Äta eller ätas, kan va värt att fundera på.

Som sagt, mamma bakade idag. Och nu känner jag att jag har många bullar i ugnen och dom jäser! Borde ha lärt mig vid det här laget att inte äta så mycke deg ^^ Men nu är det gjort och det var värt de!

Blir inte heller nån hemmakväll, kusinen fyller 20 och henne ska vi gratta! Stort grattis! Så nu blir det lite tårta på bullarna. Gravidmage nästa!

puss o kram på bulldeg

Att ignorera är dumt, men att gräva ner sig är ännu dummare.

Nu bakas det i huset! Mor min gör lussebulla och jag vill lova att det luktar så nära jul som det kan ^^ De bästa av allt är att degen skall avsmakas av mig;)

Annars så känner jag att dagen spenderas hemma för att tycka synd om mig själv. De är verkligen inte kul att vara sjuk... Och om jag känner mig rätt så kommer jag att ligga döende om nån dag. De är så det funkar, när jag blir sjuk så blir jag verkligen sjuk. Förra gången låg ja död i två veckor och det var inte det roligaste ja vart med om! Så ja väljer att stanna hemma tills det lagt sig ^^ Innan jag blir dödligt sjuk. Känner mig som en man som klagar när han är förkyld(?)

puss o kram på att vara frisk

Sikta högt, förvänta lågt

Alla har vi ju våra mål i livet. En del sattsar stenhårt i att komma sig ända fram, medan andra hoppas att saker och ting sker av sig själv. Jag har många mål jag vill hinna med i livet, jag har stora krav på mig själv och jag vill lyckas bättre än alla andra. Men trots det så förväntar jag mig inget, i vanliga fall förväntar jag mig det värsta för att inte bli besviken. För om det blir bättre än värst så kan man ju vara stolt att det inte gick åt skogen helt å hållet ^^
Man ska helt enkelt inte ha för höga krav på sig själv och andra. Bara man har försökt så är man en vinnare i mina ögon!

Därför har ja lite ångest angående vissa saker, om jag inte gör det så kommer jag säkert att ångra det. Men tänk om det blir mycket bättre om jag låter bli? Man ska egentligen inte tänka så, men tänk om? ^^ Iaf så är det långt borta och jag hinner nog med andra saker under tiden!

puss o kram på framgång

Ät för att leva, lev inte för att äta

Mmm, har just tryckt i mig Janssons Frestelse och snacka om att det är gott! Känner att julen börjar närma sig, ja det var de första julkänslorna för i år :) Var även runt i nå affärer med mor min och jag fick bara känslorna för att köpa en massa julsaker, proppa mitt lilla rum fullt ^^ Men jag får nog vänta ett tag med julpyntandet.

puss o kram på en god jul

Sann lycka ligger i sann framgång

Känner att nu är det nära! Får börja smått och sen när jobb ramlar in och pengarna flödar så kan jag sakt gå uppåt mot det stora. Som sagt, man ska vara tacksam för de små sakerna :) Så nu blir det att söka en 1a ist för en 2a, till en början iaf. Har till o med mor på min sida ^^ Nu måste jag bara vänta på svar från soc...

Men känner att livet börjar röra sig mot toppen och jag gillar det! Var på AF idag och där fick ja positiva svar på mina frågor!! Måste bara fylla 20, men de är ju inte länge kvar så ^^

puss o kram

Att skjuta upp saker slutar bara i att du har ett berg att bestiga

Idag är en såndär dag som man sparat allt till, idag ska man helt enkelt göra allt. Blir först ett besök på sjukan, efter de skriva in sig på AF här ist för i Kalix och sedan tragiskt nog in på soc för att se om dom kan hjälpa mig med en lägenhet. Jag blir tokig snart! Min lilla gubben blir tokig snart :)
Genom att han är instängd i ett liten rum så är energin mer än överladdad och med det så får jag inte sova ordentligt, nog därför jag är så trött om mornarna? ^^ Iaf, blir väl väckt mer eller mindre var och varannan timme. Men tur han är mysig de gånger han sover ^^

Det var en massa samtal som skulle göras idag, men det får jag ta reda på sen när jag är tillbaka från samhället.
puss o kram

Man ska vara tacksam för de små sakerna, ibland är det bara dom som räknas

Ibland uppskattar man inte dom mindre sakerna i världen. Tex så vaknar jag upp till detta varje dag och ser det varje kväll innan jag lägger mig, vad finns där inte att gilla?
Känner bara hur mysig vintern är, att vara ute och gå en sen vinterkväll och bara andas in den kalla luften. Man får som en kick. Vi tackar norrland för dess årstider!
Vad vore livet utan denna sköna vinter?

Dessvärre känner jag att jag inte vill ut och gå, eller jag vill, men kan inte. Hostan blir värre. Men får väl hoppas de går över snart, proppar mig full med vitaminer och hoppas på det bästa!

puss o kram på vårt vackra norrland

Om det går utför, börja om från början!

Kände att jag inte var riktigt nöjd med min gamla blogg. Alltid när jag ska börja om på en ny kula så dyker det upp något nytt. Men nu kan ja ju försöka en gång till, alltså tredje gången gilt! (tyckte inte heller om mitt namn, för det vara inte bara mina lyckliga stunder)

Jag skriver om mitt liv, bara mitt och det jag lever. Jag skriver om det jag vill, det jag kan, det jag måste. Men även det jag inte vill, inte kan eller aldrig måste ^^ Jag lever efter mina val, efter mina tankar och det bästa av allt är att inget kan påverka mina val!

Nu kör vi!
puss o kram

- om någon vill läsa det gamla.
allmyhappiness

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0