Man ska aldrig säga aldrig

Jag har aldrig förstått mig på det här med att heja på ett lag som egentligen inte har nått med att göra med en själv. Tex nu Luleå-Skellefteå matchen, vad skulle hända om vårat favoritlag inte vann? Troligtvis ingenting! :)
Ändå väljer vi att trackasera varandra (trots att ingen av oss ens spelar i något av lagen) och bli vansinniga när det inte går som vi tänkt, vi lär våra barn svordommar (ja pappa, det var du som lärde mig;) ), men det bästa av allt: vi blir otroligt lyckliga  när "vårt" lag vinnar!.. Är det skadeglädje eller ren och kär lycka?



Nu ska jag inte säga att jag aldrig kommer att hålla på ett lag, det kan lätt hända framöver. Är det nått jag har lärt mig så är det: man ska aldrig säga aldrig! Jag har slutat överraskas över vad livet har att erbjuda, det är ju bara för härligt! Och man vet ju aldrig vad som händer senare, därför säger jag aldrig aldrig nå mer ^^

Krams på de sportfreaks som finns runt om i landet!

Vi behöver pengar för att skapa glädje

Jag försöker hålla mig från allt handlande som det bara går. Så fort jag får erbjudanden på mail kastas dom, i brevlådan så kastas dom. Ser jag något så tittar jag åt ett annat håll, vill ja ha något tänker jag om.

Det är nu jag måste börja tänka om, om jag bara hade gjort det för några månader sen så hade jag haft de bra nu. Men jag är ju inte känd för att vara smart och snabbtänkt, men nån gång går det upp ett ljus för mig!
Nu återstår bara att pengarna ska rulla in så jag kan spara dom ;)

Krams

Det är inte förns det är borta som vi inser hur mycket det betyder

Tror det är påväg åt rätt håll. Börjar känna mig bättre, en dag till hemma och jag borde vara återställd! :)

Hittade lite bilder på en valp jag hållit väldigt kärt om, saknar min lilla Kola! Men tror jag gjorde ett bra beslut att inte ta henne. Som min vardag och ekonomi är just nu så hade det inte funkat. Men hon kommer alltid att vara saknad. Så många dagar som jag steg upp mitt i natten för att du var nödig, så många nätter jag hållit om dig för du var liten och rädd, så många dagar som försökte uppfostra dig och som jag nästan var klar med. Du var en glad och sprallig liten krabat som höll igång min vardag!
Kanske lite senare i livet kan jag skaffa mig en "ny" Kola, när tiden finns och pengarna rullar in och inte ut från kontot ^^

Saknar dig lilla vän!

Krams på Kola


Ibland vet man bara inte vad man ska säga

Den där listan orkar jag inte göra längre helt enkelt. Så den skrotar vi :)

Kan berätta lite snabbt om gårdagen: Jag vaknade, kände lugnet, tänkte dra mig en stund och mysa med katten när jag plötsligt fick för mig för att kolla på telefonen. Det tog ett tag, jag stirrade en stund tills jag insåg att min buss går om 20 minuter! Ja, alla klockor förutom väckarklockan hade jag kommit ihåg att ställa fram en timme. Paniken var fullständig!
Och som jag alltid har gjort när jag insett att jag försovit mig så hoppade jag in i duschen. Men det som överraskade mig mest under hela den morronen var att jag hann göra mig klar på 30 min och blev bara 5min sen till jobbet ^^ Ibland lyckas jag bra! Men för att börja dagen sådär bra resulterade bara i att dagen skulle fortsätta i den stilen ;P

Idag var det egentligen sämre. Kom iofs i tid till jobbet, men gick hem desto tidigare. Hur kan jag vara sjuk igen?! Inte för att jag riktigt friskna till ordentligt sen sist, men nu är det värre än då. Vaknade med en tok svullen hals och kunde knappt andas, sen var en sån där skön hosta där och störde. Mår illa och vill bara krypa ner i graven.. ibland undrar jag om jag är en man innerst inne när jag klagar så här mycket över en förkylning(?)

Blir nog hemma resten av veckan så jag verkligen frisknar till, kan ju alltid hoppas. Sen så måste jag vara frisk till helgen ;)

Krams på min underbart fantastiska immunförsvar!...

