Jag är inte rädd att visa mig, men håller mig helst borta

Har allt tid i världen, men hinner inget. Har inget att göra och får inget gjort. Helt oplanerad, men är helt uppbokad.

Av nån underlig anledning så glömmer jag jämt att jag äger en kamera och det blir därmed nästan aldrig några bilder.. Men lite bilder från fredan blev det ^^ och det var samma mästerfotograf den gången också, Ronnie. (man kan undra vad motiven egentligen var ibland, och för det mesta blev det bilder på han ;P)

Hade tänkt bjuda på några, men först måste jag bara säga att jag är the top of the world!




Tv-dosan har en egen historia, en historia som berättar att det endast kvinnor som kan hitta grejer som ligger rakt framför näsan ;)

Hade iaf en trevlig helg, synd bara att kameran glömdes mestadels hela helgen.

puss o krams

Jag är inte rädd av att få skit under naglarna

Skenet bedrar. Låt er inte luras av hur jag ser ut, jag är helt enkelt ingen stadsfjolla som är rädd att få skit under naglarna!


Haft en underbart trevlig helg! Synd bara att vädret inte var på vår sida och att man inte var fullt lika peppad på lördan, men det gjorde inget ^^

Började med att allt för sent dra sig till Ume (inte mitt fel ;P), sedan panik äta medans man snabbt skull duscha och göra sig klar för att fara ut. Ist för att vänta på taxi i en timme så löpte man till bussen för att sen börja oroa sig om man verkligen var på rätt buss. Kom fram till gammkollegerna för ett varmt välkomnande, hälla i sig allt man hade, ut i regnet igen mot stan, vänta i en halvtimme för att ta sig in på krogen, blåsan vann och det blev en halvlöpning till Macedonken för att gå på toa, hittade till en båtkrog och sedan vidare till hotell. Helt plötsligt var det lördag och kolckan blev närmare fyra innan jag ens tagit mig ur sängen..

Lördagen började påt ungefär med att gå the-walk-of-shame för att bli upplockad och äta en flåtig dagen efter middag, "hem" för å duscha och göra sig klar för dag två (hade ingerst bråttom och kände mig fortfarande full från dagen innan?), var väl typ på G där vid 8-9 snåret och jag med min kära Frida begav oss sen ut relativt sent för att hitta nån fest. Alla krogar fulla eller vääldigt lång kö! Vi gav upp och följde en väldigt skum snubbe som lovade oss öl, efter många om och men så kom vi fram till slut och fick en varm avslagen öl vardera... INTE värt!
Lämnade snubben, for på MAX och åt, jag in på hotell och lilla Frida hem.
...Va hände?

Söndagskvällen började nalkas och vi var på väg att fara hem när min personliga taxi svek och skulle fara till Luleå ist. Inte planerat! Antingen få skjuss till Skeå och ta buss därifrån eller köra egen bil? Egen bil fick det bli, tack gubben!
Men de bästa med hela hemresan var att jag först fick testa mitt lokalsinne och köra i Umeå och ut därifrån, gick superb! Sen agerade jag mini-mekaniker och fyllde på olja ^^ Tur man inte behöver nån handyman, jag klarar mig själv! ;)

Så efter många om och men är man äntligen hemma i sin egen säng och mycket välkomnad hem av lillbubben. Synd dock att den andra gubben inte är här, men jag får helt enkelt överleva! ^^
Fick mig även en surprice när ja kolla konto, de här var den billigaste helgen jag vart med om! :O



puss o krams på de ljuva Umelivet!

Att kunna skrämma sig själv är en kunskap i sig

Vilken dag det egentligen har varit. Vaknade kl 7 (vet inte vad ja har fått för mig), började dagen med att vara valpvakt för att sedan fortsätta med att städa hela huset. Går dock inte fort när man har en liten sak som attakerar dammsugarn och man inte heller kan lämna henne ifred. Men lyckades iaf städa klart hela huset!
Sedan fixade man så att man har jobb i arvids, både "heltid" som man får fortsätta med i till hösten(förhoppningsvis) och ett extraknäck.

