Som ett barn på julafton (som mig själv på julafton*)

Har ingått i något jag aldrig trodde skulle inträffa. Har numer ett godislöfte för att tagga ner lite på sockerkickarna ;) Får bara äta godis på lördagar och igår märktes det att det var andra dagen utan godis. Att man kan bli så sur utan socker och så trött?

Men till det roliga som hänt är att fader äntligen har fått sig en hund!! :D Så om sju veckor flyttar jag tillbaka till mor och far då den lilla flyttar till Hantverkargatan ;)
Dock kommer suget efter en egen hund inte att minska.... Men den dagen kommer väl nån gång :)

puss o krams

När världen snurrar runt gäller det att hänga med

När världen förändras så följer vi med den, när personer förändras lämnas dom till sitt eget öde

Ibland svävar jag iväg i min egen värld, eller det händer väldigt ofta att jag kortsluter och tappar kontakten med omvärlden. Men iaf så brukar jag fundera över hur jag var för fem år sen, eller bara för ett år sen. Mycket har hänt och mycket har jag insett att man inte skall ta förgivet. Jag har fått en annan syn på livet, en annan blick på människor.

Jag uppskattar mer det jag har och värdesätter mycket mer än jag gjorde. Jag gör det som jag känner är bäst för mig. Jag kanske har blivit självisk, jag kanske gör mer det som gynnar mig. Men man lär sig av sina misstag och därför har jag blivit den jag är.

puss o krams

När man inte vill så måste man

Söker nytt jobb.. igen.. än en gång.. Jag vill inte(!), men måste om jag ska få fast nån gång. Jag trivs ju så himla bra, men vet ju inte hur länge det varar.
Så nu skall Cv:t skickas runt igen och komma tillbaka till utgångsplatsen. Ja, det är så det funkar. Det är bara när jag inte skickat Cv:t som jag har fått jobba så måste ju har vart nå fel på det ;) Men nu har jag skrivit ett nytt och fräscht! Mest pga att det andra har sprungit bort.

På tal om jobbsökande så har vädret verkligen visat att vintern är på väg, hösten gör sitt. Är väldigt nöjd med dom inhandlade vinterkläderna. Crocsen, fodrade fleesjackan, tjocksockarna (eller dom gjord ja själv) och snart kommer min nya jacka!

Sedan så är även mitt drömhus till salu! Är sjukt sugen att bara slå till. Har skickat att jag är intresserad och får se sen hur allt blir ^^
Detta var ifall ni var intresserade :P

puss o krams

A neede woman is a painful woman

Jag är en mycket krävande kvinna som kräver sin sak på sin plats. Många kanske tycker det vore en dröm att bo med någon som alltid tog tag i disken, tvätten, städningen m.m. Men helt ärligt så är det nog rena helvetet, det är iaf det för mig.
Att leva med mig kräver mycket tålamod och ett lugnt sinne. Jag är helvetet man lever med. Jag gnäller när disken är fel, när städningen är fel, när tvätten är fel, när saker ligger fel. Ja, jag skulle säga när det gäller allt.
Jag får panik när saker inte ligger där jag har lagt dom. Får panik när det ligger saker all over the place. Jag blir arg när jag inte får nån hjälp fast jag inte vill att någon skall göra saker åt mig.
Jag är nog helt enkelt inte drömkvinnan man vill leva med. Och jag tror att karln inte har det lätt varje dag, men det är mest jag som överdriver det mesta i min vardag. But hey, that's who I am! ^^

puss o krams

Flitigt arbete visar resultat

Vilken flitig dag! Äntligen har vi tagit tag i att rensa förrådet, fått bort en massa skrot som bara tog plats, organisera lite och hämtat en annan byrå till sovrummet. Mycket fint vart det! Nu behövs bara en ny tapetsering där..

Så efter en dag med springandes upp och ner för trapporna sitter man nu med sin stickning i vanlig ordning och ser Die hard på tv. En mycket slö lördagkväll, skippade med andra ord vinar kvällen ^^
Bara synd att tv redan är trasig...

puss o krams

Man kan köpa sin egen lycka, annars skulle inte min garderob vara full av lyckliga saker!