Vi älskar alla oss själva innerst inne

Vi tycker inte om att folk skryter, men vi älskar att prata om oss själva. Vi är nog alla egoister innerst inne, men jag har nog en egen kategori. Det är fortfarande att jag pratar om mitt liv, men inte om mig själv. Självklart pratar jag om mig själv, det händer ju, men jag tycker om att prata om personer i min omgivning. Personer jag är stolt över att jag har nära mig, personer jag ser upp till.
...Eller jag kan nog läggas i samma kategori, jag pratar ju om personer i mitt liv, alltså mitt liv ^^



Krams på allas vårat ego

Jag känner lyckan svämma över mig

På något vis känns det som om saker och ting håller på att vända rejält! Jag mår så otroligt bra att jag ler i min ensamhet (fast det är ju inte fullt så ovanligt), men det är inte det bästa med allt. Något har hänt, något jag inte trodde var möjligt igen. Men nu ska jag ju inte ta ut lyckan i förskott, bara vänta och se vad som händer :)

Sedan hoppas jag innerligt att jag får goda svar imorn!! Det hade vart guld värt just nu :)

Krams på dig

Nån gång måste vara den första

I knew it was too good to be true..

Ut och göra stan osäker ikväll, nån gång måste man ju och känner att ikväll är kvällen! Men till att börja med så får ja ju se om jag hittar dit jag ska ^^

Krams, see you in the fog

Om vi inte drömmer har vi inga mål

Jag gillar inte när det inte går som planerat, hela helgen var spikad, sedan brast allt. Och varför? Jo för att jag kan inte planera ^^

Jag drömmer mer och fantiserar ihop en framtid som jag egentligen vet inte kommer att inträffa, men tanken gör en lycklig! Och just därför får jag för mig dessa ideér och fantasier. Mitt framtida liv är inte så dumt kan jag erkänna ;)

Krams på mitt otroliga liv som kommer i framtiden!

Dag 6, Något jag brukar göra på måndagar.

Måndagar brukar se likadana ut varje vecka. Jag stiger upp, duschar, far på jobbet, kommer hem, lagar mat, söker jobb/lägenhet/möbler, ser tv, äter mera och går och lägger mig. Möjligtvis hinner jag med att handla eller hälsa på någon, men vanligtvis ser det ut såhär, tråkig.

Just nu ser mitt liv väldigt tråkigt ut, men så farligt är det inte ^^

Krams

Dag 5, Min dag

Min dag har helt enkelt vart åt h-vete. (kul att jag lyckas pricka in en av mina sämre dagar att skriva om^^) Iaf så har jag bestämt mig stenhårt för att byta jobb, så kan ja sammanfatta dagen.

Började med att studera den underbart soliga och varma dagen i väntan på bussen. Åkte min bussresa med ro och kom fram till jobbet... där allt föll. Nä jag vart mycket besviken!
Nog om det.

Kom hem och solen sken fortfarande, sommaren är nära! Och tappade helt bort att jag skulle laga mat så där vid sju kom jag på det och fantasin flödade inte. Och som vanligt har jag letat lägenhet och jobb sen jag kom hem, med ingen lycka. Men det löser sig och jag lever vidare!

Nu skall jag äta popcorn och äta upp mina sorger ;)
Det var min dag det!

Krams

Ibland måste man läsa mellan raderna

Jag är sällan arg, men denna gång är jag F-BANNAD! Kanske inte syns, men jag är verkligen inte på något gott humör. Jag kan ta att någon obekant avundsjuk tönt ljuger mig rakt upp i ögonen, men inte från denna person som just gjort det. Eller det ä faktiskt flera. Hade jag vetat detta från början hade jag inte bott här i Umeå dock, men det hade underlättat min vardag om jag bott kvar i Arvids just nu.

Det här är väl ett av mina misstag som jag får leva med ett tag, men det löser sig! Det gör det alltid.

Krams, men inte på er.

Pengar köper lycka, men det är ingen lyx

And finally it´s gone!
For ever I hope.

Vem har sagt att man måste vara rik för att leva lyxigt?
Jag har ett "eget" (lånat) hem, jag har ett jobb, jag har min älskade katt, jag har vänner, jag har min familj, jag har mitt liv och hälsan i behåll, eller något så när.
Det kallar jag iaf för lyx!

Sånt som att ha råd med allt i världen och kunna göra exakt vad man vill är bara en bonus som man förtjänar när man gjort något gott i livet :)

Krams på mitt lyxliv

Dag 4, Det här åt jag idag

Hum.. ja, vad åt jag idag..