Det bästa med allt var att jag dominerade i köket vid middan! Gusis vad jag kan skrämma mig själv av hur duktig ja kan vara ;P Det blev en "vad-kylskåpet-bjuder-på", synd bara att jag inte minns vad ja stoppa i röran... men gott var det ^^

Tillsist hämtade jag mig ett paket som innehöll min senaste beställning ^^ Nu är jag lycklig till nästa gång!

puss o kram, kom hem!

Ibland vänder vädret också

Nu är det äntligen klart vad jag gör i sommar! Blir kvar i Arvids och har typ två jobb, ett "heltids" och ett extraknäck :) Och troligtvis har ja jobb till hösten med :D Frågan är om ja törs ta en lgh nu eller ska ja vänta?

puss o krams

Det är dom små liven som räknas

Det är så underbart att ha en hund i huset för en stund. En liten valp, en uppiggande sak, en glad sak, en mysig sak. Hundvakt åt morbrors lilla tillökning och det får mig bara att vilja ha en liten själv! Trots att hon vägrar kissa ute och väljer att göra det inne när man just kommit från en lång prom, att hon tuggar på allt i sin väg, att hon även tuggar på mina skor, att hon attakerar min lille man (nog för att han är lika duktig på att attakera), trots att hon vill ut mitt i mitt arbete att sätta på ett ansikte. Ja, hur skulle en sådan liten krabat få mig på dålig humör ^^


Fader var även iväg för en liten begravning av lill stumpan. Nu får hon äntligen vila i frid, på jaktmarkerna där hon hör hemma :) Sov sött stumpan och hälsa farfar! ♥

puss o krams på lill stumpan


Bortse från dom små problemen

Nu går det undan! Väntar på svar från 3 ställen nu om jobb :D Så kanske blir Arvids i sommar trots allt! Får hålla tummarna och hoppas på det bästa nästa vecka.

Har ju även investera i en ny telefon. Japp, trotsade plånboken och tog tillfället i akt!



Och förutom att min dator är full med damm så är jag riktigt lycklig just nu!

puss o krams

När vi inte lärt oss parkera fortsätter vi framåt

Ibland älskar jag mina föräldrar lite extra, får se om dom har ordnat ett annat jobb åt mig nu så jag slipper fara till Aplog! Vore kanoners :D

Var även in på expert och skulle fixa med försäkringen på telen, men jag får tydligen ha den gratis ett tag till. Det är ju inte helt fel, men jag hoppas att det stämmer att jag har försäkring ändå.. sedan tycker jag inte om folk som inte kan parkera, att parkera en meter utanför rutan är inte rätt parkerat! Och jag tycker heller inte om att dom gjort om på dollar, jag hittar inget! Men men, inget som jag avlider av :)

Ikväll väntas souvas med moster å hennes man. Tur jag är kung på att hacka grönsaker ;)

puss o krams

Ur avund väcks ilska

Upptäckte just en sak, jag har väldigt lätt för att bli avundsjuk. Varför? Nog för att mitt liv går i spillror omvartannat, men för det vill jag inte leva någon annans liv. Men det finns dom där små detaljerna som jag vill ha, det där lilla extra som saknas i min vardag.
Dock finns det ju ingen anledning att vara avundsjuk, det hjälper ju som inte att vara de.

puss o krams

Pengar skänker oss glädje samtidigt som det är ett stort bekymmer för många

Fick mig ett chockbesked idag, det ramlar visst in pengar imorn på kontot! Inte en dag försent, kanske nån dag för tidigt. Ska försöka hålla mig så att jag klarar mig nästa månad ^^

Iaf så blev jag inte miljonär, men längre bort från fattig. Så ska väl betala det som måstes och sen köpa det som måstes. Tror inte det blir över så många kronor sen..

puss o krams

Mänskligheten kommer att vara med i jordens undergång, oavsett när den händer

Det skrivs och det sägs mycket om jordens undergång som sker på lördag, därför tänkte jag också lägga en kommentar om just jordens undergång. Den sker när den sker! Och jag är relativt säker på att den inte sker nu på lördag.
Vilket som, om det nu inträffar på lördag så gör det mig ingenting, egentligen. Om alla mina nära och kära ska ryka med så vill jag också det. Många bekymmer slipper jag också... Behöver ju inte söka jobb nå mer!

