Att inte visa det man står för är som att ljuga för sig själv

Jag tycker det är fegt att inte kunna se sanningen i vitögat. Jag tycker det är fegt att inte stå för sina egna handlingar. Jag tycker det är fegt att inte erkänna det alla redan vet. Jag tycker det är fegt att inte städa upp sina egna misstag.
Jag är inte feg, jag är bara mindre modig.


Jag har alltid undrat över hur saker och ting hade vart om jag hade vart lite smartare, lite populärare, lite snyggare och lite roligare.... Men nu är jag bara smart, populär, snygg och rolig! Och det får jag helt enkelt leva med.

Ne, men helt seriöst så ser det inte så ljust ut för mig på jobbfronten. Hade arbetsplatsmöte idag och som jag såg det så var det bara jag som satt risigt till. Så ut på arbetssökarmarknaden igen! Wihoo.. Lämnar det åt ödet och stickar mina vantar ist :)

puss o krams

En liten tid tillbaka

Vet inte varför, men nyheten gjorde mig glad och jag vet inte varför. Kan det vara skadeglädje? Känns som skadeglädje!


Har haft fullt upp.. eller bara vart lat och inte orkat skriva här. Men iaf så är ett sovrum omtapetserat (kanske kommer upp nå bilder sen när nya sängen har anlänt) har fixat och möbleratom. Har bara allmänt donat i lägenheten.
Sedan har ja fått ett ryck och ska ta hand om mig själv lite mer. Så den bleka hyn skall bort med lite cancerframkallande solning, skall klippa mitt hår, fixa mig en färg i håret som jag är nöjd med, uppdaterat sminkväskan, rakat benen (ja hade inte slutat helt, men gjorde de ikväll), fixat ögonbrynen och köpt en hudkräm som ska ge lyster till hyn. Sen vet ja inte om jag har gjort nå mer... Jo, har sjävklart målat naglarna ^^

Känns som om det är mycket som är på gång och mer kommer det att bli. Känns som om jag gör mer än jag klarar av och saker som inte är värt att nöta på. Men ändå kämpar jag där, trampar på samma plats för att det är bra just nu. Men sen då?
Finns många saker jag "hatar", men desto fler som jag älskar. Dock börjar mycket negativt strö över min vardag och jag kan inte sopa bort det riktigt. Det enda jag kan göra är att vänta och se om vinden vänder.

puss o krams

Dom säger att livet hänger på en skör tråd, vad händer om tråden tar slut då?

Snart är den sista tygbiten uppsydd och det får bli en tjusig duk för nå mer kan det inte bli av den, kanske en halv gardin? Men blir nog en duk ^^
Har iag blivit en hiss/rullgardin, två kuddfodral och snart en duk av 4 meter tyg. Kan nog kanske göra en nåldyna också, men så överambitiös ska jag inte vara nu ;)

En bild kanske dyker upp sen när gardinen är på plats efter tapetseringen som skall bli på fredag! Mycket nöjd är man med sig själv ändå. Som sagt, handywoman. Men det kliar i fingrarna att sy något mer...

puss o krams

Still a handywoman

Det börjar arta sig en aning! Gjort en hiss/rullgardin till sovrummet som skall sättas upp när väggarna är omtapetserade, sedan (för att det vart 4m tyg) har jag sytt två kuddfodral och när det fortfarande finns kvar tyg så blir det nog också en duk att ha någonstans :P

Utöver det så har jag stickat klart karlns vantar och är snart färdig med min halsduk, måste även göra mig ett par vantar när mina gamla rymt hemifrån... Men det är tur jag har roligt ;)

Är egentligen ledig imorgon med, men så ledig blir jag inte. Måste till Lundgrens för att höra om nått bord och spakel, handla nå mat, baka bullar, ringa mäklarn och så var det säkert något mer jag behövde göra :)

puss o krams

RSS 2.0