Började dagen med att snabbt kasta i mig en yogurttallrik, upptäckte att bussen går på fem. Hade tänkt vara duktig och göra mig en gröttallrik, men icket!

Sedan blev det rester till lunch, mycket billigare än att köpa nått varje dag. Då bjöds det på mackaroner med köttförssås som innehöll lök, morötter och en massa olika kryddor. Till det hade jag smörkokt majs, mumma!

Middan blev inte så ambitiös, gjorde varma mackor med köttförssås och annat klegg ;P Ne, orken fanns inte idag, mest med tanke på att Mulle ville ha upp mig från fyra till sex imorse.. Men jag älskar honom ändå!

Krams

Ta tag i det som du anser viktigt

Nu tog jag tjuren vid hornen (kanske inte riktigt, men så kändes det för mig) och berättade för min "chef" att jag söker nytt jobb. Han tog det väl inte så hårt, men tyckte jag hade fel syn på telefonförsäljare ^^
Men det som vart så lustigt just nu är att insåg just att jag inte riktigt vet vem som är min chef... tror det är killen som är pappaledig just nu... eller kan det ha vart kille jag prata med idag? Ajja, inget allvarligt problem, bara allt löser sig i slutändan så är ja nöjd :)

Men just för tillfället sitter jag och ser lyxfällan och jag måste säga att kvinnan med pengaproblem har mer problem än så. Vilken tvättäkta blondin! Men men, det är hennes bekymmer, jag har mina egna att ta hand om. Tex att jag är sjukt godissugen, men försöker hålla mig från att fara och köpa. Troligtvis håller jag mig ifrån det, det är mörkt ute och mitt busskort är tomt ^^


Nu skall ja busa med min man och äta kladdkaka!! (den tar fan i mig aldrig slut!)

Krams

Thrue time we change

Medans jag tog tag i disken slog en tanke mig: jag kan inte längre skriva. Jag har riktigt tappat den röda tråden, den spännande handligen. Det jag skriver nu för tiden är bara, ja, dynga. Det är tråkigt och helt ointressant. Jag kanske bara ska skriva när jag verkligen har något spännande att berätta? Men det är ju inte så jag jobbar. Jag skriver alltid när jag känner för det, vad det än handlar om.

Så... Jag fortsätter i samma bana som jag är på nu och ser vars det leder ^^

Krams

Vi har alla vår favorit

Jag har ett nytt favoritprogram, och jag har inte många. Världens bästa hotell! Sjukt roliga typer ^^


Men för att tala om något helt annat.  Jag har upptäckt att jag kan äta.
Jag äter hela tiden varje dag, det är mycket och det är lite, det är ofta och det är sällan. Men mest ofta. Trycker i mig de ena efter de andra, letar efter mer och gör något tilltugg till det. Ja, jag äter tamefan jämt! Om jag hade vart normal så hade jag inte suttit här med mina femtio kilo, dom hade vart många fler. Men jag är ju inte normal, och det är jag nöjd över! Det enda som oroar mig nu är att detta kommer att komma ikapp mig en vacker dag, det måste det väl göra?
Men jag får ta hand om det sen när det kommer^^


Men nu ska ja trycka i mig lite kladdkaka!
Krams

Vi måste ibland inse sanningen

A confession
Jag har tvångstankar. Kanske bra tvångstankar egentligen, det handlar mest om renlighet. Jag måste städa något varje dag, men när ja väl börjar kan det gå till överdrift ^^
Men den tvångstanke som jag har mest problem med är egentligen disken. Jag klara verkligen inte av att någon annan diskar hemma hos mig. Det är jätte snällt om nån vill göra det, men det är helt i onödan för jag diskar ändå om det sen. Det är inte så att jag inte tror att nån annan kan diska, men jag har sån bacillskräck ibland, men det är mest när det gäller mitt eget hem.

Sedan har vi ordningen. Har jag ställt en sak på ett ställe så ska den stå där. Flyttar nån nått så flyttar jag tillbaka det ;)

Jag har fler små tvångssyndrom, men jag orkar inte skriva alla fel jag har ^^

Krams

Dag 3, Vad är kärlek

Hardcore and Sexy
Kärlek kan ha många betydelser. Det finns så många varianter av kärlek.