Det där var bara för att se det positivt. Men om det händer på lördag så kan man ju inte göra något åt saken. Men om det inte händer på lördag så hoppas jag att gubben som hitta på allt har ett riktigt bra gömställe. Jag skulle då inte vilja vara i hans skor på söndag, han hade ju som ingen backup-plan.
Ajja, tokiga gammla gubbar ska man aldrig lita på!

puss o krams

Don´t stop believe

Det har vart en konstig morgon och en konstig dag, följt av en långsam kväll.
Började iaf kl 05.00 (ca, kollade inte så noga) då min underbara fyrbenta man satt bakom rullgardinen och kikade ut genom fönstret. Genom hans smidiga vändning for gardinen upp med en smäll, lika så gjorde jag upp ur sängen och katten genom rummet. Har vart med om bättre väckningar.
Sedan blev kl 09.30 och än en gång var katten på rövarstråk, denna gång ville han ut ur rummet och började med att skrika, sen kasta runt en råtta överallt. Jag bestämde mig för att gå upp, släppa ut honom och lägga mig igen.
Kl 11.00 börjar min far att kasta denna råtta upp för trappen och in i mitt rum (min katt kan apportera och därmed levde det satan varje gång råttan flög in).
Slutligen kl 12.30 ringer telefonen och jag hade helt plötsligt ett jobb i sommar. Sen gav jag upp och steg upp ur sängen. Vad hände med underbara sovmornar?

Dagen fortsatte väl inte så rolig som min morron vart. Prästen kom och vi pratade om älskade farfar. Tydligen kan man inte bara dö, det är så mycket man måste göra innan man får vila i frid.

Under kvällen blev det en snabbt ihopvispad chokladpuddig för att därefter trycka i mig en påsa popcorn i vanlig ordning framför en film för att glömma allt jag egentligen måste göra. Är popcorn beroende framkallande?

Insåg just många saker jag måste göra imorn och det som står överst på listan är AF, denna f-bannade AF! Ska iaf kräma ur dom ett å annat så dom gör nån nytta denna gång!

Jag begär er inte att tro, bara lita på mig!


puss o krams

Sikta på ett långt och lyckligt liv

Jag vet inte hur det är med er, men vill ni veta när ni skall dö?
Det tycker jag är något man tar när det kommer. Självklart kan man ju aldrig veta om det kommer att inträffa någon olycka, men tydligen så har dom hittat på nå sätt att räkna ut hur mycket vi kommer att åldras genom ett blodprov. Vill man veta de?

Jag som är... egentligen inte rädd, men vill helst inte hanskas med döden, vill absolut inte veta. Vad är meningen med de, så du hinner göra allt innan den åldern? Pleace, lev bara livet och ta saker och ting som de kommer.

Vi lever som en hiss, ibland går det upp och ibland går det ner

Det går inte bra nu. JAG skulle inte säga att det går bra nu. Det ringer folk och det frågas saker, bara för att konstatera att jag inte har ett eget hem. Bara för att få mig att säga "nej, jag har inget jobb än. Jag söker för fullt, men får hela tiden nobben. Därav har jag inte råd att flytta från mampapsen". Dessutom har min hud sagt upp sig som fungerande del av min kropp, min mage lever ett eget liv, mina ögon vägrar se ordentligt, mitt hjärta orkar inte pumpa blodet nog snabbt så jag ska orka hela vägen upp för trapporna, mina knän viker sig, min rygg är paj och jag har glömt var jag lagt mitt huvud.

Men trots allt så är det mesta mitt fel. Så jag har enbart mig själv att skylla och med de vill jag bara säga att jag lever ändå och allting löser sig i slutändan!