Jag blir så lycklig av att få hem paket med grejer ^^ Igår skorna och idag kläder. Livet leker, men kontot sviktar. Blir att ta det lungt med handlandet ett tag nu så man har råd att leva ett tag till.
Men om bara idioterna (ja, det är vad ja vill kalla dom) kunde betala tillbaka det de är skylldig så hade ja inte behövt bry mig så hårt om vars ja lägger pengarna. Men ist för att betala mig så köper de nya saker och säger att de inte har råd just nu... Det går inte riktigt ihop för mig?

Men det är väl den del av misstag man lär sig av, skall aldrig mer låna ut saker/pengar/mm till personer jag tydligen inte kan lita på. Eller egentligen är det bara en av dom som jag inte kan lita på.

Men nog om dom. Ikväll blir det tvättning, städning och annat smått å gått. Skall bli rent och fräsch till karln kommer hem imorn, eller iaf så fritt från katthår som det går ^^


puss o krams

Lycka är när vi får det vi vill ha

Och så var dom hemma, mina efterlängtade skor! :D Dom kommer att bli väl användna i vinter. Mina mysiga svarta ^^

Sen råka de ju bara vara ett litet paket hem med en massa garn ;P

puss o krams


Vi vet själva vad våra talanger är

Sitter och tittar på Idol som har dragit igång igen efter ett års uppehåll. En ny jury som dom bara har satt ihop med brist på personal. Vem tror Alexander Bard att han är? Jag är väl ingen expert när det kommer till sång, men jag är inte tondöv. Jag har även trott att Idol är en sångtävlig, men tydligen var det inte så. Jag hade nog också reagerat på samma sätt om någon hade frågat mig om det var det om jag stod där.

Ajja, tur jag inte kan sjunga så jag slipper vara med om något som Idol. Jag nöjer mig med badrummet och duschmunstycket och ekot som ljuder så vackert att t.o.m Mulle börjar undra vad det är som låter.

puss o krams

Det är det vi drömmer om som gör oss lyckliga

Har hitta mig drömmskorna, drömmskorna för Miriam! Som många vet så går jag jämt i mina foppa. Ibland är det nära att jag tar dom när man ska ut på festligheter, men riktigt så illa är det inte. Men iaf så har jag hittat dom, dom som skall hålla mig varma i vinter: crocs blitzen!

Kan knappt vänta tills dom är i min ägo!

puss o krams


We replace the old with the new

Idag fick min lilleman sitt nya klösträd! Och de var större än vad ja hade tänkt, men ack så roligt det måste vara! Om det bara hade vare lite större så vi kunde vara och klättra som de apor vi ursprungligen är ;)

Hade inte så bra "före"bild men ni kanske förstår:

Inte så roligt träd, och litet var det. (men älskat!)

Men detta var något mycket bättre! ;P

Så ett stort paket anlände, men dock inte till mig. Det paketet kommer nästa vecka, så jag får allt vänta. Men en händig karl hade jag idag som lydigt kom och hämta detta medans ja jobba och byggde t.o.m ihop det ^^ Det är så en karl ska vara ;)

Den egentliga anledningen till att ett nytt införskffades var att det gamla var så tärt och för att erkänna så var min katt för fet för den gamla ^^

(dock försöker Mulle ta sig in i lådan där det gamla trädet ligger... uppskattat att man kommer hem med nya grejer?)

puss o krams!


Lever efter inställningen att man inte kan få allt här i världen

Steg upp (lite sent) i morse och var på väg in i köket för att äta frukost när jag stöter på lilla Mulle som prövar mina skor. Han är allt för söt den där saken ^^



Började officiellt min första halvheltidstjänst. Så nu jobbar man hela dagarna, äntligen! Peninga, peninga.
Förövrigt så hatar jag, helt ärligt hatar, reklam. Eller jag får det gärna själv, men om någon annan sate kunde dela ut dom till alla ist för jag... Dagens i-land problem!
Men vad händer när jobbet tar slut?

Sen så har man ju även för ovanlighetens skull hunnit ta en svängom med dammsugarn och skrubba badrummet, gu se fräscht det känns! Dags att ta tag i en diskhög jag lämnade igår. Vad vore en diskmaskin i köket?... Alldeles, alldeles underbart!

puss o krams

RSS 2.0