Jag har tex stor kärlek till min katt, han betyder väldigt mycket för mig. Utan honom skulle jag känna mig enormt ensam ^^ Sedan har jag en annan kärlek, den är till min familj. Det är personer som oftast ställer upp, är irriterande, jobbiga och vet precis vad som ska göra för att gå mig på nerverna, men jag gillar dom ändå! Dom har alltid funnits där och jag vet att dom aldrig menar något illa.
Även vänner betyder mycket, jag älskar att ha många vänner, men få riktigt nära vänner och det är dom som betyder, dom jag kan lita på.

Sedan har jag en helt annan kärlek, och det är kärleken till skor, väskor, kläder och allt annat sådant pjoller. Pengar i all ära ;) Att pengar kan köpa lycka tror jag på, men det är något som bara varar för stunden.

Men när jag hör ordet kärlek så tänker jag egentligen bara på en sak, den sanna kärleken. Kärlek är när man känner sig trygg, kan vara sig själv och man känner sig hemma. Kärlek är när man får dela sin vardag med någon som betyder, någon som känns som sin andra hälft. Någon man vill dela sitt liv med.

Krams

Dag 2, Min önskelista

Listan kan bli lång, det är ju mycket man önskar sig ^^

Men mina främsta önskningar är:

- Hitta det perfekta jobbet
- Bygga mitt drömhus
- Få barn och bilda min egen familj
- Resa till lite olika ställen
- Bo i Norge en snärt

Det är väl vad jag kommer på just nu. Egentligen har jag inga speciella drömmar, det jag helst vill är att hitta ett jobb jag trivs med och bilda en familj. Som ni ser så har jag inte ragordna dom för jag vet inte vad jag vill först och så har jag vart lite realistisk ;) Kunde ju ha sett ut såhär också:

- Gifta mig med en snuskigt rik hunk
- Bo på ett palats i något tropiskt land
- Vara världskänd över min klädkollektion
- Äga en Hummer
osv..

Ja, det är väl lite väl långsökt, men vi ser väl!

Krams

Om du inte ser, öppna ögonen

I´m adiccted I suppose

Ibland är jag blind och ibland är det bara så att jag ser dåligt. Jag ser helheten, men inte detaljerna. Jag har sagt länge nu att jag måste kolla synen igen, men det är orken att göra det som är det svåra.

Sedan slog det mig en tanke, vad har jag att förlora?
Jag skulle säga egentligen ingenting. Kanske en liten sak, eller egentligen är den saken inte liten, men tror inte det försvinner bara för att jag sattsar. Man måste ju våga för att lyckas? Man måste ju försöka för att veta?
Fast man kanske ska vänta ett litet tag, ta det lite lugnt i början. Kanske inte kasta sig in mitt i smeten direkt, utan blanda ihop ingredienserna en efter en.
Men jag är faktiskt rädd denna gång, rädd att skrämma iväg eller göra bort mig. Jag har varit det förr och det är så jag går miste om saker och ting. Man kanske skulle krypa ur sitt skal för en gångs skull, men vi ser väl när jag orkar de ^^

Den här mannen duger åt mig än så länge!

Sådär lagom blyg.

Krams på min man

Dag 1, Presentera mig själv

Kände att det var dags att göra en sån här lista, faller för grupptrycket ^^
Ne, men jag har lite och göra, så vi ser hur länge jag kommer ihåg att skriva den här listan.

Dag 1  Presentera mig själv.
Dag 2  Min önskelista.
Dag 3  Vad är kärlek.
Dag 4  Det här åt jag idag.
Dag 5  Min dag.
Dag 6  Något jag brukar göra på måndagar.
Dag 7  Min bästa vän.
Dag 8  En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9  Min favoritstad.
Dag 10  Det här hade jag på mig idag.
Dag 11  Mina passioner.
Dag 12  I min handväska.
Dag 13  Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14  Min favoritplats.
Dag 15  Mina drömmar.
Dag 16  Det här är jag beroende utav.
Dag 17  Mitt favoritminne.
Dag 18  Min favoritfödelsedag.
Dag 19  En stark och svag sida jag har.
Dag 20  Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21  Ett annat ögonblick..
Dag 22  Det här upprör mig.
Dag 23  Det här får mig att må bättre.
Dag 24  Det här får mig att gråta.
Dag 25  En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26  Mina rädslor.
Dag 27  Min favoritfärg.
Dag 28  Det här saknar jag.
Dag 29  Min värsta mardröm .
Dag 30  En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Dag 1 Presentera mig själv

Jag är en 20 årig kvinna som nyligen flyttat till Umeå för att gå vidare med livet och lämna den trygghet som finns hemma i Arvidsjaur. Alltså gott från äkta norrlänning till gnällig västerbottning ;)
Jag har två bröder och har bott med min mor och far tills jag blev 16år och skulle börja gymnasiet. Bodde ett litet tag i Skellefteå, flyttade hem, flyttade ihop med mitt ex ca 1,5 år senare, flyttade till Kalix, blev singel och flyttade hem igen och nu är jag bosatt i Umeå med min fyrfota man Mulle, min katt.