Var ju ändå på intervju idag i Aplog, är inge vidare sugen på att bo där i sommar, men man tar vad man får. Ser väl till slutet av veckan om jag får de eller ej. Senare var jag på synundersökning bara för att sänka självkänslan lite och få reda på att jag ser värre och värre. Från -2,75 till -3,0. Och på glasögonen insåg vi att jag bara hade -2,5 så det var ju inte konstigt att jag inte ser ordentligt!
Proppade iaf i mig en popcornpåse så jag är glad ändå!

puss o krams

Det finns egentligen inga ord som kan beskriva precis hur bra du var

Har inte kunnat skriva, tappade allt. Allt blev tomt. Det blev det för mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag vet inte vars jag ska börja. Det här är situationer jag inte kan hanskas med, saker jag önskar aldrig ska inträffa. Saker jag intalar mig själv aldrig händer.

Därför tillägnar jag detta inlägg till farfar ♥
Du var farfarn med den blå traktorn och alla de finesser.
Du var farfarn som kunde det mesta.
Du kunde ha blivit min slöjdlärare, du kunde till och med ha blivit min mattelärare om jag fått vetat vilket geni du var.

Du var farfarn som älskade oss barnbarn och vi var barnbarnen som älskade dig.
Du var farfarn som var tjurig in i de sista, det fanns helt enkelt inget du inte kunde göra själv.
Du var farfarn som egentligen ingenting hörde, men ingenting undgick dig.
Du var farfarn som alltid sa "drick de int mätt".
Och du var farfarn vi kallade Hebbe och det var Hebbe vi alla älskade!


Älskade farfar, vila i frid ♥
puss o krams

Vi lever bäst tillsammans

Nu passar den mer in i min vardag:

Nevermind, I'll find someone better then you
I wish nothing but the best for me
Don't forget me, I beg
I was the best that you had
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead.

Someone like you - Adele


En del uppträder efter hur dom själv vill ha det. Dom andra uppträder efter hur andra vill ha det.
Jag placerar mig mittimellan. Självklart gör jag ju som jag vill ha det, men jag gör även som andra vill. Man kan inte alltid leva bara efter sig själv, nån gång måste man blanda in nån annan i sitt liv.

Och i just denna sekund saknar jag lillstumpan lite mer än annars. Mystjejen som kunde ha hållit mig sällskap på en promenad, finnas där när min lilla gubben är på upptäcksfärd eller bara allmänt hälsa mig välkommen hem!


puss o krams

Att en kyss kan göra skillnad vet vi, men om det sker över hela kroppen ser vi förändringar

Jag har ingen aning hur jag ska lösa alla världes bekymmer, men å andra sidan så är det ingen annan heller som har. Det finns saker som ingen vanlig dödlig kan lösa eller hjälpa att det händer.
Så därför satta jag mig på en solstol nästintill naken och solade som aldrig förr. Det enda jag kan lösa just nu är min otroligt vita hy som ska få sig en solkyss så det bara skriker om det. Och ja, solen tog idag och det syns att jag blivit kysst över hela kroppen!



Väntar på svar om jag har någon bil till imorn, isf blir det av till Aplog. Inget hundra procent sugen, men pengar är pengar och det är de jag strävar efter!

puss o krams

Ibland går det upp ett ljus för en del

Helt plötsligt från ingenstans försvann en känsla som jag länge velat bli av med. Det var en ny skön känsla som for över mig när denna dåliga känsla försvann! Jag var rent tvungen att le för mig själv, så bra kändes det. Som om en sten föll från mitt bröst. Och i samma veva ringer telefonen och det blir iväg på en arbetsintervju igen!
Var det denna känsla som stoppade mig från att gå vidare med livet?

Ja, nu bryr jag mig inte längre helt enkelt (på ett bra sätt alltså) och jag kan äntligen vara lycklig med det jag har :)

Ska tänka över det där med telefonen en gång till, men som det ser ut nu så har det börjat ljusna och jag kan kanske unna mig det ^^

puss o krams

Dom säger man ska ta tillfället i akt

Som sagt, jag har en tendens att fastna i det förflutna och längta tillbaka till en tid som ej går att få igen. Det är en tid vi alla är med om, men som tar slut alldeles för fort, barndomen. Visst känner jag mig som ett barn ibland, men det är ju inte samma sak när ingen annan vill leka med mig i sandlådan. Och nu menar jag leka på riktigt, inget annat!

