jag springa och gömma mig i tvättstugen där jag får tid för mig själv (jag tvättar såklart samtidigt), annars så begraver jag mig i städning (ibland måste man ju städa, men för mig kan de gå överstyr). Det är så jag funkar, jag känner lugnet när det är rent. Jagar fort upp mig och blir irriterad när saker inte är rent, när saker står framme eller om saker står där det inte ska stå. Jag är en perfektionist med tvångstankar!

Jag vet att min katt lossar mycket hår (jätte mycket) och drar runt skit, men det är något jag har vant mig vid. Jag har ett lager med klädvårdsrullar och städar desto mer. En till grej som jag måste borsta och hålla rent, ett nöje för mig. Det är en krabat som uppskattar det jag gör.


Älskar den där lilla gossen!
puss o krams

Man fyndar ju mer man handlar

Kom på mig själv tittandes på hundar på blocket. Jag börjar nog bli allt för sugen på att ha en hund igen, men det får bli sen någon gång då jag vet vars jag sitter och vad jag gör :)
Men ack så söta alla valpar är! ^^

Tittar även på Ullared, måste vara sveriges roligaste affär! Dit skall jag någon vacker dag, inte i sommar och kanske inte nästa heller, men nån gång. Men fy fan för att jobba där...
Men det nämdes ju några kloka ord från ägaren:

"Jag bestämmer mig varje morgon att idag ska jag också vara glad"
- Boris

Och så hörde ja just att dom sålde för 10miljoner(!) och hade 18000 besökare under hela dagen!! :O

puss o krams

Call me miss Cleanee

När jag inte trodde att det gick att göra nå mer så upptäcker jag att de finns massor ja kan göra! ^^ Nu ryker de kartonger, skrot och fram kommer en massa nya saker. Städar till de kliniska och kopplar in surround utan hjälp, får undan fula kablar, flyttar runt och jagar Mulle från balkongräcket. Jodå, jag skapar mig något att göra!

Snabbt dammsuga och skura golvet så jag kan snöra in mattorna innan det börjar regna!

puss o krams

Stop it, before it´s to late

Oops, vart visst lite till som ska trilla ner i brevlådan :@ Någon måste stoppa mig innan det är försent!

Funderar varför jag sitter uppe nu, lika bra jag går och lägger mig så jag är pigg och allert imorn ist ^^ Men när man vart utan internet ett bra tag så måste man kika igenom alla sidor som man brukar titta igenom! Gu va ja ha missa grejjer :P Inget viktigt egentligen, men alltid lika roligt att se vad alla andra gör.
Hade även tänkt lägga in bilderna från helgen, men insåg att jag inte vart nån mästerfotograf. Det mesta man ser är färger ;) Men vi ser väl om dom dyker upp ändå!

Nu trallar jag i sängs!
puss o krams

När vi når slutet börjar det bara om från början igen

Många anser att jag är en lat människa, och det är jag egentligen, men jag klarar inte av att sitta still ibland och speciellt inte när det står grejer överallt som ska stå någon annanstans. Jag jobbar med två jobb, renoverar lite möbler, städar nästan konstant, tar hand om en liten katt (och en man för den delen), lagar mat, träffar vänner och bekanta osv osv. Är jag en lat människa?

Jag skrev senast igår att jag tagit kotroll över köpbegären, blev återfall idag ^^ Var ju såå billigt och så fint. Just därför suktar jag efter ett heltidsjobb extremt mycke just nu! Så jag kan köpa allt ja vill ha ;)

puss o krams

När man minst anar det

Huvva vad jag gör saker hela tiden! Jobba halva dan, var på samhället och handla, diska kattlådan, skrubba kyl och frys, laga mat och pjollra på. Sen satte jag mig framför datorn som jag äntligen har fixat trådlösa på (vet ej hur, men fick igång de) och var på god väg att beställa kläder när jag i sista sekunden ändrade mig. Kanske har börjat ta kontrollen över begäret?
Ajja, fick iaf ett rent kök idag!

Till helgen blir det äntligen en vilar helg, har vart så mycket varje helg att man aldrig tagit sig tiden att koppla av. Var ju Nattivalen i helgen och jag vill lova att jag ångrade det på söndag morron.. ;) Vart iaf en flopp hela festivalen, ljudet funka int, öltältet för litet, maten var slut, alkoholen var slut och det var allmänt skitigt. Men jag hade ändå trevligt, lite blå om kroppen bara ^^
Så söndagen spenderades i sängen, inte ens kläder åkte på :)

puss o krams

RSS 2.0