Det finns ett ord som beskriver hela mig, förvirrad. Jag är en mycket förvirrad kvinna som har ett mycket dåligt minne och ett otroligt värdelöst lokalsinne(!) Och då menar jag värdelöst, jag vet bussen hem och till jobbet, det är ju huvudsaken. Har gott vilse i min egen hemort, alltså en plats där jag bott i 20år, ett litet samhälle.

Minnet kan vi sammanfatta till Guldfisk. Det är otroligt bra, men mycket mycket kort. Kanske inte så bra med andra ord. Har glömt min egen födelsedag (och alla andras), det är bara en av många saker jag glömmer.

Jag är även en renlig kvinna. Jag städar gärna jämt + tvättar, bäddar rent och möbleraom. Tycker om när det är snyggt och fräscht runt om mig. Kan inte ha samma kläder två dagar i rad, psykiskt inklistrat i bakhuvet. Vill även att saker skall verka nytt i mina ögon, alltså möblerar jag om. Tycker även om att ha nya saker, är där med lite av en shoppoholic. Lever över mina tillgångar!

Annars så är jag en mycket glad och possitiv person som tycker om att ha liv runt om sig. Men även att ha lugna hemmakvällar. Älskar att bo själv, men saknar den där stora starka karln ibland om nätterna, någon att äta middag med osv.
Jag är en flirtig och trevlig person som älskar att träffa nya männsikor. Jag söker gärna nya kontakter, men håller mig mest med mina gamla kära vänner som jag alltid kan lita på.

Det var väl kort och gott det jag kom på om mig själv, kanske fyller på lite mer senare om det dyker upp något. Men som ni kanske fattat, jag kommer inte att komma ihåg det ^^

Krams



Tror att vi alla har en drog i vardagen som vill ogärna delar med oss av

Cant handle the pain, this life is so hollow... 
and I cant stand this life when you are my poison.

Jag funderar ofta över varför saker och ting händer som dom gör.
Och varför man ibland inte gör någonting åt det.
Varför hamnar man ibland i en situation som man inte vill vara i,
men ändå väljer man att fortsätta i samma bana?

Jag väljer ofta vägar som inte gör mig illa, vägar jag vill.
Det får bära eller brista, men man lär ju av sina misstag.
Men det är så att jag har valt en väg för ett tag sen som
gör mig illa hur jag än vrider och vänder på det.
Har jag satt mig i en situation som jag inte kan hantera?
Det vore ju dumt att göra det,
men jag tror allvarligt att jag har lyckats!

Jag fortsätter att vara sjuk och hoppas en vilande helg
vänder det här så jag kan gå tillbaka och skapa nå peninga!
Finns inget värre än att vara utan pengar, det är då min filosofi.
Få mig på fall: ha mycket pengar! (ne, så allvarligt är det inte.
Men du ska iaf ha en inkomst och ha koll på vad du gör med pengarna.
Nån i förhållandet måste ju det, och inte ska det vara jag^^ )

A confession
Min dröm-man är en rolig typ. En person som kan bjuda på sig själv
(med vissa gränser) och har en underbar humor, ett ljuvligt skratt.
Helt enkelt någon jag kan dela min glädje med. Han får även vara
väldigt omtänksam, sätta mig i fokus i vardagen.
Jag skall vara något han brinner för, något som han vill vara med
dagligen (även nätter).
En spännande person som kommer på nya ideér att göra,
vill uppleva och nyfiket genomskåda vad livet har att erbjuda.
Kommer alltid på nya sätt att överraska mig,
får mig att känna mig bortskämd
och får mig att veta att jag är älskad.

Det är väl en del av den dröm-man jag vill ha,
men han får även komma med egna ideér av hur han ska vara
så jag får upptäcka lite själv.
Gör ju inget heller om han ser bra ut,
men det är väl inte det första jag går efter :)
Ju bättre personen är, desto vackrare blir man.