Iaf så känns det som om jag har fastnat och tar mig inte längre. Ser hellre tillbaka på en tid då jag visste vad jag ville och gjorde det jag gjorde, ist för att titta på en framtid som är så oklar att jag blir mörkrädd. Inget, absolut inget är fastställt och planerat och jag har ingen aning om vars jag kommer att hamna om några år. På nått vis är det spännande och jag känner mig inte fast, men det skulle ha vart skönt att veta en sak iaf, att en grej var klar så jag kan gå vidare med livet. Men icket! Har lekt för länge i sandlådan att det tillsist blivit lera och nu sitter jag fast i lervällingen.

Men trots att jag sitter här utan eget hem, utan pengar och framtidsplaner och funderar över att skaffa en ny telefon. En såndär som alla andra har, en såndär frän sak som man kan skryta med... Ne, mest för att den har GPS, en uppfinning jag älskar! Och så håller min nuvarande på att säga upp sig, den har ju ändå vart med i 2,5 år ungefär och det mina vänner är rekord!
Ska jag utmana plånboken eller vänta till bättre tider? Men vad jag har hört så lever vi bara en gång och borde leva det livet ut. Så ta tillfället i akt då?

Det är tur jag är ung än och har hela livet framför mig(?) Och tur jag inte behöver oroa mig över pensionen iaf, då hade jag haft lätt panik vid det här laget!

puss o krams på mitt ständiga sökande efter framgång

När man vill återvända till barndomen igen finns det inget annat val än att stanna i den tid man är nu

Satt och läste min gamla blogg nyss och måste säga att jag skrev mycket bättre då, och det var inte så längesen, bara just före jul ^^ Men ack så dyster jag var.. Den tiden hoppas jag ska gå förbi, för nej, den är inte de än. Inte helt och hållet. Det hugger fortfarande i hjärtat, men tror mest det handlar om hur bedragen och lurad jag blev, inget annat. Sen så har det ju inte blivit bättre med tanke på att jag inte kan stanna i Umeå längre och inget jobb har och att allt har kört ihop sig. Men det löser sig :)

Ibland när jag läser igenom gamla inlägg så ser jag efter varje mening hur humöret ändras. Ju mer jag peppar mig själv desto gladare blir inlägget ^^ Kan börja med att skriva att mitt liv är över för att sedan avsluta med att jag är kungen på stället!

Dock är det nå fel på blogg.se eller om det bara är min (skulle inte förvåna mig), för mina inlägg syns inte. Men det får väl komma som en bomb imorn! Och som sagt, jag skriver för min skull, inte för er ;)

Krams hjärtat

We do what we feel like doing

Ibland så känner jag mig rätt kluven. Jag är inte en kvinna som kan hanskas med för många saker samtidigt, och nu menar jag inte att jag inte kan göra två saker samtidigt för det kan jag! Jag menar mest när saker och ting händer i vardagen, jag har svårt att göra val när valet måste ske snabbt. Jag vill ta mig en funderare, vända och vrida, se vad utvägen kan bli.
Frågar du mig nu om ett stort val och vill ha svar med en gång måste jag göra dig besviken och tacka nej till alla alternativen. Det är lättare att inte välja något alls, än att göra ett stort misstag. Ja, jag väljer den enkla utvägen, men jag kan lika fort ta risker! Helt enkelt en oberäknelig kvinna ^^

Men efter att ha fått rätt bra ordning i rummet (igen) så kan ja som pusta ut och smälta att jag faktiskt är tillbaka, tillbaka i arvids. Sedan slog det mig att jag ska sluta fly från pproblemen, hellre hanskas med det och lösa situationen. Ibland går det upp ett litet ljus för mig också ;)

Krams på en kluven värld

Vi letar alla meningen med livet

Jag lider av något som kallas otur och nu har det expanderat ut sig och blivit något som är värre än otur.  Och helt plötsligt saknar jag Chefs-gänget mer än jag vet int vad! Hade världens kanonkväll i fredags med hela högen och nu väntar jag ivrigt när det blir en reunion!

Nu är iaf det mesta uppackat och jag vet helt enkelt inte vars jag ska ta vägen. Jag sitter utan jobb, framtidsplaner och pengar. Vad gör man då?
Som jag känner så skulle jag kunna gå i graven just nu för jag orkar helt enkelt inte med att det ska fortsätta gå dåligt för mig.

Men allt har väl en mening och ödet tar oss dit vi egentligen vill utan att veta om det? Allt händer av en mening :)

Krams

Vi vill alla höra sådant som får en att må bra

Hade tänkt mig upp tidigt idag för att packa ihop en del saker, men efter att ha blivit väckt av ett mycket trevligt samtal i natt så blev inte fallet så. Men hann iaf upp till tvättiden som var kl 13, stora framsteg kan man göra ibland!

Nu skall det tvättas klart, göra sig i ordning inför ikväll och allmänt få ordning på grejerna här.

För att jag saknar dig stumpan!

Krams på nattliga samtal

När tiden känns kort, hitta vi på något för att dryga ut den

Fy f*n! Nu var iaf köket avklarat, eller de är nå smågrejer som jag inte kan packa ner riktigt än. Men annars är det så gott som klart. Eller massor av grejer som jag inte kan packa ner förns dagen då allt skall skyfflas bort.

Nu är jag sjukligt hungrig! Åt en vegetarisk middag och jag kan konstatera att jag inte står mig på bara grönsaker, kött måste det vara!

Krams

Vi lever i en tid och vill tillbaka till en annan

Varför levde inte jag på 60-talet. Den tiden verkade så mycket enklare, alla såg så mycket lyckligare ut. Och man hade ju ett sjukt snyggt mode då! Nemen helt ärligt så gillar jag det glada 60-talet. If we can turn back time!

Krams på tidernas återkomst

Vi förtjänar alla att få tid för oss själva

Jag är en mycket lat människa. Jag vet att jag har saker att göra, men väljer ist att ligga kvar i soffan efter att bara ha flyttat mig från sängen. Ja, jag är relativt lat. Men när ja väl börjar med något kan det gå undan och slutar inte förns det är klart.

Men just idag kände jag inte för att göra nått..

Krams

Dom säger att blod är tjockare än vatten, och jag tror dom

Har upptäckt att jag börjar likna min mor mer och mer. Är det bra?

Det enda jag vet är att min äldsta bror är lik min mor och min yngre bror är lik min äldre, men jag är inte lik mina bröder så då borde jag inte vara lik min mor ;) Gu vad jag är smart ibland!

Krams

Ibland vet man inte vad man ska ska göra

Just nu känner jag att jag får gluten! Jag orkar inte göra nått, trodde att allt var klart och att jag skulle få ordning på livet igen, men icket! Får väl hoppas dom fortfarande vill ha mig där... annars vet jag faktiskt inte vad ja ska göra i sommar. Orkar inte vara arbetslös igen!

Ne, undra om jag ska gräva ner mig i en filt framför en film och bara dö. Eller så tar jag tag i livet.. igen.

Krams

Jag säger inte hej då, utan vi ses sen

Det var nästintill jobbigt idag. Sa halvt farväl till gänget på jobbet, sa som upp mig idag. Skönt att man ska sluta där, men tråkigt att måste lämna dom som jobbar där. Men det blir en liten fest på fredag (vi kan se det som en avskedsfest ;)), en fest som anordnas på jobbet där allt är gratis!

Har lite lätt panik just nu. Det sägs en sak, men menas en annan. Nu är det inte säkert längre om jag har jobb... Men får väl hoppas på det bästa :)

Nu skall här börjas packas ihop grejer, en efter en. Och jag är inte sugen!! Men det måste göras..