Nu skall jag se om jag kan göra nå nytta idag eller om jag ska
sitta och stirra ut genom fönstret och spoinera på grannarna.
Krams på dig min dröm-man!

Ibland behöver man två för att veta att man bara behöver en

Hade tidigare idag två katter. En var levande och en var död, en var busig och en låg mest som en hårboll på golvet. En var mjuk och len, den andre var mest som en tovig hårboll. Ja, min katt lossar mycket hår och efter en mycket extrem kammning så hade jag därmed två katter, en levande och en död. 

Har även insett att min katt är inte tillräckligt trög för att vara en hund. Han fattar helt enkelt inte när han ska hämta råttan så jag kan nå den, för att sedan kasta apport. Nästan hund, men inte riktigt.

Sedan har en handyman vart "hemma" hos mig ;) Jag ringde, han kom förbi. Enkelt. Men han kom inte för min skull, han kom för att fixa toan.. han var heller inte söt, runt 40... Detta var inte mina drömmars handyman!
Men han fixade toan och jag är nöjd.

Nu är det sleepover med Frida som inte får sova hos sig själv. Natti natt!
Krams

Beslutsångest, kanske ångrar man ett beslut som kommer att förändra ens liv?

Jag är nog den kvinna med mest humörsvängningar som jag känner! Ryck upp dig för F*N kvinna!!! Släpp det, gå vidare, do your thing. What so ever, bara du tar tag i kragen och ger dig en regäl spark i arslet och möt världen med nya ögon! (Nej, jag är inte schizzo. Bara lite mentalt rubbad)

Nu känns det mycket bättre :) Skulle behöva en vän som sa det till mig varje dag, men det är så att det inte är någon som vet hur jag verkligen känner... sad, but true.



Nu skall denna självsäkra kvinna möta sitt öde och gå vidare!
Krams

Big changes are the only ones

Det borde inte göra ont, men det gör det... varje sekund.
For på jobbet, tvingade mig igenom en förmiddag, gav upp och for hem. Det blir att vara hemma resten av veckan, vila upp mig rejält!
Blir att ha en hyresgäst imorgon till fredag, kvinna skall göra sig av med sina husdjur ;)

Och just nu har min käre man rivit ut en massa böcker ut på golvet, om det var med flit eller om det var jakt på en råtta vet jag inte. Men jag är helt säker på att det är jag som får städa upp efter honom... Men nu skall jag tycka synd om mig själv och ta det enda botumedel som finns, godis. Ja, det är lite synd om mig just nu ^^

Sedan insåg jag för nån dag sen att jag måste bort från face, de är där jag mår dåligt. Därför blir det mycket lite faceande för mig framöver. Jag orkar helt enkelt inte :)

Krams på en sorgsen tös

För att överraska sig själv behöver man göra något nytt

Kände mig händig och hade faktiskt gjort en sallad till maten (nej det händer inte ofta för när jag är i köket så kan det bli kaos och stressigt, då utesluts salladen helt enkelt ^^).

Ändå skaplig måltid och gott var det! Nu lever jag i ett par timmar till tills godsakerna åker fram ;)

Krams


Att vara konstig och förvirrad gör en bara mer till en människa.

Jag är en underlig kvinna. En förvirrad kvinna. En kvinna som inte vet om hon ska ta den högra foten före den vänstra.
Men det som inte dödar det härdar :)

Krams

Ibland måste man sitta still för att se det som rör sig

Jag trodde inte att det var möjligt igen, men tror att det har hänt igen. En skön känsla, men undrar om jag försöker nå det onårbara...

Jag vill inte vara sjuk, nu har ja börja må illa också. Först hosta och vanlig förkylning, sen kom huvudvärken och nu mår ja bara piss. Detta har inte jag råd med!! Men får väl hoppas jag är på benen snart, måste verkligen få i ordning här "hemma", står ju fortfarande oupplockade lådor och så kom det hit ännu mer saker igår, tack pojkar för hjälpen!! Självfallet att jag kan stryka era skjortor nu när ja har strykbrädan här ^^

Vill även baka, men om man ska baka behövs ingredienser och då måste man handla. Och jag orkar inte handla idag, får se om jag orkar följa Frida imorn på Coop, behöver verkligen handla om ja ska äta nå denna vecka.