Krams

Vi är alla på resande fot

Mycket intressant resa till Umeå.
Först var det busschaffören som verkade chockad när jag sa att jag skulle till Umeå, sen när jag kom fram till Skeå så var vi en halvtimme tidigare så blev att vänta i en dryg timme och där träffade jag en icke svensk person som varken kunde svenska eller engelska. Ja, den här mannen skulle bestämt prata med mig, eller fråga något(?) Det enda jag förstod var Boliden. Han pekade och viftade, skrattade och babbla på sitt språk. Jag fattade fortfarande ingenting. Men tillsist tror jag att jag fick ur honom vad han ville: han undrade om jag också skulle till Boliden. Troligtvis inte! Och snacka om att han blev besviken när han fick veta de. Haha!

Iaf på bussen från Skeå satt det två flickor och gapflabbade halva resan och tillsist var vi en kvart tidigare framme och det resulterade att jag hann med nästa buss. Men där hade vi yttligare ett problem. Självklart har dom ju fått för sig att ändra lokalbussarna och jag stog som ett frågetecken där ett tag tills jag tillsist vågade chansa på att åka med en som går till stället min gamla buss brukar gå till, jag kom hem iaf!

Och jag var hemma i "min" underbara lgh, som jag ska lämna till helgen troligtvis... Men jag fick hem lillgubben och kan man snacka om glad! Mest jag som blev glad, men tror även han längtade hem ^^ Nu ska jag bara mysa! Sen krypa ner under täcket och må. Dock kunde en viss man ha fått krypa ner med mig, men jag får klara mig med min fyrbenta ikväll ;)

Dock så undrar jag vars det bär av imorn...?


Krams på underbara bussresor

Vi tar ett steg i taget för att ta oss vidare

Tihi ^^ Är på ett sånt där flickigt humör idag! Som en nybliven tonåring. Lite skrämmande är det, men det är ju en bra sak som fått mig såhär... fnissig. Haha! Känner mig löjlig, men återgår väl till normalt tillstånd snart!

Blir iaf att fara tillbaks till Umeå idag, efter att ha vart i skeå-vidare till arvids-sen malå- och slutligen piteå. Är sjukligt less att färdas omkring nu! Men förhoppningsvis flyttar jag permanent hem till helgen :) Får veta i slutet av veckan vars det blir jag jobbar och vars det blir jag flyttar. (orkar egentligen inte flytta nånstans just nu, enbart till en lgh här i arvids, inte längre)

Ursäkta påskbrännan och goggelbrännan ;)

Krams

Roligare saker har ja ju vart med om, men vi hoppas att det går bra!
Älskar dig farfar ♥

♥Krams

Vi vrider och vänder för att se alla sidor och möjligheter

En såndär jobbig känsla drog just över mig. Sitter fast i ett vägskäl där jag faktiskt inte har någon aning om vilken väg jag ska gå. Får helt enkelt stå på tomgången tills jag fått tag på en karta!

Livet blir mycket roligare om man även får se baksidan av det!

♥Krams

Det är när vi har flera alternativ som vi kan göra ett val

Ojojoj, fick glada besked i Malå. Får jobbet om jag vill ha det, men det är mycket nu. Får veta det om det andra jobbet i slutet av veckan :) Då blir valet lite klarare.

Om jag tar jobbet i Malå och dom lyckas skaffa en heltidstjänst åt mig i lycksele, ska jag ta det då? Jag börjar bli lite less att flytta, men är det värt det? Känner ju ingen där så var ju inte så jätte lockande..

Annars så gick tojjan som ett skollat troll idag ;P

Krams på jag och mitt röriga liv

...

Helt ärligt så orkar jag inte med nå mer. Det blir för mycket, det får inte hända allt på samma gång.. Jag vill bara sätta mig i en låda och ställa den i ett hörn! Sitta där och hoppas att allt blir bra.
Det är inte rättvist just nu, livet är inte rättvist just nu...

Krams på dig farfar ♥♥

RSS 2.0