Nu ska jag bara mysa ner mig i soffan, om jag inte sätter igång med att städa ist för att tycka synd om mig själv!
Krams

Praktiska saker är inte alltid så praktiska

Anlänt till Arvids. Nu väntas mys efter en tung, men kanon dag!
Kan säga så här om resväskor: Det är ju ett stort plus att ha en väska med hjul, det rullar som på lättare. Men att mötas av två decci snö när man ska fara var dock ingen höjdare! Jag rullade inte väskan, jag drog den och hade med mig en hel snöhög innan jag var framme vid hållplatsen (det är inte långt för er som vill veta) och självklart har dom ju plogat igen den lilla kuren, men in plumsa jag som alla andra och inväntade bussen.
Sedan var det ju roligt att det var slask och snö hela vägen från vassaplan till jobbet.. Jag var lite blöt om fötterna, hade ont i armarna efter att ha slitit väskan mestadels hela vägen. Hissen var min räddare för dagen!

Men jag är framme och det känns skönt att vara på välkända gator. Men saknar min man som alltid välkomnar mig hem (här var det dötthus). Men vi ses på söndag, you will make it!

Krams

Att erkänna att man ljuger är vägen till sanningen

I´m so wrong in all the right ways..

Ibland gör jag allt så fel för att få allt så rätt. Jag måste välja dåliga vägar för att komma till det bättre, jag måste göra felaktiga saker för att verka så bra. Jag lurar mig själv till sanningen, jag ljuger för att föreställa någon annan.
Men trots allt det så är detta den jag är och med det så är jag ingen annan än mig själv. På så sätt kan det inte stämma att jag lurar och bedrar, ljuger och beter mig fel. För man ska väl alltid vara sig själv trots vad andra säger?
Det är ju inte så att jag är den värsta personen på jorden och alla gör vi ju fel ibland, så jag tycker jag är en rätt skaplig person som enbart lever ut sitt liv ^^



Krams på lilla mig

Ibland får man unna sig saker i den stressade vardagen

Har ätit en efterlängtad semla och jag tror banne mig att jag ska trycka i mig en till! Sedan är det mycket disk kvar att ta tag i... Måste få klart allt innan fredag så att jag inte kommer hem efter helgen med en massa disk, inte uppskattat!
Men snälle Anders kom och hämtade två resväskor som skall tillbaka till mor och far, så nu fick jag lite mer plats att fylla med andra grejer ^^ Sedan får man ju även snåla skjuts av denne snälle karl på söndag så jag slipper buss! Dock är dom ju så otrevliga att fara redan på torsdag ist för på fredag då jag ska fara, men jag får väl helt enkelt finna mig i att det är så. ^^

Men nu ska ja ta tag i livet och göra klart, äta en semla och sedan dö i sängen.
Krams

Att erkänna sina svagheter är att bättra på sina styrkor

A confession
Kände för att fara ut och gå en sväng, men jag törs helt enkelt inte. Sån är jag, en liten fegis som inte vågar gå ute när det är mörkt ^^ Det är en helt annan sak om jag hade vart i Arvids, men här i storstan gäller andra bullar.

Men det kanske vänder när jag väl har vant mig med stan och lärt mig vars alltind finns och vars man ska gå för att komma nånstans. Men det är inte så troligt, för i stan lurar våldtäktsmän i alla buskar, ja jag menar alla buskar! Hade tänkt i helgen fara ut på en upptäcksresa runt om i området(dagtid), men kom på att det skull ju bli en resa till Arvids. See ya there!!

Krams

För att vara oplanerad så har jag det rätt planerat.

Vrid, slicka, doppa...

Fick höra dålig planering idag, och det kanske just de det var. Fick sprängade huvudvärk innan lunch, tänkte att det kanske går över när jag fått äta och vila huvet från telefonen ett tag, icket! Men iaf så bjöds det på semla på jobbet av snälle Kenneth, men inget jag vågade äta med min känsliga mage så tänkte att jag skulle göra en egen sen när jag kommer hem... trodde jag ja.
En halvtimme efter lunch gick jag hem, en timme senare låg jag och snarka på soffan. Så var väl nu ca en timme sen jag vakna. Missade helt enkelt fettisdagens semla, middagen för dagen och troligtvis sömnen i natt. Men nog lever jag för det!
Och det bästa med allt var att när jag vakna kom jag ihåg berget med disk som bara står och väntar på mig i köket.

Men har iaf hunnit med lite vettiga saker idag. Sökt lägenheter lite överallt och även jobb, ja jag ska byta. Trodde detta skulle vara det perfekta jobbet där man inte behöver röra sig och får prata hela dagarna, men det var inte så bra som det verkade. Jag är sjuuuukt rastlös och får som sagt huvudvärk av att sitta i telefonen. Lite synd att personalen är så kanon som den kan bli, bara därför vill jag stanna ^^

Och bara för att göra er uppmärksamma så kan jag meddela att Big bang theory är sjukt bra!

Krams på mitt dunkande huvud

Varför hålla fingrarna från kakburken när man kan banta sen?

Har märkt att jag inte kan hålla fingrarna borta från kakfatet, kan inte hålla känslorna i styr. Jag måste helt enkelt göra det som jag tycker är så fruktansvärt roligt!

Måste erkänna att det verkligen inte är roligt att diska om allt man äger för tredje gången! Och denna gång utan diskmaskin... Men det är värt vart enda borsttag, varenda putsning. Nu har jag (nästan) äntligen flyttat helt! Nu kan jag även börja baka nu när jag har mina bakgrejer här :D

Ska väl återgå till diskningen och sedan dö i sängen. Orkar helt enkelt inte ta alla kartonger idag, sparar lite dagsgöra till imorn ;P

Krams

Vänd livet till det bättre

Jag har insett att om man vill stanna med mig, vill stå vid mina sida, hålla min hand osv. så måste man ha tålamod. Men främst inga förhoppningar. Jag har beslutsångest med allt, och jag har inte riktigt koll på vad jag vill riktigt. Promise me you won´t fall in love with me. Det enda jag vet just nu är att jag trivs med det jag har och är glad att jag har valt en annan väg i min livsresa.

Det är väl nu det nya livet börjar? Som man brukar säga..
När man gör en helt ny vändning i livet är väl en nystart på livet?  Jag tror att jag börjar på riktigt nu :) Och det bästa med allt är att jag får hit resten av mina grejer imorn! Vill tacka ödmjukast till den snälle mannen som frivilligt kör hit allt :)

Krams på mannen med mitt liv

Det första intrycket är det enda som räknas

Jag tror jag har en stark inverkan/påverkan på folk ibland, dom kan helt enkelt inte glömma bort mig ;)

Har iaf vart väldigt hurtig idag och gått hela vägen till affärn (har väl inte rört mig i onödan den senaste tiden) och inskaffat lite nödproviant och kaffe(!) Så nu har jag avnjutit min första kopp från nya bryggarn. Vilken succé! Måset dock lära mig hur mycket kaffe det skall vara till mängden vatten, och måste även införskaffa en kaffeburk+mått. Men det får bli senare :)

Nu skall jag bara vara och må! Kanske njuta av det fina vädret en snärt till :)

Krams

Den sanna glädjen, pengar eller skadeglädje?

Den sanna lyckan är att ha satt sprätt på en massa pengar och investerat en kaffebryggare! Den är nästan lika söt som mig och jag hoppas att det är något som funkar, glömde köpa filter och kaffe... fail, big fail..

Men nu öppnades just vinaren efter många om och men och en inväntan på segfolket är nästa, sedan väntas spel och fnitter! Om någon känner sig ensam så finns det alltid hjärterum hos mig!!
Det blir ett spel som det sas att om man gillar skadeglädje så får detta 10/10 poäng, alla ggr. Men vi ser väl om det lever up p till det ;)


Kramselikrams

Ibland gör man ett misstag två ggr för att kunna lära sig

Jag kan helt enkelt inte lära mig.. I'm only gonna break break your break break your heart. Jag borde inte, kan inte, ska inte. Jag behöver tid och rum att finna mig själv och vad det nu är jag är ute efter.

Med andra ord, I´ve done it again..
Krams

Vi är alla olika och normala på våra vis

Det är dyrt att leva ett fattigt liv. Men har iaf investera lite smink från make-up store och så blev det en ny resväska idag, självklart är denna grön! Jag gillar clas-i-sjön/gubbdagiset/clasohlsons, finns otroligt mycket skräp där som jag vill ha ^^ Men nu är det slut handlat för den här månaden tror jag, har ju inte direkt mojlonen att leva på denna månad... men jag överlever!!

Nu blir det att färga håret och lägga på en ansiktsmask för att återfå ett någorlunda normalt ansikte. Bara myyys för min del ikväll, tror även det blir sängen mycket tidigt ikväll!

Krams

RSS 2.0